לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4459844,598 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'צלי טלה בפסטו וחבושים'
צלי טלה בפסטו וחבושים
23/09/2009 | 18:11
65
19
פסטו:
צרור בזיליקום, העלים בלבד
3-4 שיני שום גדולות
2 כפות צנוברים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
שמן זית
1 כפית דבש

מעבדים במעבד מזון למשחה.

1 רגל טלה, ללא עצמות
3 חבושים, חתוכים לרבעים ומנוקים
בצלצלים
שיני שום שלמות מראש שום שלם
יין לבן יבש בעל גוף (שארדונה)
ציר עוף
דבש
מלח, פלפל שחור גרוס
3 תרמילי הל
מתכונים >>
לצפיה ב-'הכנה'
הכנה
23/09/2009 | 18:12
17
1
לצפיה ב-'מכינים פסטו'
מכינים פסטו
23/09/2009 | 18:13
לצפיה ב-'רגל טלה ללא העצמות'
רגל טלה ללא העצמות
23/09/2009 | 18:13
וכיוון שזהו טלה, אזי מדובר ברגל שלמה, על שלושת עצמותיה: החיבור לאגן, הירך והשוק. מפרקים לבד או מבקשים מהקצב לפרק.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מורחים את הבשר בפסטו'
מורחים את הבשר בפסטו
23/09/2009 | 18:15
1
את 2 שרירי השוקיים חותכים ומניחים במרכז הבשר, כהכנה לגלגול.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מגלגלים במהודק כשהתפר כלפי מטה'
מגלגלים במהודק כשהתפר כלפי מטה
23/09/2009 | 18:15
לצפיה ב-'קושרים'
קושרים
23/09/2009 | 18:16
בחוט שמשון או חוט רקמה כפול. עושים לולאה עם קשר סבתא, משחילים על קצה הנתח, מהדקים וקושרים עוד פעמיים לחיזוק.

מתכונים >>
לצפיה ב-'יוצרים לולאה בחוט'
יוצרים לולאה בחוט
23/09/2009 | 18:17
1
לצפיה ב-'מסובבים את הלולאה עוד חצי סיבוב'
מסובבים את הלולאה עוד חצי סיבוב
23/09/2009 | 18:18
1
לצפיה ב-'משחילים את הלולאה על הבשר, מביאים אותה למקום'
משחילים את הלולאה על הבשר, מביאים אותה למקום
23/09/2009 | 18:19
הרצוי כשהחוט פונה כלפי מעלה. מושכים את החוט ומהדקים היטב.
מתכונים >>
לצפיה ב-'קושרים כך את כל הנתח'
קושרים כך את כל הנתח
23/09/2009 | 18:21
לצפיה ב-'הופכים את הנתח לצד השני'
הופכים את הנתח לצד השני
23/09/2009 | 18:22
כך שעכשיו התפר כלפי מעלה. עוברים עם החוט ומשחילים אותו דרך הלולאות. נכנסים מתחת לחוט הלולאה, חוזרים איתו חזרה מעל חוט הלולאה, ושוב מתחת לחוט אותה לולאה, כך שהחוט בעצם מתפתל פעם אחת על חוט לולאה קיים. מהדקים לאחר כל מעבר. אם מרגישים שחסרה לולאה שלמה להידוק, יוצרים לולאה, מביאים אותה למקום ומהדקים, ואח"כ ממשיכים בהשחלת החוט דרך הלולאות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הנתח קשור ומוכן לבישול'
הנתח קשור ומוכן לבישול
23/09/2009 | 18:23
לצפיה ב-'משחימים את הנתח מכל הצדדים במעט שמן זית'
משחימים את הנתח מכל הצדדים במעט שמן זית
23/09/2009 | 18:23
1
מוסיפים לסיר רבעי חבושים מנוקים, בצלצלים, ושיני שום שלמות. מוסיפים יין לבן יבש בעל גוף (שרדונה מצויין לעניין) וציר עוף ביחסים שווים, כחצי ליטר כ"א, כך שהנוזל יגיע למחצית מהנתח. זורקים פנימה 3 תרמילי הל. מתבלים במלח, פלפל ודבש, לאיזון חמיצות. הנוזל צריך להרגיש מעט חמצמץ. מביאים לרתיחה, מחלישים את האש ומבשלים כשעה, כאשר הופכים את הנתח מספר פעמים. סוגרים את הסיר היטב ומעבירים לתנור, חום 150 מעלות צלזיוס, לשעתיים או יותר. הופכים את הנתח כל חצי שעה לערך. בסיום הבישול מכבים את התנור ונותנים לבשר לנוח כשעה לפני שמוציאים. מעבירים למקרר לצינון.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הנתח מבושל ומקורר, מוכן לפריסה'
הנתח מבושל ומקורר, מוכן לפריסה
23/09/2009 | 18:24
1
לצפיה ב-'מסירים את החוט וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ'
מסירים את החוט וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
23/09/2009 | 18:25
1
לצפיה ב-'מסדרים את הפרוסות בתבנית ולידם את הבצלצלים'
מסדרים את הפרוסות בתבנית ולידם את הבצלצלים
23/09/2009 | 18:26
2
והחבושים. יוצקים מעט מהרוטב מעל, מכסים ברדיד אלומיניום ומחממים בתנור. את יתרת הרוטב מצמצמים בסיר, ומגישים בכלי ליד.
מתכונים >>
לצפיה ב-'WOW נראה טעיםםםםםם'
WOW נראה טעיםםםםםם
23/09/2009 | 19:57
לצפיה ב-' Champion '
Champion
24/09/2009 | 00:19
1
לצפיה ב-'YYYYYYYYYY'
YYYYYYYYYY
23/09/2009 | 18:30
1
נראה סוף ובטוח טעים ביותר.

מקווה להרגיש טוב ולהכין את זה לערב סוכות לבני ביתי היקרים.


תודה על המתכון והסדנה
נונה1
מתכונים >>
לצפיה ב-'שתחסם, אמן!'
שתחסם, אמן!
23/09/2009 | 18:33
6
יושבת פה עם שאריות סלט דלוח מהצהרים ואוכלת את הלב.
סדנא מרהיבה!
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה גורלו'
זה גורלו
23/09/2009 | 18:35
5
של מי שאוכל סלט בצהריים...
מתכונים >>
לצפיה ב-'לגמרי'
לגמרי
23/09/2009 | 20:18
4
אגב, נדמה לי שגם הטלה הזה שלך אוכל סלט לצהריים. אתה חושב שיום אחד אמצא את עצמי קשורה בסיר מבעבע? אני יכולה לבחור את התלין, סליחה את הבשלן?!
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני אשלח לך רשימה'
אני אשלח לך רשימה
24/09/2009 | 10:53
3
שתוכלי לבחור מהם...
מתכונים >>
לצפיה ב-'נעמה ב'מת'
נעמה ב'מת
<< ההודעה הנוכחית
24/09/2009 | 18:58
2

קחי את רשימת הבשלנים,
תעשי סבב ארוחות,
ותפטרי את עצמך מלהיות יומאחד בסיר

אחר כך שלחי לי המלצות
מתכונים >>
לצפיה ב-'צוחקת'
צוחקת
24/09/2009 | 20:36
1
אם הייתי טלה, פרה או תרנגולת (זה ציפור) הייתי נלחמת על זכותי להתבשל ע"י אחד הטבחים פה. הבחירה קשה, מצד שני אני כמעט 1.80 מ', אז יש הרבה ממני ואפשר לחלק לכו-לם.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין ספק'
אין ספק
24/09/2009 | 21:00
יש פה בשלנים
מעולים!!!
מתכונים >>
לצפיה ב-'שאלוהים יעזור לי '
שאלוהים יעזור לי
23/09/2009 | 18:35
למראות הקשים האילו

אין רחמים על אדם האוכל סתם פסטה


הנהלה נא לנעוץ

סמדי
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני לא מרגיש טוב....'
אני לא מרגיש טוב....
23/09/2009 | 18:40
1
איש ללא רחמים ...הכל אצלך בבומבות ...כאילו מה אתה לא אוכל לפעמים סתם סנדוויץ עם חביתה ?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אקמול?'
אקמול?
23/09/2009 | 18:45
2
לצפיה ב-'או מאמא אתה משהו מיוחד אתה'
או מאמא אתה משהו מיוחד אתה
23/09/2009 | 18:43
3
לצפיה ב-' אלוהים שישמור אותי!'
אלוהים שישמור אותי!
23/09/2009 | 19:08
1
1
מה זה? זה אמיתי?
אמאל'ה, זה ממש פיקוח נפש
זה אחד הדברים הכי טעימים שראיתי מזה זמן רב
זהו, אני אוספת קבוצה של גולשים ותובעת אותך על כל המקלדות שהתקלקלו כי הזילו עליהן ריר למוות...
אין מה לומר גרגר,
שיחקת אותה שוב...
וכל שנותר לי הוא לפנטז...
מתכונים >>
לצפיה ב-'לפנטז זה טוב'
לפנטז זה טוב
23/09/2009 | 19:11
אני אוהב פנטזיות. את חלקן גם לממש.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הערות שלי'
הערות שלי
23/09/2009 | 19:13
2
את רבעי החבושים כדאי לבשל כחצי שעה בסירופ סוכר, להדגשת מתיקותם וטעמם המיוחד, ולהוסיף כשעה לפני סוף הבישול.

למחרת פרסתי דק את הנתח ואכלתי קר. טעמו כפסטרמה משובחת.

מתכונים >>
לצפיה ב-'אז תגיד,'
אז תגיד,
23/09/2009 | 19:55
מי הולך לאכול את כל זה?

זה נראה טעים כה
מתכונים >>
לצפיה ב-'ואני אשתי נותנת לי לאכול יוגורט '
ואני אשתי נותנת לי לאכול יוגורט
23/09/2009 | 20:04
1
1
זה תקף לבקשת גט
מתכונים >>
לצפיה ב-'לא אוהב יוגורט'
לא אוהב יוגורט
23/09/2009 | 20:08
1
לצפיה ב-'נראה מעולה..........'
נראה מעולה..........
23/09/2009 | 20:22
שמרתי את הסדנה
הפרוייקט ינוסה בשבת הקרובה !!!!!!!
עכשיו אני לא ישבור את הראש מה להכין , איזה כיף !
מתכונים >>
לצפיה ב-''
23/09/2009 | 20:59
1
לצפיה ב-'ועוד פעם השבוע- אני צמחונית,אבל...'
ועוד פעם השבוע- אני צמחונית,אבל...
24/09/2009 | 12:32
11
1
מימי לא אמרתי כל כך הרבה פעמים "אני צמחונית,אבל.."...בשבוע אחד...

אבל תשמע-ההשקעה מעוררת הערצה!! שאני אבין,זה סתם ככה לאיזה ארוחת ערב של אמצע השבוע,בקטנה כזה?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין אנשים מושלמים'
אין אנשים מושלמים
24/09/2009 | 13:36
10
1
לפחות יש דברים שניתן לתקן.....
מתכונים >>
לצפיה ב-'ה שאת צריכה תיקון... אולי את תהיי'
ה שאת צריכה תיקון... אולי את תהיי
24/09/2009 | 16:40
9
2
הפרוייקט הבא של גרגר
מתכונים >>
לצפיה ב-'פרוייקט?'
פרוייקט?
24/09/2009 | 17:07
8
1
את מציעה שאמלא אותה בפסטו?
מתכונים >>
לצפיה ב-'בהזדמנויות מסויימות וברגעים הנכונים אני חושבת'
בהזדמנויות מסויימות וברגעים הנכונים אני חושבת
24/09/2009 | 18:45
7
5
שאני מכירה כמה נשים שהיו מאושרות אם גבר היה מציע למלא אותן בפסטו.
מתכונים >>
לצפיה ב-''
24/09/2009 | 19:53
1
1
לצפיה ב-''
24/09/2009 | 23:43
1
לצפיה ב-'אין על התשובות שלך .'
אין על התשובות שלך .
25/09/2009 | 08:41
1
לצפיה ב-'אני חושבת מאד מאד חזק '
אני חושבת מאד מאד חזק
25/09/2009 | 13:34
3
2
ולא מצליחה להעלות בדעתי סיטואציה שבה הייתי רוצה שימלאו אותי בפסטו, זה נשמע לי מגרד

ואם צמחוני זה מישהו שצריך שיתקנו אותו, אני מעדיפה להישאר מקולקלת, תודה   אם כי אני בהחלט מקנאה כשאני רואה איזה פולחן יש סביב בשר...לא בגלל האוכל, ממש רק בגלל החיבור החברתי שזה יוצר..
מתכונים >>
לצפיה ב-'אל תטעי, פולחן סביב בשר הוא רק אחד'
אל תטעי, פולחן סביב בשר הוא רק אחד
25/09/2009 | 14:51
1
2
יש פולחנים סביב קינוחים, יש סביב פירות וירקות. אני מגיעה מבית בו אם תשאירי לנו את הדגים והפירות, את יכולה לקחת את כל השאר, שום דבר אחר לא משנה לנו.
אז נכון, כשאנשים נפגשים בקבוצות גדולות, כל שנות האבולוציה נזרקות לפח ואנחנו ממהרים להדליק מדורה גדולה ולצלות עליה כל דבר שעומד בשקט יותר משלוש שניות, אבל היי, תגידי לי, את טעמת פעם אפרסקים צלויים במדורה? ככה, עם הטעם המתובל של האש המפחמת, ואז עם כמה טיפות שמן זית ואם את אמיצה אז מעט מלח גס?

אחחחחחחחחח

כולם סביבי יכולים להקריב עולה וחטאת, אותי תשאירו עם האפרסק, ותעשו טובה - כבו את האור, זה רגע אינטימי
מתכונים >>
לצפיה ב-'עאלק שנכבה את האור'
עאלק שנכבה את האור
26/09/2009 | 05:39
2
תחמנית אחת, מכבים את האור וישר את גונבת את האסאדו ובורחת. באור נראה אותך, עם כל העסיס שנוזל מקצות השפתיים, דרך הסנטר, עם כל ההסמקה, אז נראה אותך גיבורה....
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני דווקא יכול לחשוב על כמה'
אני דווקא יכול לחשוב על כמה
26/09/2009 | 05:41
1
ובכל מקרה, זה עדיף לדעתי על פני שוקולד למריחה. פחות דביק.
מתכונים >>
לצפיה ב-'שובם של החבושים '
שובם של החבושים
24/09/2009 | 18:17
6
2
בכל שנה אתה עושה לי התקף לב עם מתכון חבושים חדש, והרי אני עוד לא סיימתי לרייר על האוסובוקו

יבורכו הידיים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'מי כמוך לזכור דברים שכאלה'
מי כמוך לזכור דברים שכאלה
24/09/2009 | 18:35
5
3
טוב שבאת

רק למה פרצוף אדום? לא שמתי חריף...
מתכונים >>
לצפיה ב-'לרגעים חשבתי שאולי הגיע גם זמני ללכת'
לרגעים חשבתי שאולי הגיע גם זמני ללכת
24/09/2009 | 18:43
4
3
אבל בסופו של דבר החלטתי להישאר, לעצבן אותך עוד קצת

האדום זה מהכעס, וקצת מסלט הגזר של אחותי, שהפכה את הגרסא הקוריאנית לגרסא התימנית, שחריפה בדיוק באותה מידה
מתכונים >>
לצפיה ב-'אותי? לעצבן?'
אותי? לעצבן?
24/09/2009 | 18:49
3
2
ואני כבר הפטרתי, שבועות סבון, כמה שתופסות נפח וצלצולים, אחרי שמתפוצצות, חוזרות להיות שכבת סבון דקיקה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני לא בועת סבון! מינמום בלון מסטיק '
אני לא בועת סבון! מינמום בלון מסטיק
24/09/2009 | 19:11
2
1
לצפיה ב-'את גם נדבקת למכנסיים'
את גם נדבקת למכנסיים
24/09/2009 | 19:22
1
1
וצריך להכניס אותך לפריזר?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אותי לפריזר יכניסו רק בשקית'
אותי לפריזר יכניסו רק בשקית
24/09/2009 | 23:45
2
לצפיה ב-'אוףףףףףףף'
אוףףףףףףף
24/09/2009 | 18:59
4
זה סוג של התעללות

נראה מ-ע-ל-ף!
מתכונים >>
לצפיה ב-''
24/09/2009 | 19:03
3
1
לצפיה ב-''
24/09/2009 | 19:16
2
לצפיה ב-'חס וחלילה וחס'
חס וחלילה וחס
24/09/2009 | 19:31
1
(ולקח לי זמן להבין).

האייקון עבורי, לא עבורך.
מתכונים >>
לצפיה ב-'חחחחחחחחחחח'
חחחחחחחחחחח
24/09/2009 | 19:35
'' זה לא את זה אני''

מתכונים >>
לצפיה ב-'משגע !'
משגע !
25/09/2009 | 18:27
לצפיה ב-'יש לך אולי רעיון מה יכול'
יש לך אולי רעיון מה יכול
25/09/2009 | 18:44
1
להחליף את החבושים ?
אני גרה בלונדון וכרגע לא מוצאת חבושים אבל מתכוונת לבשל את המעדן עוד מעט .........
מתכונים >>
לצפיה ב-'תפוחי עץ חמצמצים לבישול'
תפוחי עץ חמצמצים לבישול
26/09/2009 | 05:36
2

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ