לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)'
טריקולד פרווה (לפעמים יש אילוצים...)
<< ההודעה הנוכחית
08/11/2009 | 22:48
3
2218
בסיס בראוניז - של ניקי
75 גר' שוקולד מריר
25 גר' מחמאה
2 ביצים
1/8 כוס סוכר
כף ברנדי

להקציף חלבונים+ סוכר
להמיס במיקרו שוקולד ומחמאה
לקרר להוסיף חלמונים וברנדי
לקפל שוקולד לקצף
לאפות 180 15 דק' ולקרר

מוס שוקולד:
150 גר' שוקולד מריר (אני השתמשתי ב50%)
150 מ"ל ריץ
להמיס יחד

להמיס 5 גר' ג'לטין (כפית) במעט מים ולהוסיף לשוקולד
להקציף עוד 250 מ"ל ריץ לאחד תערובות ולשפוך על הבסיס.

מוס לבן
200 גר' מטבעות שוקולד לבן פרווה של כרמית (לא צימקאו)
150 מ"ל שמנת
5 גר' ג'לטין
250 מ"ל ריץ'
להכין כמו המוס המריר

לציפוי

100 גר' שוקולד מריר
100 מ"ל ריץ
להמיס ולשפוך על העוגה

בתאבון
מתכונים >>
לצפיה ב-'מיכל העוגה מושלמת ומדוגמת... היופי'
מיכל העוגה מושלמת ומדוגמת... היופי
08/11/2009 | 23:00
1
17
קובע לא?
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה. מנסה להשתפר...'
תודה. מנסה להשתפר...
09/11/2009 | 08:15
12
לצפיה ב-'wow יפהפייה!! '
wow יפהפייה!!
09/11/2009 | 09:30
15
אני הכנתי מוס משגע בסוף השבוע ולצערי הוצאתי אותו כנראה מוקדם מידי לקרור מהמקפיא. המוס נזל ואיבד את צורתו
ושלא תביני לא נכון, הוא התחסל!! אנשים אספו אותו עם כפות לצלחת, אבל התבאסתי מהצורה.

שלך נראה מעולה!!
מתכונים >>

הודעות אחרונות

17:34 | 30.07.16 lseugy
12:16 | 30.07.16 שרי 55510
12:27 | 29.07.16 avico2591
07:50 | 28.07.16 דונה קישוט
02:08 | 28.07.16 פרפרי אהבה
11:47 | 27.07.16 jen711
09:24 | 27.07.16 נריה222
05:04 | 27.07.16 פרפרי אהבה
02:36 | 26.07.16 פרפרי אהבה

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
אירוח בנושא פוריות
אירוח בנושא פוריות
ד``ר נהרי מומחית לפריון מגיעה לענות על שאלותיכם
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ