לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

ציפוי שוקולד פרווה לעוגה כושית...כיצד??
<< ההודעה הנוכחית
25/07/2010 | 12:20
15
29214
העוגות כבר מוכנות מאתמול
אני רוצה לעשות להם ציפוי שוקולד אבל כזה שיכסה את כל הדפנות ומצד שני גם יתפוס עליו קישוטים (אלה עוגות אינגליש קייק שאני חותכת והופכת לרכבת)




תודה


טל
מתכונים >>
ציפוי פרווה
25/07/2010 | 12:32
6
6834
המיסי שוקולד מריר (200 גר', 60% קקאו) בחצי כוס חלב קוקוס חם (ולמרות שזה "חלב" זה כמובן צמחי) ושפכי אותו חם על העוגה. תקבלי ציפוי חלק, מבריק ויפה שעליו תשימי את הקישוטים.
מתכונים >>
זה לא מחלחל לתוך העוגה? אני בדרך כלל עושה
25/07/2010 | 13:01
5
2113
שמנת מתוקה עם שוקולד מריר והעוגה שותה הכל...
מתכונים >>
אם העוגה לא חמה
25/07/2010 | 13:04
4
2257
אז לא אמורה להיות בעיה.... זה הציפוי שגם אני משתמשת בו בשביל פרווה......

בזמן האחרון אני ממיסה במיקרו חבילת שוקולד מריר ופשוט שופכת על העוגה..... עד שהוא מתקרר ומתקשה אפשר לתקוע עליו סוכריות וקישוטים אחרים אבל אז הציפוי לא רך אלא יוצא כמו הציפוי של הארטיקים (מגעיל נורא)
מתכונים >>
אני אנסה , קניתי קצפת פרווה במיוחד :)
25/07/2010 | 13:18
3
1260
שנה שעברה לא ידעתי ולכן הילדים בגן קיבלו את העוגה יום למחרת ביום שישי...הפעם למדתי את הלקח :)


טלי
מתכונים >>
הבעיה שאסור ששמנת פרווה
25/07/2010 | 13:20
2
2005
תגיע לרתיחה כי היא מתפרקת.... את יכולה לנסות לחמם אותה ולשים לב שהיא לא רותחת ולהמיס בפנים את השוקולד.

או שתעשי ממנה איזה מוס פרווה (להקציף עם שוקולד השחר פרווה, חצי קופסא קטנה) גם יוצא נורא ואיום

בהצלחה
מתכונים >>
חחחחחחח מאוד עודדת אותי עם האיום ונורא :)
25/07/2010 | 13:23
1
740
זה לא עבורי...הם רגילים
גם עשיתי להם כדורי שוקולד פרווה וכל ההורים התלהבו וביקשו את המתכון...עבורי זה היה זוועת עולם!

העיקר שתצא רכבת!

טלי
מתכונים >>
אני חולת שוקולד
25/07/2010 | 13:38
893
מאז שבעלי התחיל לשמור כשרות אתחלתי לעשות עוגות ועוגיות וקינוחי פרווה......... לאט לאט למדתי שיוצאים דברים מדהימים וממש לא צריך את החלי דווקר (אולי בעוגות גבינה זה חובה) אז התמחיתי קצת

ובכלל כשיש את ממרח שוקולד השחר פרווה..... אז כל העוגות המגולגלות והשמרים השתדרגו מאוד
מתכונים >>
ציפוי השוקולד שאני אוהבת
25/07/2010 | 13:11
3
5055
5 כפות קקאו
6 כפות סוכר
רבע חבילה מרגרינה
2 כפות מים
ממיסה על חום נמוך,
שופכת על עוגה קרה
מתכונים >>
הכנתי משהו דומה שבוע שעבר
25/07/2010 | 13:22
2
2014
והוספתי גם שוקולד מריר... זה משדרג מאוד אם עושים ציםוי שהוא גם למבוגרים.
וגם קצת וניל או רום (אני עדיין עם תמציות אבל זה גם טוב)
מתכונים >>
הולכת לנסות את 2 הציפויים (יש 2 רכבות)
25/07/2010 | 14:00
1
1187
כך שלהבא אדה מה יותר טעים :)


טלי
מתכונים >>
בהצלחה
25/07/2010 | 14:06
354
אני מכינה ציפוי לעצלנים
25/07/2010 | 21:12
3641
ממיסה חב' שוקולד שבורה לקוביות  עם מעט שמן במיקרוגל 20 שניות.
עצלנים אבל טעים.
ככל שמוסיפים יותר שמן ככה הציפוי נשאר רטוב.
מתכונים >>
קרם שוקולד
26/07/2010 | 13:18
3013
כפי שהציע קרין פשוט לקחת שוקולד למריחה פרווה לדלל במעט מים לחמם מעט והופך לקרם שילדים אוהבים מאד
מתכונים >>
להמיס שוקולד מריר + קצפת צמחית
26/07/2010 | 14:08
1703
בסוף השתמשתי במיש מש של העצות
26/07/2010 | 20:12
2356
שמתי מרגרינה קקאו סוכר תמצית וניל ומים

כל הזמן הייתי צריכה לחמם את זה שוב ושוב כי הציפוי התקשה לפני שהספקתי להכין את זה העוגות...אבל האושר על הפנים של הילדים שהכינו את זה יחד איתי בל יתואר!


תודה רבה
מתכונים >>
הודעות אחרונות
15:58 | 01.05.16 lseugy
23:36 | 30.04.16 אמארויטל
23:18 | 30.04.16 פרפרי אהבה
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
09:42 | 27.04.16 לימור דה
10:32 | 26.04.16 milch
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ