לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4383043,830 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'איך מבשלים עדשים ירוקות?'
איך מבשלים עדשים ירוקות?
<< ההודעה הנוכחית
23/06/2010 | 13:14
6
2897
מי מאמין שלדבר כ"כ פשוט אין דרך הכנה באינט'.
האם תמיד צריך להשרות במים לפני הבישול? ואם כן - לכמה זמן?
חשבתי לצרף אותם לרוטב עגבניות של הקציצות
מתכונים >>
לצפיה ב-'רצוי מאד להשרות במים לפני הבישול כדי לקצר זמן'
רצוי מאד להשרות במים לפני הבישול כדי לקצר זמן
23/06/2010 | 13:28
3
827
הבישול.
כמה זמן להשרות? אני משרה לכמה שעות טובות.
אם העדשים טריות זמן ההשריה והבישול יהיו קצרים יותר, אבל קשה מאד לדעת האם העדשים שקנית הם אכן טריים או ותיקים יותר.
לאחר ההשריה לבשל (ללא הוספת מלח!) עד שהם מתרככים.
כמה זמן לבשל? לא מכיר דרך אחרת אלא לבדוק מידי פעם האם הם רכים מספיק.
מתכונים >>
לצפיה ב-'למה בעצם לבשל בלי מלח? זה יוצא כך נורא תפל'
למה בעצם לבשל בלי מלח? זה יוצא כך נורא תפל
23/06/2010 | 16:09
2
344
לצפיה ב-'המלח מקשה קטניות'
המלח מקשה קטניות
23/06/2010 | 17:16
324
קודם לבשל - ולאחר הבישול להוסיף את המלח :)
מתכונים >>
לצפיה ב-'המלח מפרק אותן. מוסיפים רק אחרי הבישול'
המלח מפרק אותן. מוסיפים רק אחרי הבישול
23/06/2010 | 17:17
230
לצפיה ב-'להשרות אותן חצי שעה'
להשרות אותן חצי שעה
23/06/2010 | 13:31
599
במים.
יש לי מתכון בבלוג לממרח עדשים ירקות

בישול בערך 40 דקות
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה! מקווה שיצא טעים '
תודה! מקווה שיצא טעים
23/06/2010 | 14:19
236

הודעות אחרונות

11:13 | 26.05.18 פוקסי99
12:16 | 25.05.18 רוני1955
18:33 | 24.05.18 superman1234
09:12 | 24.05.18 איה תפוס
16:29 | 23.05.18 איה תפוס
17:26 | 22.05.18 NimrodA11
22:18 | 19.05.18 LM817
20:44 | 19.05.18 superman1234
14:14 | 19.05.18 avico2591
14:39 | 18.05.18 vitadama
23:06 | 16.05.18 שאפולי

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ