לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?'
איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?
<< ההודעה הנוכחית
14/04/2009 | 10:39
4
12022
לפני כמה ימים קניתי שקית של דג פוטית (כזה שעטוף בקרח). ניסינו לשים אותו בתנור עם רוטב שהלך נהדר עם דגים אחרים (שמן זית, סויה, תבלין דג ושום. יצא- לא טעים. יכול להיות שזה בגלל שהוא כל כך דק יחסית לפילה של דגים אחרים.
עדיין נשארו כמה חתיכות שלא אפיתי (בפריזר)  ותהיתי אם למישהו יש מתכון שהולך עם הדג הזה?

תודה מראש,
מתכונים >>
לצפיה ב-'מציעה לך להכין אותו כמו שניצל'
מציעה לך להכין אותו כמו שניצל
14/04/2009 | 11:18
3
2271
בימים כתיקונם עם פירורי לחם
ובפסח עם קמח מצה.

תטבלי בביצה עם חרדל
ואח"כ בקמח מצה ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.

בימים רגילים לקמח קלות ולנער
אח"כ בביצה
ובסוף בפירורי לחם מתובלים בתוספת שומשום.

ראי בבקשה אני מכינה כך עם דג סול.... אך מתאים גם לדג שהזכרת.

מתכונים >>
לצפיה ב-'ראשית תודה, האם אחרי הטיגון אפשר להקפיא?'
ראשית תודה, האם אחרי הטיגון אפשר להקפיא?
14/04/2009 | 11:21
1
957
סביר שאם אכין אותו כשניצלים אכין את כל החבילה, אך לא אוכל אותם מייד. האם כמו שניצלים- גם את הדג אפשר להקפיא אחרי הטיגון ולהפשיר כשרוצים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני'
אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני
14/04/2009 | 11:26
1342
בעת הצורך, עושה זאת בעזרת נייר אפייה כך שניתן 'לשחרר' אחד אחד.

מתכונים >>
לצפיה ב-'ומוכן . . .'
ומוכן . . .
14/04/2009 | 11:21
752

הודעות אחרונות

11:35 | 07.12.16 jen711
20:33 | 06.12.16 avico2591
18:06 | 06.12.16 tradetech100
11:34 | 05.12.16 ארתור דנט24
07:05 | 05.12.16 galanterit1
18:28 | 04.12.16 Maldini Girl
07:04 | 04.12.16 ady18
11:11 | 02.12.16 עדנה39
08:10 | 01.12.16 ady18
17:45 | 30.11.16 DANIAVNI

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
אירוח בנושא זכויות הקשישים
אירוח בנושא זכויות...
שירות הייעוץ לקשיש של הביטוח הלאומי פועל למיצוי...
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ