לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4457244,572 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'מתוק לו מתוק לי .... מתוק לנו '
מתוק לו מתוק לי .... מתוק לנו
<< ההודעה הנוכחית
17/08/2009 | 19:53
83
7
היי חב'רה..
מה יותר כיף מלהתענג על משו מתוק בפה?..
אמממ... פירות הקיץ מפתים  אני חייבת לומר .. חבל כי המחירים כה יקרים ...
אבלמה לעשות הנפש רוצה רוצה .. אז .. קדימה מדליקים הגז ו.. באמוססססס ....




* אנא חכו עד אשר אסיים להלקיד ולהלעות עבורכם את התמונות + המתכונים ( הכול ONLINE)
ואז אהיה לרשותכם לשאלות תגובות ועוד


מתכונים >>
לצפיה ב-'ריבת משמש- קוקי '
ריבת משמש- קוקי
17/08/2009 | 20:10
5
אז ממש נגיעה אחרונה בפרי המתוק והשקסי הזה לפני שתמה העונה
מודה מודה ומתוודה שקניתי במיוחד קילו לריבה הזו

אימצתי שיטה בהכנת הריבות והיא- גירוד של 1 תפוח עץ גרנס סמית בתוך הפרי המתבשל התוצאהף הסמכה יפה של הריבה וטעם מיוחד .

לעיתים מוסיפה מקל קינמון / מקל וניל / ברנדי /רום

1 ק"ג משמש ללא הגוגואים
600 גרם סוכר
1 תפוח עץ מגורד  ( את הליבה שנותרה מניחה במרכז הסיר וזורקת לאחר הבישול)
2 פלחיי לימון
3 כפות ברנדי בתום הבישול

מלבד הברנדי הכול נכנס לסיר אחד ובושל על אש בינונית
לערך כ 3/4 שעה
על מנת לבדוק סמיכות: עלצלוחית קטנה שמה 1 כף מן הריבה חוצה בעזרת האצבע קו במרכז הצלחת מכניסה למקפיא לדקה
מוציאה -אם הקו נעלם הריבה נכנסת להמשך בישול של עוד כמה דקות

יש האומרים שיש צורך לכפות את הקצף מעל הריבה
אני עושה זאת בהתחלה ולאחר 20 דק' מפסיקה.
לא קורה דבר עם נותר מעט קצף מעלה .

לאחר שהריבה מצטננת מעבירה לצנצנת מעוקרת .



מתכונים >>
לצפיה ב-'ריבת שזיפים אדומים - קוקי '
ריבת שזיפים אדומים - קוקי
17/08/2009 | 20:15
1
חזרתי מהצפון עם 2 ק"ג של שזיפים אדומים גדולים מתוקיים ועסיסים ( שוק פייסל הגדול  - הידוע בסחורת הבלאדי שלו )

2 ק"ג שזיפים ללא הגלעינים
1.2 ק"ג סוכר
1 תפוח עץ מגורד  ( את הליבה שנותרה מניחה במרכז הסיר וזורקת לאחר הבישול)
2 פלחיי לימון
1 מקל קינמון
3 כפות ברנדי בתום הבישול

מלבד הברנדי הכול נכנס לסיר אחד ובושל על אש בינונית
לערך כ 3/4 שעה
על מנת לבדוק סמיכות: על צלוחית קטנה שמה 1 כף מן הריבה חוצה בעזרת האצבע קו במרכז הצלחת מכניסה למקפיא לדקה
מוציאה -אם הקו נעלם הריבה נכנסת להמשך בישול של עוד כמה דקות

יש האומרים שיש צורך לכפות את הקצף מעל הריבה
אני עושה זאת בהתחלה ולאחר 20 דק' מפסיקה.
לא קורה דבר עם נותר מעט קצף מעלה .

לאחר שהריבה מצטננת מעבירה לצנצנת מעוקרת .

מתכונים >>
לצפיה ב-'קונפיטורת תאנים - קוקי '
קונפיטורת תאנים - קוקי
17/08/2009 | 20:18
14
3

גם את התאנים  הבאתי משוק פייסל הגדול בנהריה ..
לא יכולתילעמוד בפיתוי ..
יקר יקר
טעים טעים
גורמה של ממש מעל צנים  ומעל כבד עוף על הגריל - יאמייייייייי


1 ק"ג תאנים קטומים חתוכים ל 6 פלחים  
600 גרם סוכר
1 תפוח עץ מגורד  ( את הליבה שנותרה מניחה במרכז הסיר וזורקת לאחר הבישול)
2 פלחיי לימון
3 כפות ברנדי בתום הבישול

מלבד הברנדי הכול נכנס לסיר אחד ובושל על אש בינונית
לערך כ 1/2  שעה - 40 דקות
על מנת לבדוק סמיכות: עלצלוחית קטנה שמה 1 כף מן הריבה חוצה בעזרת האצבע קו במרכז הצלחת מכניסה למקפיא לדקה
מוציאה -אם הקו נעלם הריבה נכנסת להמשך בישול של עוד כמה דקות

יש האומרים שיש צורך לכפות את הקצף מעל הריבה
אני עושה זאת בהתחלה ולאחר 20 דק' מפסיקה.
לא קורה דבר עם נותר מעט קצף מעלה .

לאחר שהריבה מצטננת מעבירה לצנצנת מעוקרת .

מתכונים >>
לצפיה ב-'ריבת תאנים - אחת הטובות שיש'
ריבת תאנים - אחת הטובות שיש
17/08/2009 | 22:53
1
1
תנסי פעם להוסיף וניל לפצצה הזאת.

וטיפ קטן לעיקור צנצנות - חבר שף לימד אותי - מוזגים מעט כוהל לצינצנת, סוגרים ומנערים היטב.
את הכוהל מוזגים לצינצנת הבאה בתור.
הייתרון שהצינצנות נשארות קרות וקל יותר למלא אותן.
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה טל כל פכם מוסיפה משו שונה לריבה'
תודה טל כל פכם מוסיפה משו שונה לריבה
17/08/2009 | 23:04
3
כתבתיף מקל וניל / קינמון/ ברנדי ...

נסה אתה להוסיף את התפוח המגורד תראה איך זה כיף השילוב הזה יחדיו
וגם נותן מספיק פיקטין להסמכה טובה

טיפ הכוהל  הוסף ברגע זה  בכבוד רב לספר הטיפים שלי
מתכונים >>
לצפיה ב-'קוקית - מתי מוסיפים את הברנדי?'
קוקית - מתי מוסיפים את הברנדי?
17/08/2009 | 23:32
1
לצפיה ב-'ממש בתום הבישול . מוסיפה 2-3 כפות '
ממש בתום הבישול . מוסיפה 2-3 כפות
17/08/2009 | 23:38
1
מערבבת היטב היטב
ונותנת להתקרר יחד
מתכונים >>
לצפיה ב-'בוקר טוב כוכבת .מדהים.שאלות'
בוקר טוב כוכבת .מדהים.שאלות
18/08/2009 | 06:51
3
1
בוקר טוב כוכב עולה.
שאלות
א. האם התאנים היו בשלים לגמרי,עם כן זה אבוד,אני קטוף רק כאלה לא בשלים לגמרי כי הבשלים לגמרי נטרפים.
ב. מה לשים במקום ברנדי?

אגב אצלנו יש מלא עצים אבל כפי שכתבתי הפרי לא מגיע לבשלות ,כי אני לא היחיד שקוטף.
תודה
מאיר כרמיאל
מתכונים >>
לצפיה ב-'בוקר מתוק מאיר'
בוקר מתוק מאיר
18/08/2009 | 07:53
1
התאנים לא היו בשלות לגמריי ,בחרתי אותן ממש באמצע הדרך
אתה יכול לוותר על הברנדי לגמריי או להחליפו באלוכוהול מסוג אחר ( אם תאמר לי מה יש לך ננסה לשלב?!)
אפשר להוסיף 1 כפית תמצית רום ( האמיתית) או ממש רום אמיתי
מתכונים >>
לצפיה ב-'koki תודה .קטפתי ועוד היום יהיה על האש.'
koki תודה .קטפתי ועוד היום יהיה על האש.
18/08/2009 | 11:02
1
1
לצפיה ב-'אחלה תהנה מכל ביס שמלטף את הלשון '
אחלה תהנה מכל ביס שמלטף את הלשון
18/08/2009 | 11:04
לצפיה ב-'כמה שאני אוהבת ריבות..וריבת תאנים בפרט!! יאמי'
כמה שאני אוהבת ריבות..וריבת תאנים בפרט!! יאמי
18/08/2009 | 19:04
לצפיה ב-'נשארות חתיכות של תאנים?'
נשארות חתיכות של תאנים?
18/08/2009 | 21:57
4
לצפיה ב-'כן אך לא ממש בצורתם'
כן אך לא ממש בצורתם
18/08/2009 | 22:03
3
לצפיה ב-'את חושבת שאפשר לפרוס לטבעות?'
את חושבת שאפשר לפרוס לטבעות?
18/08/2009 | 22:11
2
3
נגיד, כל תאנה ל-3-4 טבעות כדי שיישארו חתיכות של "תאנים-תאנים"?
מתכונים >>
לצפיה ב-'את יכולה לפרוס לפרוסות או לרבעים כמו שעשיתי'
את יכולה לפרוס לפרוסות או לרבעים כמו שעשיתי
18/08/2009 | 22:33
1
2
וישארו לך חתיכות גדולות
ולכן זו קונפיטורת יותר מאש ר ריבה
כי בריבה חותכים את הפרי לחיתכות קטנות יותר והן נטמעות בפנוכו
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה '
תודה
18/08/2009 | 22:49
1
לצפיה ב-'עוגת לימונ'צלו מקמח מלא - קוקי '
עוגת לימונ'צלו מקמח מלא - קוקי
17/08/2009 | 20:22
7

1 כוס קמח מלא תופח מאליו  
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/2  כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס ליקר לימונצ`לו

חצי כוס אגוזים קצוצים  או חצי כוס פצפוצי שוקולד

יש להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר
יש להקציף את החלמונים עם חצי כוס סוכר

להוסיף לחלמונים המוקצפים את השמן והליקר לערבב
לאחד עם החלבונים המוקצפים ולהוסיף בהדרגה את הקמח

להוסיף, 1 גרידת לימון מלימון שלם
לשמן תבנית 26 וקדימה לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות  30 דקות גג עד שקיסם יוצא יבש
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוגיות שו"ש - קוקי '
עוגיות שו"ש - קוקי
17/08/2009 | 20:38
2
5


שיבולת שועל בריא נכון?
שוקולד טעים  נכון?
אז ייאללה בואו נשלב יחד

כדאי שיהיה בבית :
100 גר חמאה
2 כפות דבש / סילאן
חצי כוס שוקולד חלב / לבן קצוץ
2 כוסת שיבולת שועל  ( קולים כ 7-10 דק בתנור עד הזהבה קלה )
חצי כוס פיסטוקים / אגוזים / חמוציות - מה שאוהבים בקיצור - קצוצים
חצי כוס פצפוצי שוקולד מריר
3 כפות קוקוס

בסיר קטן שמים חמאה דבש שוקולד( לא הפצפוצים)
בקערה מערבבים את יתר החומרים
מאחדים בעזרת כף היטב היטב
משמניםתבנית 24 קלות או תבנית מלבנית  שופכים את הכול פנימה מהדקים היטב
שומרים במקרר  כאשר יציב חתוכים ומגישים

אפשר להשרות את החמוציות בברנדי / רום - שידרוג נפלא

מתכונים >>
לצפיה ב-'ה כ ל נראה יאמי! '
ה כ ל נראה יאמי!
17/08/2009 | 20:47
1
לצפיה ב-''
17/08/2009 | 22:34
לצפיה ב-'סהרוני שקדים - בני סיידא - הכינה קוקי '
סהרוני שקדים - בני סיידא - הכינה קוקי
17/08/2009 | 20:45
101
מכירים את המונח : " טעם של פעם " ??
אז זה זה.

הניחוח הפריכות הנימוחות בפה
שווה שווה שווה

מצרכים:

200 גרם חמאה
1 שקית אבקת סוכר
3 כפות סוכר חום  בהיר
1 חלמון
1 כפית תמצית  וניל
2 ורבע כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
100 גרם שקדים מולבנים טחונים גס
לבזיקה למעלה
אבקת סוכר

לשים את כל המרכיבים יחד לבצק רך ואחיד עוטפים בניילון ולמקרר שעה
מחממים תנור חום בינוני 160-170 מעלות
צריך 40 כדורים קטנים מגלגלים כל אחד לגליל  ויוצרים ירח
מניחים אחד ליד השני עם רווח של 2-3 ס"מ מאחר והעוגיות תופחות

אופים 15 דק עד הזהבה קלה
מוציאים מצננים כשקר בוזקים אבקת סוכר ולצנצנת .


מתכונים >>
לצפיה ב-' סהרוניי שקדים לאחר האפיה '
סהרוניי שקדים לאחר האפיה
17/08/2009 | 20:53
3
8
לצפיה ב-'או מיי גוד את לא נורמלית....את מלכה...מלכה..'
או מיי גוד את לא נורמלית....את מלכה...מלכה..
17/08/2009 | 21:01
2
3
אני הרגע רצתי שקלתי קילו שזיפים וממש הרגע אני  יכין ריבת שזיפים רק שלצערי השזיפים שאצלי מבחוץ סגולים מבפנים הם צהובים....אבל מתוקים זה בסדר?למה הם לא סגולים בפנים..?
ובכלל מקילו שקלו לי  רק 9 חתיכות גדולות...הגיוני?שקלו לי קילו מאה בגלל הגרעינים
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה פריטי אני רק אני'
תודה פריטי אני רק אני
17/08/2009 | 21:39
1
1
יש כאלו שהם מטעים ובפנוכו צהוב -אך הם טעימים מאוד
אל תדאגי יצא מעולה.
השזיפים גדולים כבדים...

אם תקלפי אותם ותוציאי הגרעינים אני מאמינה שתגיעי ל 50 גרם..
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה יקירה...'
תודה יקירה...
17/08/2009 | 22:06
לצפיה ב-'עוגיות שוקולד בוטנים - קוקי '
עוגיות שוקולד בוטנים - קוקי
17/08/2009 | 20:59
5
2
מי אמר אני ולא קיבל ?
קדימה קדימה להפשיל שרוולים  ולהתחיל להכין
קל פשוט טעים

200 גרם חמאה / מחמאה
1  שקית אבקת סוכר
1 קליפת לימון מגוררת
1 כף מיץ לימון
100 גרם בוטנים טחונים
1+1/2 כוס קמח

לשים בצק אחיד גמיש ורך שמים במקרר עטוף בניילון  חצי שעה
תנור חום בינוני 160 מעלות

יוצרים בערך 50 כדורים קטנים מניחים אחד ליד השני עם רווח העוגייה מתפשטת באפיה מעט.
במרכז כל כדור מטביעים רבע קוביית שוקולד מריר או 3 פצפוצי שוקולד מריר
אופים  15 דקות לערך
מצננים היטב ומאחסנים בקופסא אטומה
מתכונים >>
לצפיה ב-'כאחת שטעמה את העוגיות המשגעות האלה'
כאחת שטעמה את העוגיות המשגעות האלה
17/08/2009 | 22:38
1
4
חייבת להגיד שהן טעימות פחד!!!
מתכונים >>
לצפיה ב-' מכל הלב מתוקית שלי - שמחה שאהבת '
מכל הלב מתוקית שלי - שמחה שאהבת
17/08/2009 | 22:47
1
לצפיה ב-'בתור עוד אחת שאכלה מומלץ ביותר'
בתור עוד אחת שאכלה מומלץ ביותר
17/08/2009 | 23:20
לצפיה ב-'קוקי, האם הקמח במתכון תופח או רגיל ?'
קוקי, האם הקמח במתכון תופח או רגיל ?
18/08/2009 | 14:55
1
לצפיה ב-'קמח רגיל '
קמח רגיל
18/08/2009 | 15:11
לצפיה ב-'קראנצ' שמרים - הנס ברטלה . הכינה קוקי '
קראנצ' שמרים - הנס ברטלה . הכינה קוקי
17/08/2009 | 21:06
2
8
( אני הכנתי מן הבצק קראנצ' במלית שוקולד נוטלה וחלק עם פצפוצי שוקולד וחלבה עם חמאה מומסת

להלן המתכון על פי פרסומו :
רולדת שמרים - מתכון בסיסי     מאת: הנס ברטלה      

  
  חומרים ל-4 רולדות בתבניות אינגליש קייק:
לראש עיסה:
1 קובייה (50 גרם) שמרים טריים
1/2 כוס (120 מ"ל) חלב פושר
לבצק:
1 ק"ג קמח
3/4 כוס (150 גרם) סוכר   4 ביצים בטמפ' החדר
3/4 כוס (180 מ"ל) חלב פושר
1 כף מלח
200 גרם חמאה רכה מאוד
4-3 כוסות מלית (ראו למטה)
1 חלמון מעורבב עם 1 כף חלב, לזיגוג
  
  



+ מכינים את ראש העיסה: מערבבים בקערה שמרים עם חלב, עד שהשמרים נמסים. מניחים
ל-10 דקות, עד שמופיעות בועות.
+ מכינים את הבצק: שמים קמח במיקסר עם וו לישה, ויוצרים שתי גומות. באחת שמים את ראש העיסה. בשנייה - סוכר, ביצים וחלב. מעבדים במהירות נמוכה, עד שנוצר בצק. מוסיפים מלח וחמאה בהדרגה, ומעבדים כ-5 דקות, עד לקבלת בצק חלק, מבריק ודביק.
+ מעבירים את הבצק לקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד, ומניחים לתפוח כשעה עד להכפלת הנפח (או מעבירים לתפיחה במקרר למשך הלילה).
+ מעצבים ומתפיחים: מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות. מחלקים ל-4 חלקים, ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 1 ס"מ ובגודל 45X40 ס"מ פחות או יותר. מורחים במלית הרצויה, ומגלגלים לרולדה הדוקה. מתפיחים בתבנית אינגליש קייק מקומחת כ-40 דקות, עד להכפלת הנפח.
+ אופים: מחממים תנור ל-180מעלות.
+ מברישים את הבצק בחלמון וחלב. אופים כ-25 דקות, עד שהעוגות שחומות וריחניות. מצננים מעט, מחלצים מהתבניות ומגישים חמים.

מליות לעוגות שמרים:
הכמויות מתאימות לעוגה אחת, כדי שתוכלו להכין לכל עוגה מילוי שונה.
מלית שוקולד עשירה: ממיסים 150 גרם שוקולד מריר קצוץ עם 70 גרם חמאה. מניחים להתקרר, עד שהתערובת מגיעה למרקם נוח למריחה.
מלית קקאו: מערבבים 1/2 כוס סוכר עם 2 כפות קקאו ו-1/2 כפית קינמון. מחממים 50 גרם חמאה, עד שהיא רכה מאד אך לא נמסה. מורחים את מלבן הבצק בחמאה, מפזרים את תערובת הסוכר והקינמון מעל.
מלית נוטלה: מורחים 3/4 כוס ממרח נוטלה על מלבן הבצק.
מלית שוקולד-בננה-אגוזים: מורחים 3/4 כוס ממרח שוקולד על מלבן הבצק. פורסים בננה לפרסות דקות, ומפזרים על שכבת השוקולד. מפזרים מלמעלה 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס.
מלית חלבה-שוקולד: מורחים את הבצק ב-3/4 כוס ממרח חלבה. מפזרים 50 גרם שוקולד מריר מגורר מלמעלה.
מלית שוקולד נוגט: מורחים את הבצק ב-3/4 כוס ממרח שוקולד שאוהבים, ומפזרים 2-3 כפות אבקת נוגט (או מרוחים מעל ממרח נוגט בשכבה דקה
מתכונים >>
לצפיה ב-'כפרונה! אם לא הדיאטה- איזה קראנץ ירחם השם'
כפרונה! אם לא הדיאטה- איזה קראנץ ירחם השם
18/08/2009 | 08:18
1
1
לצפיה ב-'תרחם הפיגורה אחרי הדיאטה '
תרחם הפיגורה אחרי הדיאטה
18/08/2009 | 10:58
לצפיה ב-'והצצה קטנה פנימה .. '
והצצה קטנה פנימה ..
17/08/2009 | 21:07
1
לצפיה ב-'עוגיות בוהן של MAGIG - הכינה קוקי'
עוגיות בוהן של MAGIG - הכינה קוקי
17/08/2009 | 21:24
2
2
אבד לי המתכון והחיפוש לא משתף פעולה
מגי פליזזזז HELP

מילויים : ריבת חלב, ריבת משמש, שוקולד נוטלה

מומלץ בחום רב
מתכונים >>
לצפיה ב-'ביקשת - קיבלת עוגיות בוהן של ויולה גורן'
ביקשת - קיבלת עוגיות בוהן של ויולה גורן
18/08/2009 | 08:27
1
5
משגעות ומומלצות מאוד. קל מאוד להכנה והתוצאות..... אין אחריות לגבי הכמות שזוללים .

מקור המתכון הקונדיטורית ויולה גורן
חומרים:
400 גר' קמח ( 2+ 3/4 כוסות)
100 גר' אבקת סוכר (3/4 כוס)
300 גר' חמאה רכה
100 מ"ל שמן (1/3 + כף)

למילוי:
ממרח חלבה, נוטלה או ריבה

הכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים שמן ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק אחיד.
מגלגלים את הבצק לכדורים קטנים בקוטר 3 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. נועצים את הבוהן במרכז כל כדור ליצירת גומה עמוקה, כמעט עד התחתית.
אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות) ומצננים לחלוטין. ממלאים כל גומה בממרח חלבה, נוטלה או ריבה בעזרת שקית זילוף קטנה או כפית. שומרים בלי אטום בשכבה אחת מחוץ למקרר (אם נשאר מה לשמור).

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'העוגיות האלו מככבות אצלינו'
העוגיות האלו מככבות אצלינו
18/08/2009 | 13:10
1
מומלצות בחום...מצויינות.
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוגיות בוהן MAGIG מילוי נוטלה וחמוציות'
עוגיות בוהן MAGIG מילוי נוטלה וחמוציות
17/08/2009 | 21:25
לצפיה ב-'ערב טוב ומתוק לכולם- מוואאאך '
ערב טוב ומתוק לכולם- מוואאאך
17/08/2009 | 21:27
9
1
לצפיה ב-'ערב מתוק '
ערב מתוק
17/08/2009 | 21:43
4
אחרי התמונות הללו, באמת יהיה לנו מתוק.
מעשי ידייך מופלאים, אוהבת הכל ובעיקר את השמרים המפתים במיוחד שלך.

הלימונצ'לו נראית מעולה. שאלה - בשל הקמח המלא היא לא יוצאת יבשה? נראה לי שזו עוגה שהחצי יאהב במיוחד.
מתכונים >>
לצפיה ב-'קוקי יקרה כל התוצרים נראים פיצוץ את'
קוקי יקרה כל התוצרים נראים פיצוץ את
17/08/2009 | 21:59
1
פשוט מדהימה עם יצירות כה יפות ומושלמות אחת אחת. כל הכבוד
מתכונים >>
לצפיה ב-'טנקס דודו . '
טנקס דודו .
17/08/2009 | 22:34
1
לצפיה ב-'תודה נמשושית שלי מתוקית '
תודה נמשושית שלי מתוקית
17/08/2009 | 22:32
1
ממש לא יבשה
העוגה יוצאת עסיסית וכייפית  , הסוד של העוגה הוא הליקר בפנוכו ואפייה נכונה , לאחר 25 דק' ממליצה כבר לבדוק את העוגה
( שימי לב-  קמח מלא תופח מאליו

והשמרים של ברטלה?! - אוחחח לאכול ולאכול כאילו אין מחר...
מתכונים >>
לצפיה ב-'מתכננת להכין אותה לשבת הקרובה'
מתכננת להכין אותה לשבת הקרובה
18/08/2009 | 21:10
אני משתמשת בקמח רגיל ומוסיפה לו אבקת אפייה.
תודה על התשובה. מבטיחה לדווח איך יצא
מתכונים >>
לצפיה ב-'קוקיה שלי מה אומר ומה אדבר הכל נראה מושלם '
קוקיה שלי מה אומר ומה אדבר הכל נראה מושלם
17/08/2009 | 23:21
3
2
טעים ואפילו חלקם נוסו  
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה אושרתי . הבטחתי לך נכון? '
תודה אושרתי . הבטחתי לך נכון?
17/08/2009 | 23:25
2
מקווה שיואל זכה ל.. טעימה
מתכונים >>
לצפיה ב-'הבטחת וקיימת '
הבטחת וקיימת
18/08/2009 | 18:43
1
יואל טעם מהכל ונהנה מהכל ואת היתר אני יספר לך במסר או בשיחה 4 עיניים.
מתכונים >>
לצפיה ב-'עכשיו אני מחייכת '
עכשיו אני מחייכת
18/08/2009 | 18:54
3
לצפיה ב-'אווווו עכשיו תהיה לי משמרת נעימה'
אווווו עכשיו תהיה לי משמרת נעימה
17/08/2009 | 21:55
2
69
ומתוקה עם משהו לחלום עליו ליד כוס ה.

השו"ש שלך נראים הרבה יותר יפים משלי .
מתכונים >>
לצפיה ב-'חח מצדה . שיהיה לך רק מתוק בפה ובחיים '
חח מצדה . שיהיה לך רק מתוק בפה ובחיים
17/08/2009 | 22:33
1
2
לצפיה ב-'אמממממממממממממן '
אמממממממממממממן
18/08/2009 | 07:25
לצפיה ב-'WOW קוקיה!!!'
WOW קוקיה!!!
17/08/2009 | 22:37
3
1
הכל, כרגיל, נראה מעולה!!
עשיתי לי חשק מטורף להכין ריבות מכל מיני סוגים...

מוסיפה לרשימת "הדברים שחייבים להכין" חלק נכבד מהמטעמים שלך.

מתכונים >>
לצפיה ב-' תודה מתוקית שלי '
תודה מתוקית שלי
17/08/2009 | 22:47
2
1
חחח עכשיו על המצפון שלי שאת במצבך עומדת לבשל להכין לאפות ..
בגלל הגחמות שלי
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני במצבי אין לי בעיה לבשל ולאפות'
אני במצבי אין לי בעיה לבשל ולאפות
17/08/2009 | 23:28
1
1
נהנית מכל רגע ומקווה שלא אגיע למצב שיהיה קשה מדי ואצטרך לצאת מהמטבח

אני מודה שאני עייפה המון אבל בשביל אוכל טוב אני מוכנה להרים את עצמי
מתכונים >>
לצפיה ב-'איתך מאחורי כל אות והברה!'
איתך מאחורי כל אות והברה!
17/08/2009 | 23:40
עד ליום הלידה עשיתי הכול כולל הכול
אין תירוצים
לא מתפנקים על שטויות
זה הכיף ומכינים באהבה גדולה והתוצרת נפלאה
מתכונים >>
לצפיה ב-'מי אמר מי ולא קיבל ? ...'
מי אמר מי ולא קיבל ? ...
17/08/2009 | 22:47
3
יעזור לי ? בשביל מי כל הכמויות האלה ? ראבק ...אין לך חברים ? ידעתי שאי אפשר לסמוןך עליך
מתכונים >>
לצפיה ב-'אתה.. אתה .. והחופש הארוךךך שלך '
אתה.. אתה .. והחופש הארוךךך שלך
17/08/2009 | 22:50
2
תן OK קטן והשבוע תקבל משלוחה אישית
מה אתה אומר על זה??
הולך???

חוץ מזה ריבות תמיד טוב שיהיה במקרר ...
העוגיות ברובן  נאפו ונעלמו מהבית .. פוזרו בין חברים
והיתר נלקחו כמעשר על ידי השכנות ואבא שלי

העוגות נאפו לאחרונה לא להיבהל .... בטיפין טיפין
מתכונים >>
לצפיה ב-'OK קטן ? נותן לך אוקי גדול'
OK קטן ? נותן לך אוקי גדול
17/08/2009 | 23:02
1
1
הולך ? רץץץץ אבל למה השבוע ? זה רחוק מידי

מתכונים >>
לצפיה ב-'אוקיי קטן / גדול לא משנה העיקר שיהיה '
אוקיי קטן / גדול לא משנה העיקר שיהיה
17/08/2009 | 23:05
השבוע לא מספיק קרוב? חחחחח
נראה מתייסתדר ואני מגיעה למרכז יקירי עם משלוחה אליך

מתכונים >>
לצפיה ב-'חיכיתי חיכיתי...'
חיכיתי חיכיתי...
17/08/2009 | 23:45
2
והנה זה בא!
קוקיה יקירה, הכל נראה מעולה! הריבות, העוגיות, העוגות... אהבתי במיוחד את עוגיות הבוטנים ואת המילויים המפתיעים בעוגיות הבוהן. מענין ביותר.
ועכשיו, לשאלה החשובה, כמובן- מה שלומך? כן כן, אני יודעת שהחופש תכף נגמר ולא קיימתי את הבטחתי... אבל מי יודע
מתכונים >>
לצפיה ב-'את .. את .. את .. מקיקוס יא נעלמת אחת '
את .. את .. את .. מקיקוס יא נעלמת אחת
18/08/2009 | 08:17
1
מעניין לך העוגיות? בואי לקפה / שוקו/ תה .. משו

יש לי רעיון.. יש עוד שבוע וחצי לחופש? רוצה את הבננות שלי קצת ?
חיבוקי
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני נעלמתי?'
אני נעלמתי?
18/08/2009 | 14:35
1
נעלמת לי מהמסנג'ר
סתם סתם, צודקת, באמת קצת נעלמתי. אבל זה לא בכוונה... התחלתי ביום ראשון התנדבות של שבועיים בקייטנה של ילדים עם צרכים מיוחדים... מדהים מדהים אבל גם... קצת מעייף
איך החופש אצלכם? שורדים?
מתכונים >>
לצפיה ב-''
17/08/2009 | 23:55
1
אז זה מה שהעסיק אותך בזמן האחרון....

עכשיו התמונה מתבהרת לי..או שבעצם חשכו עיני

אממממאאאא איזה מבחר של טעמים וצבעים

אהבתי ה-כ-ל

מתכונים >>
לצפיה ב-'גם וגם וגם ....'
גם וגם וגם ....
18/08/2009 | 11:00
אוהבת אותך מליין ת'לפים ומתגעגעת

חיבוקייייייייייייי
מתכונים >>
לצפיה ב-'איזה שירשור מתוק וטעים!'
איזה שירשור מתוק וטעים!
18/08/2009 | 00:34
1
1
הכל נראה משו-משו

התפוח בריבה נשמע אחלה רעיון וינוסה בריבה הבאה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'טנקס אפרתי .. אכן התפוח משדרג'
טנקס אפרתי .. אכן התפוח משדרג
18/08/2009 | 10:59
לצפיה ב-'קוקיה שיחקת אותה!!!'
קוקיה שיחקת אותה!!!
18/08/2009 | 07:16
1
בס"ד

איזה מראות על הבוקר
מקוה שהמתכוק מהמסך יעזור לי למבחן הבוקר
מתכונים >>
לצפיה ב-'מתוק, אכן מתוקקוקית, איזה יופי של תוצרים'
מתוק, אכן מתוקקוקית, איזה יופי של תוצרים
18/08/2009 | 08:30
1
אהבתי את סידור העוגיות. עוגיות הבוהן האלו ממש, ממש מוצלחות, גם אצלי מאוד אוהבים אותן בכל מיני מילויים.

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה אמא מגי '
תודה אמא מגי
18/08/2009 | 11:02
"הבהוניות" האלו נחטפות אצלי ...
ומסתבר שהשכנה " השאילה" את הדף עם המתכון בנוסף למעשר שלקחה  חחחחח.
מתכונים >>
לצפיה ב-'ווי כמה דברים טעימים!'
ווי כמה דברים טעימים!
18/08/2009 | 09:06
1
הייתי בשמחה מחסלת חצי מכל המתוקים האלה....
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה שינשן טוטו ופנינה ט '
תודה שינשן טוטו ופנינה ט
18/08/2009 | 11:03
שינשן בהצלחה בבחינההה
מתכונים >>
לצפיה ב-'תוצרים מתוקים של אשה מתוקה'
תוצרים מתוקים של אשה מתוקה
18/08/2009 | 09:58
לצפיה ב-'קוקית - איזה כיף לקבלת מתיקות כזו'
קוקית - איזה כיף לקבלת מתיקות כזו
18/08/2009 | 12:44
1
2
הכל נראה כל כך טעיםםםםםםםםםםם
אין אין עלייך, פשוט ענקיתת
מתכונים >>
לצפיה ב-' כיף לי כשמתוק לכם '
כיף לי כשמתוק לכם
18/08/2009 | 12:49
לצפיה ב-'בייבי שתפי,מאיפה הכוחות בחום הזה לכל המעדנים'
בייבי שתפי,מאיפה הכוחות בחום הזה לכל המעדנים
18/08/2009 | 19:56
3

     האלה.


        נשיקות
מתכונים >>
לצפיה ב-'ממ את באמת רוצה לדעת מאיפה הכוחות? מכאב '
ממ את באמת רוצה לדעת מאיפה הכוחות? מכאב
18/08/2009 | 21:39
2
1
הבישול והאפיה הם סוג של תראפייה
וכשאני מכינה ומכינה לאחרים זה עושה לי טוב על הנשמה
מתכונים >>
לצפיה ב-'יקירתי - מאחלת לך שכל חייך תבשלי מאהבה'
יקירתי - מאחלת לך שכל חייך תבשלי מאהבה
18/08/2009 | 23:20
1
ומאושר ולא מכאב

קחי חיבוקיייייייי חונק על הדרך
מתכונים >>
לצפיה ב-'מתוקית שלי .. ( קוקי מרוגשת)'
מתוקית שלי .. ( קוקי מרוגשת)
19/08/2009 | 08:38
תודה על המילים החמות ...

אני תמיד מבשלת ואופה באהבה ומכל הלב...

יש לי את חלקת האלוהים הקטנה עם הבנות המדהימות שלי וזה המון
האושר? אני מאמינה שיום 1 הוא יגיע .....

חיבוקי חונק.. זה בדיוק מה שצריכה עכשיו.
תודה


מתכונים >>
לצפיה ב-'צריכה מתכון עוגיות אלפחורס'
צריכה מתכון עוגיות אלפחורס
19/08/2009 | 12:27
2
אני גרועה בבישול ואפיה וכל זה.. אז אני מקווה שזה לא מסובך..
מתכונים >>
לצפיה ב-'השרשור ה א ה ו ב עלי מ ת ו ק מ ת ו ק '
השרשור ה א ה ו ב עלי מ ת ו ק מ ת ו ק
19/08/2009 | 13:33
1
תודה יקירה
מתכונים >>
לצפיה ב-'נצ'יקה מתוקה ממני אליך יקירה'
נצ'יקה מתוקה ממני אליך יקירה
19/08/2009 | 14:41
3
מה שווים החיים בלימתיקות נוטפת?!
מתכונים >>

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ