לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

אפשר לקבל מתכון טוב לפולי סויה חלוטים עם מלח
<< ההודעה הנוכחית
29/03/2009 | 23:29
3
387
נסיתי לעשות חיפוש בפורום מצאתי הודעות ללא מענה לבקשה

כמה שזה נשמע פשוט מישהו יכול להגיד לי את אופן ההכנה של פולי סויה (ל450גרם) חלוטים עם מלח גס
בדיוק כמו שמגישים כמנה ראשונה כמעט בכל סושיה
להרתיח אותם קודם במים? במחבט כמה שמן? כמה מלח? שום שמים? עוד תבלינים?
לא רוצה להכין סתם ואחרי זה לא יצא טעים אשמח לקבל הסבר לאופן ההכנה


תודה מראש!
זה אפילו יותר פשוט ממה שנדמה לך
29/03/2009 | 23:52
2
80
מרתיחים במים מסננים ומפזרים מעל זה מלח גס כשעוד עולים מזה האדים
לגבי זמן ההרתחה לרוב יש המלצה בחלק האחורי של האריזה או שאחרי זמן סביר (10-15 דקות) מוציאים אחד ובודקים את המרקם.
בהצלחה.

אווו ולפני שאני אשכח נתקלתי בפאב שבאותה צורה הרתיח חומוסים ופיזר עליהם כמון\זעתר ופילפל שחור טעים....
10-15 דקות? על מאנצ' כתוב 2 דקות....
30/03/2009 | 00:12
55
אני אוהבת עם מלח גס ועליו מיץ מלימון טרי סחוט
טעים...
וואלה?
30/03/2009 | 07:02
41
בלי מחבת, שמן, שום כזה פשוט?
אנסה בערב תודה!

החומוסים גם נשמע מגניב
הודעות אחרונות
14:24 | 14.02.16 פרפרי אהבה
06:23 | 14.02.16 מילקי 35
01:23 | 14.02.16 ארתור דנט24
13:43 | 12.02.16 פרפרי אהבה
11:48 | 10.02.16 נווהשאנן
07:53 | 10.02.16 יוביוב הירוק
07:48 | 10.02.16 galanterit1
17:48 | 09.02.16 פפריקה 123
15:25 | 09.02.16 שרון 337
15:48 | 08.02.16 jen711
13:17 | 07.02.16 פרפרי אהבה
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
עוסק מורשה או חברה בע``מ
עוסק מורשה או חברה...
עכשיו בפורום הלוואות לעסקים, דיון בנושא עוסק...
עוסק מורשה או חברה בע``מ
עוסק מורשה או חברה...
עכשיו בפורום הלוואות לעסקים, דיון בנושא עוסק...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ