לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-' שערות קדאיף'
שערות קדאיף
<< ההודעה הנוכחית
27/10/2009 | 12:32
8
317
היי לכולם
אני צריכה עזרה
קניתי שערות קדאיף ואני מעוניינת במתכון לעוגה עם קרם שמנת מתוקה


אודה על כל תשובה
מתכונים >>
לצפיה ב-'בבקשה '
בבקשה
27/10/2009 | 13:03
1
51
מתכון- עוגת קדאיףו simad1   ו
22:50 | 22/03/07


לבסיסים:

שערות קדאיף (מוכנות בקופסא) - בערך 300-350 גרם
200 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר

*** מפרידים מעט בין השערות - מרטיבים בחמאה מומסת ומאבקים באבקת סוכר. מערבבים היטב עם האצבעות
ומשטחים כל מחצית בתבנית אפייה עגולה (קוטר 22-24 תלוי בעובי הרצוי). אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה. מצננים.

למוס שוקולד לבן –

מיכל שמנת מתוקה 38%
350 גרם שוקולד לבן
כפית תמצית וניל או חצי כפית משחת וניל

** מביאים שמנת לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד הלבן ומערבבים היטב. מצננים במקרר לפחות 5 שעות. מקציפים את הגנאש עד לקצף יציב. משטחים על תחתית הקדאיף האפוי.
פורסים שתי בננות לפרוסות ומסדרים על המוס. מזליפים פרחים קטנים של ריבת חלב.
סוגרים בשכבה נוספת של קדאיף ומקשטים בריבת חלב / מאבקים במעט אבקת סוכר.

מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה , זה נראה נפלא'
תודה , זה נראה נפלא
27/10/2009 | 22:11
7
לצפיה ב-'מתכון מומולץ בחום: עוגת גבינה וקדאיף '
מתכון מומולץ בחום: עוגת גבינה וקדאיף
27/10/2009 | 14:43
1
54
שתי הערות:
1) למען הסר ספק לא מדובר במתכון שלי, אבל לצערי לא כתבתי מהיכן הוא לקוח.
2) הכנתי אותה בחג שבועות האחרון והיא נחלה הצלחה מטורפת.

בהצלחה

עוגת גבינה וקדאיף!!

המרכיבים:
לתחתית-
1 כוס קמח
125 ג' חמאה קרה, חתוכה לקוביות
½ כוס סוכר
למלית-
1 גבינת טוב טעם
2 שמנת חמוצה
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
6 כפות סוכר
1 כף תמצית וניל
לציפוי-
½ חבילת שערות קדאיף (בערך)
3 כפות אבקת סוכר
75 ג' חמאה מומסת

אופן ההכנה:
1. לתחתית: לעבד את הקמח, החמאה והסוכר במעבד מזון עד לקבלת פירורים.  לשטח בתבנית מס' 28 משומנת ולאפות 20 דקות ב-180 מעלות (או עד להזהבה) ולצנן.
2. למלית: להקציף את השמנת המתוקה עם שלוש כפות סוכר לקצפת יציבה.
3. בקערה נפרדת לערבב את גבינת הטוב טעם, השמנת החמוצה, הפודינג, 3 כפות סוכר וכף תמצית וניל בעזרת מטרפה.
3. לקפל את שתי התערובות ולצקת על התחתית המצוננת.
4. לציפוי: לפתוח את שערות הקדאיף ולהניח בקערה. לבזוק את אבקת הסוכר ולצקת את החמאה. לערבב עד לאיחוד. לשטח בתבנית התנור על נייר אפייה ולאפות עד הזהבה. חשוב להיזהר שלא יישרף.
5. לצנן את תערובת שערות הקדאיף ולפורר מעל העוגה, רצוי שעה לפני ההגשה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
27/10/2009 | 22:14
4
לצפיה ב-' סנדויץ' קדאיף וקרם וניל פרווה '
סנדויץ' קדאיף וקרם וניל פרווה
27/10/2009 | 15:24
2
33




סנדויץ` קדאיף וקרם וניל עם פירות ורוטב פירות יער (פרווה)- bigjack




מצרכים:
400-500 גר` שערות קדאיף (אני קניתי קפוא בסופר והפשרתי)
150 גר` מחמאה מומסת במיקרו
מעט אבקת סוכר
2 מיכלים שמנת צמחית להקצפה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל או וניל עם פירות יער
2 שקיות סוכר וניל
חבילה של פירות יער טרי או קפוא (אפשר לערבב כמה סוגים)
3 כפות סוכר
תותים וקיווי חתוכים לקוביות לקישוט


הכנת רוטב פירות יער:
מחממים את הסוכר במחבת עם 3-4 כפות מים,
מוסיפים את פירות היער ומבשלים כ-10 דקות על להבה בינונית,
במידה וצריך מוסיפים מעט מים עד לסמיכות הרצויה...
אפשר לפזר ככה על עוגות קר או חם או לטחון בממחה ידני ולהשתמש כרוטב נוזלי לקישוט.


הכנת העוגה:
מפזרים את שערות הקדאיף שלא יהיו גושים,
מערבבים טוב את המחמאה עם הקדאיף,
משטחים באופן שווה את הקדאיף על שתי תבניות זהות בגודל,
מפזרים אבקת סוכר על הקדאיף ואופים כ-7-10 דקות בחום בינוני עד להזהבה קלה,
מקררים את הקדאיף על השייש.
מקציפים שמנת צמחית עם אינסטנט, סוכר וניל, ואפשר להוסיף להקצפה גם מעט מרוטב פירות היער,
מורחים את הקרם על שיכבת קדאיף באופן שווה ומניחים בזהירות מעל את השכבה השניה של הקדאיף,
מקשטים בצדדים ובמרכז עם תות וקיווי .
מקררים כמה שעות במקרר.

מגישים עם רוטב פירות יער.




מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'אמאל'ה'
אמאל'ה
27/10/2009 | 15:29
8
לצפיה ב-' עלק סנדוויץ '
עלק סנדוויץ
27/10/2009 | 22:13
7
נראה מצויין

תודה רבה
מתכונים >>
לצפיה ב-'קישורים>עוגות>קדאיף'
קישורים>עוגות>קדאיף
27/10/2009 | 20:52
20

הודעות אחרונות

08:57 | 24.07.16 פפריקה 123
03:40 | 24.07.16 פרפרי אהבה
02:02 | 23.07.16 פרפרי אהבה
19:04 | 22.07.16 א ל ת ה י ר ח
13:20 | 22.07.16 avico2591
03:46 | 22.07.16 פרפרי אהבה
02:00 | 21.07.16 פרפרי אהבה
03:42 | 20.07.16 פרפרי אהבה
09:47 | 19.07.16 crunchim
05:34 | 19.07.16 פרפרי אהבה

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
אירוח בנושא שיווק העסק שלך
אירוח בנושא שיווק...
ביום א` הקרוב נארח את אריה טוקר, מומחה לשיווק.
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ