לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מחפשת מתכונים עם לבבות עוף
<< ההודעה הנוכחית
09/02/2009 | 11:10
17
503
שלום לכולם,
אני מחפשת מתכונים עם לבבות עוף. אני מכירה 2 דרכים להכין אותם:
דרך 1 - על האש. אבל אני לא אוהבת להכין בבית ככה. מעדיפה לאכול בצורה זו במסעדה או כשעושים על-האש בחוץ.
דרך 2 - פעם לפני די הרבה שנים, בן זוגי דאז היה מכין מין תבשיל של לבבות וכבדים. משהו די דומה למעורב ירושלמי... אני לא ממש זוכרת איך הוא היה מכין את זה אבל זה היה טעים.

אז אולי אפשר בעצם לומר שאני מכירה רק דרך אחת...

אשמח מאד לקבל ממכם מתכונים ועצות איך ניתן לבשל לבבות עוף (קדרה, על הגז, בתנור, כל מה שעולה על דעתכם יתקבל בברכה).

תודה וט"ו בשבט שמח לכולם!
מתכונים >>
בבקשה - ראי הפריקסה שלי טעעעעעעעעעעעים
09/02/2009 | 11:50
15
208
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
תודה רבה! נראה טעים ואנסה להכין
09/02/2009 | 12:29
38
יש לי שאלה בקשר למתכון
09/02/2009 | 12:31
2
59
לא צריך להוסיף נוזלים למתכון?
מתכונים >>
שום כלום.... הפריטים הבשריים מפרישים נוזלים
09/02/2009 | 13:45
1
45
כפי שתוכלי לראות בתמונות.

מתכונים >>
תודה
09/02/2009 | 15:02
6
חנה'לה
09/02/2009 | 12:55
6
34
בס"ד

הייתכן שפריקאסה זה לא שם רק ללחמניה המטוגנת עם הביצים טונה תפו"א וכו'?

הייתכן שפריקאסה זה שם כולל לתערובת של כמה דברים?
או שלא הבנתי למה קוראים לזה פריקאסה
מתכונים >>
שינשן.... זה לא רק שם של לחמניה
09/02/2009 | 13:47
1
14
אז מה הפירוש פריקסה?
09/02/2009 | 14:02
9
פריקסה = תבשיל בשר צפון אפריקאי
09/02/2009 | 15:16
3
24


יש לי בבית ספר על בישול צפון אפריקאי ויש שם מתכון.

הנה מתכון מהרשת - דר' אלי לנדאו מבשל עם חיים כהן

http://www.mevashlim.com/Recipe/379459.asp


מתכונים >>
אז איך קוראים ללחמניה המטוגנת?
09/02/2009 | 15:19
2
8
בס"ד
עכשיו אני לגמרי מבולבלת
מתכונים >>
שינשן - במדינות שונות
09/02/2009 | 15:57
1
11


יש שמות שונים לאותו תבשיל

ובמקרה הזה - אותו השם, שני תבשילים שונים.

כמו שאמרתי - אבדוק שוב בספר שיש לי בבית .... הסבר משם יהיה מוצלח.



מתכונים >>
יופי מעולה
09/02/2009 | 16:20
5
בס"ד

זה באמת מעניין
כי פעם ראשונה אני שומעת על פריקסה מבשר
אולי באמת פריקסה זה תערובת של מאכלים?

חיפשתי בנט מצאתי את שני הסוגים אך בלי הסבר
מתכונים >>
הייתכן שקוקיה תכין לי פריקסה מחר אולי?!:)
09/02/2009 | 13:56
8
נראה מעולה!
09/02/2009 | 16:35
2
17
גם מישהי מהעבודה שלי אמרה שאמה הפולניה מכינה משהו בשם פריקסה שמורכב מבשר ורביכה כלשהי עם שמיר...
אני מכירה פריקסה כסנדביץ' מעורר התאבון התוניסאי
מתכונים >>
ראיתי באיזה אתר
09/02/2009 | 17:22
1
18
בס"ד

פריקסע עם ע' שזה מעוף מארצות אשכנז....
מתכונים >>
פראקסה ====>
09/02/2009 | 17:28
19
שינשון יקיריתי
אני יודעת שפרקאסה זו לחמניה מטוגנת
וממלאים בה לאחר הטיגון :
טונה ביצה קשה תפוח אדמה מבושל סחוג לימון כבוש וטונה
מגישים ליד חמוצים.

יש פירושקי  שזה גם לחמניה ( הרבה הרבהיותר קטנה) ואותה ממלאים בבשר / גבינות / ירקות ואז מטגנים
מתכונים >>
הכנת לבבות עוף
09/02/2009 | 12:50
664
לנקות ולחצות את הלבבות, לטבל במלח, פלפל שחור ןתבלין לצלי (או לפי הטעם). לטגן במחבט טפלון על הגז עד שהנוזלים התאדו, להוסיף 2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות עם מעט שמן, מלח ופלפל שחור, להמשיך לטגן על להבה נמוכה עד לריכוך התפו"א. לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. בתיאבון ובהנאה.
מתכונים >>
הודעות אחרונות
15:44 | 30.05.16 פפריקה 123
09:03 | 30.05.16 jen711
22:23 | 28.05.16 כוכב114
14:07 | 27.05.16 CapitanMorgan
12:20 | 27.05.16 פפריקה 123
19:50 | 26.05.16 אמא אווזה8
18:45 | 25.05.16 רוני1955
21:38 | 24.05.16 crunchim
חם בפורומים של תפוז
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
מסגרת החינוך שמתאימה לילדיך
מסגרת החינוך שמתאימה...
אז איך עושים את זה בצורה נכונה? ועל מה חשוב לשים...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
אירוח בנושא חיסכון פנסיוני
אירוח בנושא חיסכון...
מה אנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו כדי לשפר את מצבנו...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ