לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

איך מסמיכים מרק ירקות?
<< ההודעה הנוכחית
06/12/2008 | 23:32
6
4156
ערב טוב,

הכנו מרק ירקות (קישואים, בטטות, תפו"א) עם קצת אפונה יבשה שנשארה, אבל כנראה שחישבנו כמויות לא נכונות, כי אחרי שריסקנו הכל המרק לא יצא מספיק סמיך כמו שאוהבים כאן. איך אפשר להסמיך את זה בלי שזה ייתן טעם משונה למרק?

תדוה ושבוע טוב!
מתכונים >>
תמיד יש את האפשרות של
06/12/2008 | 23:50
3
960
כף קורנפלור או קמח תפוס אדמה מומס במעט מים קרים..
מתכונים >>
זה נותן מקרם נעים?
06/12/2008 | 23:59
2
445
זה לא משנה את טעם המרק? הולך טוב עם ירקות.

תודה.
מתכונים >>
הסמכת מרק
07/12/2008 | 00:18
1
778


- במהלך הבישול - תוספת של מעט עדשים כתומות

- גם בבישול - קינואה, דוחן וכו' - מעשירים ומסמיכים מרק

- לאחר שהירקות בושלו - כף קמח, מומסת במים קרים, ואז מוסיפים למרק.

הכנו (מגי ואני) כזה מרק עגבניות מעגבניות משומרות ורסק (למי שרצתה כזה לאכול) -

הסמכנו עם כף קמח מומסת במים - ואח"כ כשכל המרק נטחן יחד - היה נהדר לאוכלים.



מתכונים >>
תודה רבה. יצא מצויין! (עם קמח)
07/12/2008 | 01:28
254
אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה וקישוא
07/12/2008 | 00:15
242
פשוט תבשלי ותהפכי אותם לפירא ואז תערבבי אותם פנימה. עובד, ונראה לי גם שיתאים כי זה בדיוק הדברים שיש לכם במרק
מתכונים >>
כמו שכתבו לך - תמיד ישנו פתרון הקמח
07/12/2008 | 00:56
422
אבל לפעמים רק צריך להוציא קצת מהירק, לטחון אותו ולהחזיר למרק. מעדן קצת גם את המרקם וגם מסמיך.
מתכונים >>
הודעות אחרונות
23:36 | 30.04.16 אמארויטל
23:18 | 30.04.16 פרפרי אהבה
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
09:42 | 27.04.16 לימור דה
10:32 | 26.04.16 milch
16:03 | 25.04.16 CapitanMorgan
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ