לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'איך מסמיכים מרק ירקות?'
איך מסמיכים מרק ירקות?
<< ההודעה הנוכחית
06/12/2008 | 23:32
6
4200
ערב טוב,

הכנו מרק ירקות (קישואים, בטטות, תפו"א) עם קצת אפונה יבשה שנשארה, אבל כנראה שחישבנו כמויות לא נכונות, כי אחרי שריסקנו הכל המרק לא יצא מספיק סמיך כמו שאוהבים כאן. איך אפשר להסמיך את זה בלי שזה ייתן טעם משונה למרק?

תדוה ושבוע טוב!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תמיד יש את האפשרות של'
תמיד יש את האפשרות של
06/12/2008 | 23:50
3
967
כף קורנפלור או קמח תפוס אדמה מומס במעט מים קרים..
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה נותן מקרם נעים?'
זה נותן מקרם נעים?
06/12/2008 | 23:59
2
450
זה לא משנה את טעם המרק? הולך טוב עם ירקות.

תודה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הסמכת מרק'
הסמכת מרק
07/12/2008 | 00:18
1
784


- במהלך הבישול - תוספת של מעט עדשים כתומות

- גם בבישול - קינואה, דוחן וכו' - מעשירים ומסמיכים מרק

- לאחר שהירקות בושלו - כף קמח, מומסת במים קרים, ואז מוסיפים למרק.

הכנו (מגי ואני) כזה מרק עגבניות מעגבניות משומרות ורסק (למי שרצתה כזה לאכול) -

הסמכנו עם כף קמח מומסת במים - ואח"כ כשכל המרק נטחן יחד - היה נהדר לאוכלים.



מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה. יצא מצויין! (עם קמח)'
תודה רבה. יצא מצויין! (עם קמח)
07/12/2008 | 01:28
256
לצפיה ב-'אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה וקישוא'
אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה וקישוא
07/12/2008 | 00:15
246
פשוט תבשלי ותהפכי אותם לפירא ואז תערבבי אותם פנימה. עובד, ונראה לי גם שיתאים כי זה בדיוק הדברים שיש לכם במרק
מתכונים >>
לצפיה ב-'כמו שכתבו לך - תמיד ישנו פתרון הקמח'
כמו שכתבו לך - תמיד ישנו פתרון הקמח
07/12/2008 | 00:56
423
אבל לפעמים רק צריך להוציא קצת מהירק, לטחון אותו ולהחזיר למרק. מעדן קצת גם את המרקם וגם מסמיך.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

13:35 | 09.12.16 milch1
11:02 | 08.12.16 artemisia
00:32 | 08.12.16 פרפרי אהבה
11:35 | 07.12.16 jen711
20:33 | 06.12.16 avico2591
18:06 | 06.12.16 tradetech100
07:05 | 05.12.16 galanterit1
18:28 | 04.12.16 Maldini Girl
07:04 | 04.12.16 ady18

חם בפורומים של תפוז

במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ