לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מילוי לבלינצס '
מילוי לבלינצס
<< ההודעה הנוכחית
15/08/2010 | 14:27
13
257
רציתי לדעת מילוי גבינה איזה גבינה משתמשים מישהו יודע?
האם רגילה 9 אחוז האם שמנת
איזה כדאי

ועוד דבר עלי סיגרים אם בשר טחון  מה ניתן לעשות תופסת לידו
אם מה הולך קניתי עלי סיגר ועשיתי מזה אגרול יצא טוב
עשיתי בלינצס אם גבינה אבל רציתי גבינה אחרת שתהיה סמיכה ולא דליל
מתכונים >>
לצפיה ב-'==>'
==>
15/08/2010 | 14:46
1
6
*אפשר גבינה אפילו של 5 אחוז רק לסנן היטב לפני שממלאים את הבלינצ'ס.
ממליצה להויסף  צימוקים שהושרו בברדי/ תמצית רום הפשוטהכרבע שעה- סינון היטב מהנוזל ערבוב עם הגבינה לבנה ומעט סוכר - יאמי יאמי

* עליי סיגרים ממולאים בשר טחון הם כאפרטיף בארוחה ולא כארוחה מלאה , ממליצ הליד זה להגיש 2 מטבלים , תפוחי אדמה קטנים אפויים בקליפתם
*בנוגע לגבינה סמיכה לבלינצ'ס אפשר להתשמש בגבינת טוב טעם / ריקוטה /קש להוסיף תיכול כרצונך ולמלא.
מתכונים >>
לצפיה ב-''
15/08/2010 | 15:00
לצפיה ב-'אני משמשת בטוב טעם,ו3 כפות שמנת'
אני משמשת בטוב טעם,ו3 כפות שמנת
15/08/2010 | 15:12
27
לצפיה ב-'גם אני '
גם אני
15/08/2010 | 16:11
9
12
משתמשת בגבינת טוב טעם.
היא אינה עתירה בקלוריות ואיבשה מנוזלים.
אם המילוי מתוק איני מוסיפה כף או שניים של אינסטנט וניל וזה ממצק יותר את המלית.

לגבי סיגרים ממולאים בבשר - הכי רץ לי עם זה - טחינה עמוסה בכוסברה ושום.
אגב - המלצה קטנטנה, תוסיף למילוי הבשר גם כבד עוף. יצא פצצה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'סליחה על הבורות '
סליחה על הבורות
15/08/2010 | 16:34
8
11
מה זה גבינת טוב טעם ככה זה נקרא
מתכונים >>
לצפיה ב-'בכלל לא בורות... זו גבינה'
בכלל לא בורות... זו גבינה
15/08/2010 | 16:39
14
לבנה, נדמה לי 5% או 9% שומן. היא נמכרת בשקית, במקררים (לא במעדניה).
היא יבשה מנוזלים ולכן היא מתאימה לעוגות ומילויים.
כך היא נקראת - טוב טעם.
האמת היא שהיא לט ממש בולטת במקרר ולכן אני טוענת שאין בורות!
מתכונים >>
לצפיה ב-'זו גבינה ארוזה בנייר בשקית ניילון'
זו גבינה ארוזה בנייר בשקית ניילון
15/08/2010 | 20:44
11
נטולת  טעם
5 אחוזי שומן בלבד
מצוינת למילוי בלינצ'ס/ פנקייק
מעולה לעוגות גבינה
מתכונים >>
לצפיה ב-'שלום שירז'
שלום שירז
15/08/2010 | 23:14
5
6
גבינת טוב טעם באמת הגבינה לבלינצס הכי מוצלחת ואני מצרפת לך את התמונה ומייד אחרי עוד אחת נוספת כנען
מתכונים >>
לצפיה ב-'שאלה '
שאלה
16/08/2010 | 11:12
4
5
את הגבינות שהמלצתן צריך להוסיף עוד משהו כמו גבינה לבנה שמנת ולמעוך את הגבינה האם היא כמו גבינה צפתית ?
ולהוסיף
מתכונים >>
לצפיה ב-'הגבינה ללא טעם, כי מתאימה לכל סוג מאפה'
הגבינה ללא טעם, כי מתאימה לכל סוג מאפה
16/08/2010 | 11:28
8
מתוק או מלוח. ל500 גר גבינה אני מוסיפה כ 100 גר אבקת סוכר, סוכר וניל ומוערכת לעיסה חלקה. אפשר להוסיף כף או 2 שמנת(אני לא מוסיפה), חלמון, צימוקים
אצלי באתר יש גם סרטון הדרכה להכנת בלינצ'ס גבינה.

יום נעים
מתכונים >>
לצפיה ב-'את יכולה להוסיף לגבינה '
את יכולה להוסיף לגבינה
16/08/2010 | 12:00
2
18
מה שמתאים לך.

למילוי מתוק -

אבקת סוכר + סוכר וניל + צמוקים

למילוי מלוח -
גבינה בולגרית / קשקבל / גבנ"צ או טל העמק / עלי סלק (מנגולד) קצוצים מאודים
תבלינים - מלח, פלפל שחור, קורט אגוז מוסקט

לפני ההגשה תכניסי את הבלינצ'ס (המלוח) לאפיה קצרה ולפני האפיה פזרי מעל גבנ"צ מגורדת או פרמזן.
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא להוסיף גבינה לבנה '
לא להוסיף גבינה לבנה
16/08/2010 | 12:06
1
11
קצת ואיך את מכינה את הבלינצס כמו הפנקיק לא רק יותר דק ויותר גדול
מתכונים >>
לצפיה ב-'את לא צריכה להוסיף עוד גבינה לבנה, הטוב טעם'
את לא צריכה להוסיף עוד גבינה לבנה, הטוב טעם
16/08/2010 | 12:28
11
היא גבינה לבנה מסוננת, מיובשת מנוזלים. אם תוסיפי גבינה לבנה או יוגורט למשל את בעצם שוב מחזירה נוזלים. אין צורך.

הנה מתכון שלי להכנת בלינצ'ס

2 ביצים שלמות
2 כוסות קמח
2 כוסות חלב
קורט מלח
2 כפות שמן חם.

לערבב הכל ביחד היטב עד להעלמות גושי הקמח.

לי יש מחבת מיוחדת לבלינצ'ס אבל את יכולה להכין גם במחבת.
לשמן היטב את המחבת (היטב = גם בצדדים שלא ידבק הבצק לשוליים) בעזרת מצקת צקי מהתערובת למחבת ותזיז את המחבת כך שהבלילה תשטתח טוב על כל המחבת.
לא להתיאש אם הראשון והשני מתפרקים. אז מה אחרי כמה אחדים תדעי בדיוק כמה בלילה לשפוך והכל יצא פיקס וטעים....
חשוב רק לשמן אחרי כל בלינצ'ס. את יכולה לשמן עם מרגרינה ולהעביר אותה על שולי המחבת ובתחתית (ככה הכי נוח).

בהצלחה, ספרי איך יצא ואם יש לך שאלות נוספות, אל תהססי.

אגב את יכולה למלא גם בפטריות טריות מוקפצות עם בצל, מלח, פלפל וגבינה צהובה. יוצא מעדן.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

10:10 | 28.08.16 ady18
02:50 | 28.08.16 שחור לימון
14:36 | 27.08.16 פרפרי אהבה
00:26 | 27.08.16 דונה קישוט
15:46 | 26.08.16 Maldini Girl
13:35 | 26.08.16 אידוב
11:54 | 25.08.16 כוכב114
10:12 | 25.08.16 efishamir
20:08 | 24.08.16 נריה222
17:34 | 24.08.16 CapitanMorgan
18:21 | 22.08.16 פיקוס123
16:16 | 22.08.16 גברת ע

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ