לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

איך מבשלים עדשים ירוקות?
<< ההודעה הנוכחית
23/06/2010 | 13:14
6
2803
מי מאמין שלדבר כ"כ פשוט אין דרך הכנה באינט'.
האם תמיד צריך להשרות במים לפני הבישול? ואם כן - לכמה זמן?
חשבתי לצרף אותם לרוטב עגבניות של הקציצות
מתכונים >>
רצוי מאד להשרות במים לפני הבישול כדי לקצר זמן
23/06/2010 | 13:28
3
813
הבישול.
כמה זמן להשרות? אני משרה לכמה שעות טובות.
אם העדשים טריות זמן ההשריה והבישול יהיו קצרים יותר, אבל קשה מאד לדעת האם העדשים שקנית הם אכן טריים או ותיקים יותר.
לאחר ההשריה לבשל (ללא הוספת מלח!) עד שהם מתרככים.
כמה זמן לבשל? לא מכיר דרך אחרת אלא לבדוק מידי פעם האם הם רכים מספיק.
מתכונים >>
למה בעצם לבשל בלי מלח? זה יוצא כך נורא תפל
23/06/2010 | 16:09
2
338
המלח מקשה קטניות
23/06/2010 | 17:16
317
קודם לבשל - ולאחר הבישול להוסיף את המלח :)
מתכונים >>
המלח מפרק אותן. מוסיפים רק אחרי הבישול
23/06/2010 | 17:17
228
להשרות אותן חצי שעה
23/06/2010 | 13:31
588
במים.
יש לי מתכון בבלוג לממרח עדשים ירקות

בישול בערך 40 דקות
מתכונים >>
תודה! מקווה שיצא טעים
23/06/2010 | 14:19
235
הודעות אחרונות
23:36 | 30.04.16 אמארויטל
23:18 | 30.04.16 פרפרי אהבה
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
09:42 | 27.04.16 לימור דה
10:32 | 26.04.16 milch
16:03 | 25.04.16 CapitanMorgan
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ