לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4276542,765 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'איך מסמיכים מרק ירקות?'
איך מסמיכים מרק ירקות?
<< ההודעה הנוכחית
06/12/2008 | 23:32
6
4441
ערב טוב,

הכנו מרק ירקות (קישואים, בטטות, תפו"א) עם קצת אפונה יבשה שנשארה, אבל כנראה שחישבנו כמויות לא נכונות, כי אחרי שריסקנו הכל המרק לא יצא מספיק סמיך כמו שאוהבים כאן. איך אפשר להסמיך את זה בלי שזה ייתן טעם משונה למרק?

תדוה ושבוע טוב!
מתכונים >>
לצפיה ב-'תמיד יש את האפשרות של'
תמיד יש את האפשרות של
06/12/2008 | 23:50
3
987
כף קורנפלור או קמח תפוס אדמה מומס במעט מים קרים..
מתכונים >>
לצפיה ב-'זה נותן מקרם נעים?'
זה נותן מקרם נעים?
06/12/2008 | 23:59
2
456
זה לא משנה את טעם המרק? הולך טוב עם ירקות.

תודה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'הסמכת מרק'
הסמכת מרק
07/12/2008 | 00:18
1
802


- במהלך הבישול - תוספת של מעט עדשים כתומות

- גם בבישול - קינואה, דוחן וכו' - מעשירים ומסמיכים מרק

- לאחר שהירקות בושלו - כף קמח, מומסת במים קרים, ואז מוסיפים למרק.

הכנו (מגי ואני) כזה מרק עגבניות מעגבניות משומרות ורסק (למי שרצתה כזה לאכול) -

הסמכנו עם כף קמח מומסת במים - ואח"כ כשכל המרק נטחן יחד - היה נהדר לאוכלים.



מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה רבה. יצא מצויין! (עם קמח)'
תודה רבה. יצא מצויין! (עם קמח)
07/12/2008 | 01:28
261
לצפיה ב-'אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה וקישוא'
אפשר להוסיף עוד תפוח אדמה וקישוא
07/12/2008 | 00:15
253
פשוט תבשלי ותהפכי אותם לפירא ואז תערבבי אותם פנימה. עובד, ונראה לי גם שיתאים כי זה בדיוק הדברים שיש לכם במרק
מתכונים >>
לצפיה ב-'כמו שכתבו לך - תמיד ישנו פתרון הקמח'
כמו שכתבו לך - תמיד ישנו פתרון הקמח
07/12/2008 | 00:56
433
אבל לפעמים רק צריך להוציא קצת מהירק, לטחון אותו ולהחזיר למרק. מעדן קצת גם את המרקם וגם מסמיך.
מתכונים >>

הודעות אחרונות

21:49 | 20.08.17 avico2591
14:32 | 19.08.17 milch
09:09 | 19.08.17 Maldini Girl
19:34 | 18.08.17 jen711
16:06 | 18.08.17 LM817
00:07 | 18.08.17 נדב המבשל
22:13 | 17.08.17 נטעליג
18:18 | 16.08.17 רומי 9121
16:37 | 15.08.17 שם מקורי 19
21:54 | 12.08.17 avico2591

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא תפעול העסק שלך
אירוח בנושא תפעול...
עסוק בתפעול העסק במקום בפיתוחו? מומחה יענה לך על...
אירוח בנושא תפעול העסק שלך
אירוח בנושא תפעול...
עסוק בתפעול העסק במקום בפיתוחו? מומחה יענה לך על...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ