לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4453544,535 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-' והיום... אירוח פורום אהבה ורומנטיקה '
והיום... אירוח פורום אהבה ורומנטיקה
<< ההודעה הנוכחית
14/06/2010 | 13:27
50
49
ממשיכים במסורת חדשה שאני מקווה שתצליח והיום נעלה מתכונים רומנטיים ומפנקים בסיוע של חברי פורום אהבה ורומנטיקה.
רשות הדיבור לקרן מנהלת הפורום שהיא גם קרן אור של החיים - תהיו בטוחים;

קדימה, תראו איזה פורום שיתופי ונחמד אנחנו!
ואל תשברו לי את הלב
מתכונים >>
לצפיה ב-'שלום לכולם\ן'
שלום לכולם\ן
14/06/2010 | 12:37
21
37
שמי קרן ואני מנהלת את פורום אהבה ורומנטיקה כאן ב (בין השאר).

אפתח בהתנצלות על העלאת ההודעה לא בשעה שנקבעה, החיים של העו"ס הם בלת"ם אחד גדול, החל מהמשכורת ועד העבודה עם הפונים.  

הפורום האוהב שלנו עוסק בכל מה שקשור לאהבה ולרומנטיקה ותוכלו למצוא בו הודעות על איך להתחיל קשר, איך להתמודד עם הקשיים שבקשר, איך לסיים קשר, איך להתמודד עם פרידה ועוד...
חלק גדול מהשאלות מתייחס לחגיגות של האהבה: ימי הולדת, ימי נישואין וחגיגות נוספות. אנחנו נשמח אם תקפצו לבקר אצלנו ותידבקו בחיידק האהבה.

אז למה בעצם אני פה כיוון שכולנו יודעים\ות שאין חגיגה טובה בלי אוכל טוב ומהשיטוט פה נראה לי שבזה אתם\ן לגמרי מומחים\יות.

לעיתים נדמה למי שלא כ"כ שולט\ת ברזי המטבח שזה נורא נורא מסובך להכין ארוחה רומנטית או אוכל קליל לפיקניק רומנטי בחיק הטבע. האם זה באמת ככה אני יודעת שאנחנו נשמח לקבל את עזרתכם\ן עם מתכונים רומנטיים ומפנקים.

מתכונים >>
לצפיה ב-'שאלה קשה, או שלא...'
שאלה קשה, או שלא...
14/06/2010 | 21:14
8
31
מה מכינים לפיקניק רומנטי, שלא יהיה קשה להכנה ויהיה בשרי?

אני צמחונית, כל מה שעולה לי בראש זה סנדוויץ' עם פסטרמה...

בן זוגי אוהב מאוד בשר ושוקולד (הוא לא שומר כשרות), לא אוכל פירות או ירקות, מה שהופך את הפיקניק לבעייתי במיוחד....
מתכונים >>
לצפיה ב-'אפשר להכין ברוסקטות'
אפשר להכין ברוסקטות
15/06/2010 | 00:48
3
22
פרוסות של בגט, זרזוף של שמן זית, גבינה בולגרית/פטה/צ'דר/צהובה, עלה של בזיליקום, עגבניות מיובשות, פרוסות של פטריות, אפשר גם בלי הירקות אבל זה מוסיף, מלח, פלפל, ומתחת לגריל עד שהגבינה נמסה/מבעבעת.
מעבר לזה-כריכים אפשר להכין גם עם חומוס, טחינה, פסטו, ממרח עגבניות מיובשות..
דגים גם הולך?
ואתם חייבים לאכול אותו הדבר בדיוק?

עוד דברים חביבים להכנה-
שיפודי ממתקים
מיני קישים
ארנצ'יני (כדורוני גבינה מטוגנים, אפשר גם ממולאים)
אפשר לחתוך רצועות של בצק עלים, לפזר עליהן גבינה קשה (קשקבל למשל), שומשום, קצח, צ'ילי, מלח ופלפל, מה שבא תכלס, למרוח בביצה טרופה, ולאפות את זה- מקלונים טעימים ופריכים
כדורי שוקולד

מקווה שנתתי לך קצת רעיונות...
מתכונים >>
לצפיה ב-'אנחנו לא יכולים לאכול את אותו הדבר'
אנחנו לא יכולים לאכול את אותו הדבר
15/06/2010 | 09:52
2
15
אני צמחונית והוא לא אוכל גבינות, דגים וירקות. נתת לי רעיונות  חלביים, מה עם רעיון בשרי?


איך מכינים קיש קל להכנה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'בשרי..'
בשרי..
15/06/2010 | 14:46
1
12
" משה בתיבה" (נקניקיות בעטיפת בצק אלים)
סנדוויץ' עם כדורי בשר או חזה עוף צלוי במחבת פסים

קיש- תכלס זה תחתית בצק פריך, מלית רויאל (שמנת ביצים מלח ופלפל) וירק כלשהו (תרד, בטטות, קישואים, בצל....).
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה על הרעיונות'
תודה על הרעיונות
15/06/2010 | 22:45
2
לצפיה ב-'את יכולה להכין פרגיות מגולגלות'
את יכולה להכין פרגיות מגולגלות
15/06/2010 | 11:37
3
136
אני מתבלנת את הפרגיות במלח ,פלפל,פפריקה,שום כתוש,רוטב טריאקי.
עושה לפרגיות מסג',מגלגלת אותם,ותוקעת קיסם מלמעלה.
לשידרוג אני אוהבת לשים מלמעלה שזיף מיובש או מישמש מיובש.
שמה במגש חצי כוס מיץ תפוזים,מסדרת את הפרגיות ואופה בתנור 45 דקות.
אפשר לאכול קר או חם.
מתכונים >>
לצפיה ב-'כמה מעלות?'
כמה מעלות?
15/06/2010 | 22:46
2
3
לצפיה ב-'180מעלות'
180מעלות
16/06/2010 | 08:01
1
3
לצפיה ב-'תודה'
תודה
16/06/2010 | 10:54
4
לצפיה ב-'אני רוצה להכין ארוחה רומנטית לבעלי, לכבוד יום'
אני רוצה להכין ארוחה רומנטית לבעלי, לכבוד יום
14/06/2010 | 22:01
8
120
הנישואין הראשון שלנו. אני לא מפחדת ממתכונים מורכבים, אבל אם אני רוצה שהאוכל ישאר הפתעה אני לא יכולה להכין דברים שמצריכים יותר מ-3 שעות של הכנה ו\או קירור\חימום.

אשמח להצעות ולכיווני מחשבה

אה...וחשוב שזה לא יהיה "אוכל כבד".
מתכונים >>
לצפיה ב-'תני עוד קצת כיוון...'
תני עוד קצת כיוון...
15/06/2010 | 00:50
5
16
בשרי/חלבי?
כשר/לא כשר?
כמה מנות את רוצה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אנחנו לא שומרים כשרות.'
אנחנו לא שומרים כשרות.
15/06/2010 | 10:24
4
14
אני מניחה שמשהו כמו 3 מנות זה יהיה בסדר, אני לא כ"כ בררנית באוכל אבל בעלי כן, הוא אוהב בשר "כבד" ואני לא רוצה שזו תהיה ארוחה כבדה שתסיים לנו את הערב...

תודה על העזרה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אם כך, כתוב על זה בענק "ארוחת פסטה" '
אם כך, כתוב על זה בענק "ארוחת פסטה"
15/06/2010 | 14:44
1
28
משהו טעים ועשיר אבל לא כבד מדי, וגג שלוש שעות הכנה.

פסטה קרבונרה (גם בשר וגם לא כבד מדי), או ברוטב שמנת ובטטות למנה עיקרית
למנה הראשונה- מרק כלשהו, עשיר וסמיך (מרק בצל, מרק בטטה למשל) עם קרוסטיני או ברוסקטות
לקינוח- את יכולה להכין מראש ולהקפיא, או להכין משהו קל מההצעות שיש כאן בשרשור (למשל: פבלובות זה אחלה רעיון לקינוח לא כבד, רומנטי וטעים).
תדליקי נרות, תסדרי יפה את השולחן, והא לך ארוחה רומנטית לעילא ולעילא.

את כל הדברים אפשר להכין במקביל (למשל: להעמיד את הסיר עם המרק, ובזמן שהמרק רותח להכין את הרוטב לפסטה)
והכי חשוב: שלא תעבדי קשה מדי, כדי שלא תגיעי לארוחה גמורה, וככה תפספסי את הקינוח שאחרי הקינוח

מזל טוב!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
16/06/2010 | 11:32
8
אחלה רעיון, נשמע לא יותר מדי קשה...
מתכונים >>
לצפיה ב-'כמה רעיונות'
כמה רעיונות
15/06/2010 | 18:06
1
22
הכל דברים יחסית פשוטים ומהירים להכנה עם הרבה רושם ודברים לא שגרתיים של היום-יום

מנה ראשונה - חזה עוף צרוב עם רוטב סאטה או ניוקי ברוטב חמאה ועשבי תיבול.
מנה עיקרית - סינטה צרובה עם ברוקולי ואטריות שחורות
קינוח - מתבקש משהו קליל וקייצי - קראמבל אפרסקים עם גלידת וניל

כל המנות הללו מאוד מרשימות ויחסית מהירות להכנה.
את הבצק לקראמבל אפשר להכין מראש ולהקפיא.

תהנו...
טל.
מתכונים >>
לצפיה ב-''
16/06/2010 | 11:33
3
אטריות שחורות? זו הפעם הראשונה שאני שומעת על זה...
מתכונים >>
לצפיה ב-'ארוחה רומנטית'
ארוחה רומנטית
15/06/2010 | 22:16
1
20
למנה עיקרית את יכולה להכין מדליוני פילה בקר במחבת (250 גרם לפני בישול) עם רוטב של תאנים ויין, וקצת פירה חמאתי בצד, שתעצבי בצלחת בעזרת רינג, ותקשטי בעלה ירוק מלמעלה (למשל פטרוזיליה). אם המנות לא יהיו גדולות- לא תרדמו... :)
למנה אחרונה אפשר לשים דובדבנים עם רוטב שוקולד, וכדור גלידה.
ולמנה ראשונה- קערת מרק (כל מרק, בעצם) עם מקל גריסיני שמונח על שפת הקערה, יעשה את העבודה ויראה מושקע
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני רצה לחפש את המתכונים'
אני רצה לחפש את המתכונים
16/06/2010 | 11:35
9
לא הכנתי אף אחד מהדברים האלה קודם לכן. איזה מזל שיש פורום מתכונים!
מתכונים >>
לצפיה ב-'רולדת גזר פקאן וקינמון'
רולדת גזר פקאן וקינמון
15/06/2010 | 07:50
2
8
אתמול מוטי חזר מקורס הקונדטוריה שלו  עם תבנית שהדיפה ריח ניחוח ומה מקור הריח?

השילוב בין גזר ,קינמון ופקאן הוא שילוב מפתיע, טעים וקטלני.....ובעל ריח משכר.

זה סוד הקסם של העוגה הזו טעימה-טעימה ומשאירה טעם של עוד.
אני פשוט בעוגה (טוב, במוטי זה כבר לא חדש... )
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=...

מצרכים:

100 גרם שמן קנולה

100 גרם סוכר

4 ביצים

140 גרם קמח

1 כפית גדושה אבקת אפייה

קורט מלח

1 כפית קינמון

1 כוס גזר מגורר

למילוי קרם השמנת:

300 גרם גבינת שמנת

60 גרם חמאה רכה

90 גרם אבקת סוכר

1 כפית תמצית ווניל

100 גרם אגוזי פקאן קלויים גרוסים גס.( או פקאן סיני )

אופן ההכנה :

* מחממים לתנור לחום בינוני של 180 מעלות

* מגררים את הגזר על פומפייה דקה

* טורפים יחד את נביצים , השמן והסוכר

* בקערה גדולה, מנפים את הקמח עם אבקת האפייה, המלח, הקינמון, מערבבים ומוסיפים לתערובת הביצים.

* מוסיפים את הגזר המגורר ומערבבים.

* מניחים נייר אפייה  בתחתית תבנית גדולה , משמנים היטב ויוצקים את התערובת.

* משטחים בצורה אחידה ומכניסים לתנור ל15-20 דקות.

* לאחר שהצטננה מעט הופכים את העוגה על מגבת ומסירים את נייר האפייה.

* מגלגלים עם מגבת ומניחים להצטנן במקרר למשך כשעה שעתיים.( לא לוותר על עניין המגבת במקרר)

* להכנת המלית :

* טורפים את החמאה, גבינת השמנת והווניל, מוסיפים את אבקת הסוכר וטורפים עד שהתערובת חלקה.

* פותחים בעדינות את הרולדה , מורחים קרם שמנת, מפזרים פקאנים ומגלגלים חזרה.

* אפשר לצפות בעוד קרם ולקשט בפקאנים או לזרות על הרולדה אבקת סוכר.

בהנאה ובאהבה נסו ולא תתאכזבו היא טעימה ממשששש!!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'נשמע טעעעעעעעעעעעעעעעעעעעייייייים'
נשמע טעעעעעעעעעעעעעעעעעעעייייייים
16/06/2010 | 11:48
1
4
לצפיה ב-'ובאמת שכך.יאמיייי'
ובאמת שכך.יאמיייי
16/06/2010 | 12:07
1
והריח משכר פשוט.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תותים בשוקולד לפיקניק רומנטי'
תותים בשוקולד לפיקניק רומנטי
14/06/2010 | 14:33
4
37
לשטוף את התותים היטב ולשים בקופסא.

שוקולד
להמיס 100 גרם שוקולד מריר ביחד עם
כף סוכר
4 כפות יין אדום מתוק.
כשהכל נמס והתקרר מחוץ למקרר לשים בקופסא.

בפיקניק לטבול את התותים בשוקולד ולהאכיל את בן/בת הזוג
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה על המתכון.!'
תודה על המתכון.!
14/06/2010 | 15:08
2

פעם אחת עשיתי עם חברה שלי ערב בנות ועשינו מוקרמים ותותים עם שוקולד(ובסוף אפילו סרט!) היה ממש טעים

רציתי לשאול לפינוק עצמי. איך עושים עוגה פשוטה או איזה קינוח פשוט(עדיף חלבי אני אוהבת! אפשר עם קצפת) ושלא יתפרק לי מהר.
תודה מראש!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'איזה כיף... נשמע מה זה להיט'
איזה כיף... נשמע מה זה להיט
14/06/2010 | 19:00
5
לצפיה ב-'בלי יין אבל יאמיי...'
בלי יין אבל יאמיי...
14/06/2010 | 23:34
1
11
שתי תמונות מהערב בנות
מתכונים >>
לצפיה ב-'ועוד אחת'
ועוד אחת
14/06/2010 | 23:37
11
לצפיה ב-'ספגטי בולונז'
ספגטי בולונז
14/06/2010 | 17:24
19
לפני הכל- אנחנו בענייני רומנטיקה וכאלו...
ואחרי רגע של נוסטלגיה - מתכון לספגטי בולונז

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים גדולים
4 שיני שום גדולות או 2 כפיות שום כתוש גדושות
5 עגבניות (רצוי תמר אדומות אדומות) חתוכות קטן עם כל הנוזלים שלהן
קופסת רסק עגבניות בינונית קופסא קטנה וחצי
כף סוכר
אורגנו, מלח, פלפל

לקצוץ את הבצל דק ולטגן אותו בשמן זית. כשהבצל שקוף  להוסיף את הבשר הטחון ולערבב היטב.
לאחר שכל הבשר הטחון מאפיר להוסיף את העגבניות והנוזלים ולתת להכל להתבשל יחד. להוסיף את רסק העגבניות, הסוכר והתבלינים
ורבע כוס מיים (רצוי אם יש מהמיים שהפסטה בושלה בהם).
לערבב הכל יחד ולבשל עד רתיחה, להוריד את האש ולהמשיך לבשל עוד מעט על אש קטנה, לטעום ולתקן תיבול.

בתאבון
מתכונים >>
לצפיה ב-'תותים!'
תותים!
14/06/2010 | 17:37
3
כנראה שמשהו בפרי הזה מעורר אצלינו את בלוטות הרומנטיקה..
משירים מסויים ושירים אחרים

כמה הצעות:

קצפת פשוטה (להקציף חבילת שמנת מתוקה ו-3 כפות סוכר) עם תותים טריים זה פינוק על

ואפשר גם לשדרג לקצפת שוקולד לבן
לחמם שמנת מתוקה (חבילה) ולשפוך על שוקולד לבן, לערבב היטב עד שכל השוקולד נמס. לקרר במשך לילה ואז יום למחרת להקציף עם 3 כפות סוכר.
להגיש כמובן עם תותים טריים.

טארט תותים
בצק פריך (דיוויד לייבוביץ' הגאון)
100 גר' חמאה
כף שמן
3 כפות מיים
2 כפות סוכר
כפית מלח
כוס קמח

לחמם את החמאה, שמן, מיים במחבת, כשחמאה נמסה להוסיף את הסוכר והמלח ולערבב עד שגם הסוכר נמס. לכבות את האש לשפוך את כוס הקמח. לערבב באמצעות כף עץ עד שיש בצק. לרדד אותו ידנית בתבנית 28 ולאפות עד שהבצק מוכן!!! בערך 25 דקות בחום של 180 מעלות.

קרם
אפשר להכין קרם פטיסייר אמיתי (כמו שמתואר בקישור המצורף)
אבל גם אפשר  להקציף חצי חבילת שמנת מתוקה עם 3 כפות אינסטנט פודינג וניל.

ציפוי:
תותים חתוכים ומסודרים יפה למניפה
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'בדברים הפשוטים'
בדברים הפשוטים
14/06/2010 | 17:48
5
ולסיום, בעיני הרומנטיקה נמצאת בבקבוק יין ו-2 כוסות יין אמיתיות
הרומנטיקה נמצאת בארוחת בוקר עם פנקייקס למיטה לארוחת בוקר
ויש שיאמרו שאפילו בסושי יש רומנטיקה
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'גלידה ביתית של וניל עם דובדבנים'
גלידה ביתית של וניל עם דובדבנים
14/06/2010 | 19:14
226
היתרון של הגלידה הזו הוא שאפשר לקחת אותה לים - בהנחה שאנחנו לא עובדים עם מכונה להכנת גלידה נדרש להוציא את הגלידה מהפריזר 15-30 דקות לפני האכילה כדי שתגיע למרקם מוצלח (וזה בדיוק הזמן להגיע לים)

3 חלמונים
1 כף קורנפלור
כוס וחצי חלב
2 כפות אמרולה או אייריש קרים
חצי כוס סוכר
1 מקל וניל
20 דובדבנים מגולענים וחצויים
מיכל שמנת מתוקה 38% שומן

הוראות הכנה:

טורפים חצי מכמות החלב עם חלמונים וקורנפלור עד לקבלת תערובת חלקה
חותכים חריץ במקל הוניל לכל אורכו
בסיר מחממים את החצי השני של כמות החלב עם האמרולה/בייליס עד לחום גבוה אך לא רותח. מוסיפים את תוכן מקל הוניל אותו מוציאים בעזרת כפית,  ואת הסוכר ומערבבים היטב בסיר.
עדיין על האש, ממתינים דקה תוך כדי ערבוב כל החומרים יחד ומוסיפים את הדובדבנים ואת תערובת החלמונים.
מעבירים למקרר לקירור. אחרי שהתערובת קרה לגמרי טורפים נמרצות את השמנת פנימה.
מעבירים להקפאה. לאכילה מוציאים כ-15-30 דקות לפני, או שחותכים לקוביות ומעבדים במעבד מזון

אפשר במקום הדובדבנים כל פרי אחר וגם כלום

בתאבון...
מתכונים >>
לצפיה ב-'קרם ברולה'
קרם ברולה
14/06/2010 | 21:21
7
מתכון של סימון רימר מהBBC
חצי ליטר שמנת מתוקה
תרמיל וניל אחד
100 גר' סוכר
מעט סוכר דמררה לפיזור לצורך הקירמול
6 חלמונים (מהחלבונים אפשר להכין פבלובות רומנטיות!!!)

הכנה:
לחמם תנור ל150 מעלות.
בקלחת קטנה לשים את השמנת המתוקה. לחצות את תרמיל הוניל לאורכו ולגרד את הגרעינים עם סכין לתוך השמנת. לחתוך את התרמיל עצמו לחתיכות ולהוסיף לשמנת.
להביא את השמנת לרתיחה עדינה, להנמיך את הלהבה ולהרתיח כך למשך כ5 דקות.
בקערה נפרדת להקציף את החלמונים והסוכר לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
לשפוך את השמנת החמה לתוך תערובת החלמונים- בהתחלה בזרם דקיק ועדין, כדי שלא תתקבל חביתה
כל הזמן לטרוף עם מטרפה ידנית, עד לקבלת תערובת אחידה ומעובה.
לסנן דרך מסננת דקה, ולמלא כלי הגשה ייעודיים לקרם ברולה (קעריות קטנות).
להניח את הקעריות בתבנית גדולה, ולצקת סביבן מים רותחים בכמות שתגיע בערך עד חצי מגובה הכוס
לאפות למשך כ45 דקות, עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין טיפה רוטט.
לצנן לטמפרטורת החדר.
לפזר מעל סוכר דמררה, ואם יש לכם מבער או גריל מתפקד בניגוד אלי- לקרמל את הסוכר טרם ההגשה.

אפשר להגיש כך, או בתוספת של פירות יער טריים בצד
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני גרועה באפייה...'
אני גרועה באפייה...
14/06/2010 | 21:57
14
10
אז איזה עוגות אני יכולה להכין שלא מצריכות אפייה? עוגה קרה יכולה להיות פינוק רומנטי בלילה חם...

בשבועות ניסיתי להכין עוגת גבינה מהאריזות המוכנות ויצא ממש לא רע, אבל אני לא יודעת עכשיו איך לחזור על ההצלחה, כשהמארזים כבר לא נמכרים...
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוגה קרה בהחלט'
עוגה קרה בהחלט
14/06/2010 | 23:13
13
20

יכולה להיות פינוק רומנטי....ועוד עם עוגה שכזו שאת הולכת לקבל, בודאי לא תסרבו לה ויביא דווקא את החשק...


עוגת ביסקוויטים וגבינה / מקומון ''השקמה''


החומרים:
800 גר` ביסקוויטים - 2 חב` של פתי-בר
1 כוס נס-קפה חם

לשכבה ראשונה:
1/2 ק"ג גבינה 5% או 9%
1 גביע שמנת חמוצה
1 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית נס-קפה

לשכבה השניה:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 חב` אינסטנט שוקולד
1 כוס חלב

לשכבה השלישית:
100 גר` שוקולד מריר
4 כפות חלב
1/4 חב` חמאה

הכנה:
לטבול את הביסקוויטים בנס-קפה ולרפד את התבנית. ( חשוב מאוד לאחר כל הכנת שכבה,
יש להניח את התבנית בהקפאה למשך כ-15 דקות כדי שיהיה אפשר למרוח את השכבה הבאה בלי שיתערבבו החומרים זה בזה ).

הכנת השכבה הראשונה:
להקציף את הגבינה עם השמנת החמוצה, סוכר הוניל, הסוכר ורבע כפית הנס-קפה ולהניח כשכבה ראשונה מעל הביסקוויטים.


הכנת השכבה השניה:
לאחר מכן להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט שוקולד והחלב, ולהניח כשכבה שניה מעל שכבת הגבינה.

הכנת השכבה השלישית:
את השוקולד המריר נמיס ביחד עם החלב והחמאה ונניח אותו מעל שכבת השמנת המתוקה כשכבה שלישית.
כך הלאה לעשות עם שאר הביסקוויטים והשכבות, כאשר שכבת השוקולד היא מלמעלה.
לאחר סיום מריחת השכבה השלישית והאחרונה להניח במקפיא לכחצי שעה של הקפאה ואז לקשט
במה שבא לכם..אפשר לעטר מעל בשביבי שוקולד או קוקוס או סוכריות צבעוניות. לאחר סיום עיטור העוגה
להחזיר להקפאה לעוד כשעה, כדי להקשות את העוגה ולנוחות הפריסה, ולאחר מכן לשמור במקרר אם ישמר...חחח


בתיאבון, והנאה מושלמת מהמעדן הזה מובטחת

מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'וואוו העוגה ניראית טובבבבבבבבב '
וואוו העוגה ניראית טובבבבבבבבב
14/06/2010 | 23:37
1
4
לצפיה ב-'עוגה מהממת'
עוגה מהממת
15/06/2010 | 00:39
8
לצפיה ב-'וואו אלוהים.! נפלה לי הלסת..'
וואו אלוהים.! נפלה לי הלסת..
14/06/2010 | 23:40
1
3

מצאתי עוגה לעשות. כזו חיפשתי.!
מתכונים >>
לצפיה ב-'אגסים ביין'
אגסים ביין
15/06/2010 | 00:37
3
בלי יותר מדי מאמץ .
רצוי  שיהיה בקינוח כוסית קטנה של ליקר וכדור גלידה...
מתכונים >>
לצפיה ב-'וואו!נראה ונשמע מדהים!'
וואו!נראה ונשמע מדהים!
15/06/2010 | 10:42
1
2
תודה רבה על המתכון.
מתכונים >>
לצפיה ב-''
16/06/2010 | 00:34
1
לצפיה ב-'תודה. מה גודל התבנית לעוגה?'
תודה. מה גודל התבנית לעוגה?
15/06/2010 | 14:06
2
20
לצפיה ב-'תודה רבה, שמחה '
תודה רבה, שמחה
15/06/2010 | 14:52
1
4

לראות שאתם נהנים וכמובן גם תכינו...שתדעו על איזו עוגה מדובר, פשוט מתמוססת בפה ואין תענוג ממנה בקייץ וכמובן לפינוק רומנטי....

פירגוש מותק לגבי גודל התבנית, זו תבנית אלומיניום חד-פעמית בגודל הבינוני של 30*20 ס''מ, את כמובן יכולה לראות בקישור שנתתי
יש תמונה שרואים את גודל התבנית...וזו לא התבנית הענקית בסדרת החד פעמי...


מתכונים >>
לצפיה ב-'תודהרבה'
תודהרבה
15/06/2010 | 15:04
5
לצפיה ב-'לאיזה גודל תבנית הכמויות הללו?'
לאיזה גודל תבנית הכמויות הללו?
15/06/2010 | 17:51
4
לצפיה ב-'800 גרם ביסקוויטים?! אבל... 2 חב' זה 500, לא?'
800 גרם ביסקוויטים?! אבל... 2 חב' זה 500, לא?
15/06/2010 | 23:19
60
בכל מקרה, אחלה מתכון! תודה
בלי נדר אנסה אותו, אבל נראה לי שאפחית מכמות הסוכר.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מנסה שוב-לאיזה גודל תבנית הכמויות הללו?'
מנסה שוב-לאיזה גודל תבנית הכמויות הללו?
16/06/2010 | 18:04
1
3
לאיזה גודל תבנית הכמויות הללו?
מתכונים >>
לצפיה ב-'בתגובה שלי ציינתי'
בתגובה שלי ציינתי
16/06/2010 | 18:17
1
לצפיה ב-'תודה רבה לכולם\ן על העזרה'
תודה רבה לכולם\ן על העזרה
16/06/2010 | 10:55
2
ועל הטיפים

אני מעלה את השירשור הזה אל ההודעות הנבחרות אצלנו וכך הוא יונצח לעולמים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'איזה שרשור טעים ורומנטי '
איזה שרשור טעים ורומנטי
16/06/2010 | 19:39
1
3
לצפיה ב-''
17/06/2010 | 11:24
ואפילו הגיע לדף הראשי של תפוז
מתכונים >>

הודעות אחרונות

09:18 | 18.05.19 davesh
19:21 | 17.05.19 חביף11
11:54 | 17.05.19 איה תפוס
13:14 | 13.05.19 איה תפוס
12:43 | 13.05.19 איה תפוס
22:05 | 06.05.19 avico2591
10:45 | 01.05.19 jen711
20:53 | 23.04.19 ktr7272

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ