לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-' עוגת גבינה פירורים בכוס '
עוגת גבינה פירורים בכוס
<< ההודעה הנוכחית
28/05/2009 | 09:37
9
534
אני אוהבת להגיש קינוחים בכוס, זה גם מאוד אסתטי ויפה וגם לא צריך לדאוג, יהיה או לא יהיה יציב.
במקרה הזו מדובר בכוסות וויסקי קטנטנות בגובה 6 ס"מ. מתקבלים כ-18 קינוחים.

לפירורים (על פי מתכון של רות יולס):
200 גר' חמאה בטמפ' החדר
2 חלמונים
2 כפות סוכר
350 גר' קמח תופח = 2.5 כוסות או קמח רגיל בתוספת 2 כפיות שטוחות אבקת אפיה.

לאחד את כל החומרים לבצק, לשטח על תבנית אפיה ולאפות בחום בינוני 175 מעלות עד שמזהיב היטב (כ-15 דקות).
לצנן לחלוטין לפני שמפוררים.

מלית גבינות:
500 גר' גבינה לבנה 5%
1 מיכל גבינת שמנת בטעם טבעי
1 שקית סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה

בקערה לערבב היטב גבינה לבנה, גבינת שמנת וסוכר וניל (אפשר להוסיף זסט מלימון אחד, לאוהבי הטעם הלימוני בגבינות). להקציף שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת קצב יציב (דרגת הקצפה - 80%). לקפל את הקצפת לתוך תערובת הגבינות.
לעבודה נוחה ומדוייקת, אני ממליצה להכניס את תערובת הגבינות והקצפת לשק זילוף.
בעדינות לשים שכבת פירורים בכל כוסות הקינוח, למלא את הכוסות בתערובת הגבינות והקצפת כמעט עד שפתן. לפזר מעל פירורים.
לשמור בקירור עד להגשה.

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-' בראוניז'
בראוניז
28/05/2009 | 09:42
14
מקור המתכון: איולתה מפנמה

250 גר' חמאה חתוכה לקוביות
200 גר' סוכר = 1 כוס
140 גר' שוקולד מריר משובח קצוץ
120 גר' קמח מנופה = כוס פחות שתי כפות
4 ביצים בלולות
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס

בקערה מעל בן-מארי שמים חמאה, סוכר ושוקולד ומערבבים עד שכל החומרים מתאחדים. להסיר מעל הבן-מארי ולהוסיף בהדרגה ותוך ערבוב נמרץ (עדיף במיקסר יד) את הביצים הבלולות. להוסיף את האגוזים ולאחר מכן את הקמח תוך תנועות קיפול.
לרפד תבנית אפיה לא גדולה (25X25 ס"מ) בנייר אפיה ולהעביר לתבנית את התערובת.
לאפות בחום בינוני 175 מעלות 25 דקות בדיוק.
להוציא מהתנור ולצנן לחלוטין לפני חיתוך.

בצילום - ריבועים בגודל 2.5 על 2.5 ס"מ.

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'כל כך יפה ומיוחד'
כל כך יפה ומיוחד
28/05/2009 | 09:48
4
לצפיה ב-' עגבניה, חציל וגבינת עיזים - הצעת הגשה'
עגבניה, חציל וגבינת עיזים - הצעת הגשה
28/05/2009 | 09:49
13
לפרוס חציל לפרוסות דקיקות ולקלות על מחבת פסים שנמרחה קודם בשמן זית.

לסדר על צלחת הגשה פרוסות עגבניה, פרוסות גבינת עיזים ופרוסת חציל קלוי.

מעל לזלף מעין רוטב שהוכן מ:
שמן זית, שיני שום כתושות, מעט בצל קצוץ, כמה עלי טימין קצוצים, פלפל שחור, מלח.

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'שיהיה לכולם חג שמח, פרחוני, טעים, קריר'
שיהיה לכולם חג שמח, פרחוני, טעים, קריר
28/05/2009 | 09:59
5
ונפלא ומי יתן שבקרוב, ממש בקרוב גלעד שליט יחזור הביתה.
(בצילום - זקינטוס, תמונה מהרשת).

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'יאמי יאמי ושאלה'
יאמי יאמי ושאלה
28/05/2009 | 11:18
2
4
הי מגי ,
נראה מגניב הכיט לדעתי זה קינוחים בכוסות

לגבי הקצפת השמנת 80% איך אפשר לדעת מתי מגיעים לדרגה זו?
ומדוע 80 אחוז ולא 100 אחוז למשל?

תודה רבה
וחג שמח
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה - 80% הקצפה משמע שהקצפת צריכה '
תודה - 80% הקצפה משמע שהקצפת צריכה
28/05/2009 | 11:42
1
11
להיות יציבה אך לא נוקשה וכל זאת כדי שניתן יהיה לקפל אותה בקלות בתוך תערובת הגבינות ושהקצפת שבמצב הקצפה זה מלאה אוויר תעניק אווריריות לתערובת הגבינות המוצקה יחסית.
כשאת מרימה את המקצף ונמשך מעין חוט קצפת מהקציפה למקצף - זו רמת ההקצפה.

חג שמח,

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה'
תודה
28/05/2009 | 12:25
2
לצפיה ב-'הכל נראה מקסים ואלגנטי '
הכל נראה מקסים ואלגנטי
28/05/2009 | 11:25
1
4
פשוט יפהפיה!
מאחלת לכם ארוחת חג נעימה ומהנה :)
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה פיונת, אין כמוך '
תודה פיונת, אין כמוך
28/05/2009 | 11:52
4

הודעות אחרונות

11:34 | 05.12.16 ארתור דנט24
07:05 | 05.12.16 galanterit1
18:28 | 04.12.16 Maldini Girl
07:04 | 04.12.16 ady18
11:11 | 02.12.16 עדנה39
08:10 | 01.12.16 ady18
21:20 | 30.11.16 LM817
17:45 | 30.11.16 DANIAVNI
14:34 | 30.11.16 avico2591
00:55 | 30.11.16 Can Your Blender Mix
21:19 | 28.11.16 ארתור דנט24

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ