לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?'
איך מכינים דג פוטית שיהיה טעים?
<< ההודעה הנוכחית
14/04/2009 | 10:39
4
12454
לפני כמה ימים קניתי שקית של דג פוטית (כזה שעטוף בקרח). ניסינו לשים אותו בתנור עם רוטב שהלך נהדר עם דגים אחרים (שמן זית, סויה, תבלין דג ושום. יצא- לא טעים. יכול להיות שזה בגלל שהוא כל כך דק יחסית לפילה של דגים אחרים.
עדיין נשארו כמה חתיכות שלא אפיתי (בפריזר)  ותהיתי אם למישהו יש מתכון שהולך עם הדג הזה?

תודה מראש,
מתכונים >>
לצפיה ב-'מציעה לך להכין אותו כמו שניצל'
מציעה לך להכין אותו כמו שניצל
14/04/2009 | 11:18
3
2302
בימים כתיקונם עם פירורי לחם
ובפסח עם קמח מצה.

תטבלי בביצה עם חרדל
ואח"כ בקמח מצה ולטגן עד הזהבה משני הצדדים.

בימים רגילים לקמח קלות ולנער
אח"כ בביצה
ובסוף בפירורי לחם מתובלים בתוספת שומשום.

ראי בבקשה אני מכינה כך עם דג סול.... אך מתאים גם לדג שהזכרת.

מתכונים >>
לצפיה ב-'ראשית תודה, האם אחרי הטיגון אפשר להקפיא?'
ראשית תודה, האם אחרי הטיגון אפשר להקפיא?
14/04/2009 | 11:21
1
972
סביר שאם אכין אותו כשניצלים אכין את כל החבילה, אך לא אוכל אותם מייד. האם כמו שניצלים- גם את הדג אפשר להקפיא אחרי הטיגון ולהפשיר כשרוצים?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני'
אין בעיה, מציע לך להפריד כל אחד מהם... אני
14/04/2009 | 11:26
1381
בעת הצורך, עושה זאת בעזרת נייר אפייה כך שניתן 'לשחרר' אחד אחד.

מתכונים >>
לצפיה ב-'ומוכן . . .'
ומוכן . . .
14/04/2009 | 11:21
763

הודעות אחרונות

09:17 | 20.02.17 ady18
15:53 | 18.02.17 אמריקה 2016
09:30 | 17.02.17 yair_bar
08:45 | 16.02.17 ady18
17:03 | 15.02.17 malmichal
09:01 | 13.02.17 ady18
08:16 | 13.02.17 מיאו מיאו 123

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ