לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מחפשת מתכון לסבאיה / סבייה (מאכל תימני ....)
<< ההודעה הנוכחית
05/11/2008 | 15:18
5
4349
זה דחוף, לאישה בהריון שמתחשק לה !

תודה
מתכונים >>
סביאה .....
05/11/2008 | 17:16
774
את הסביאה מכינים מבצק המלוואח.

מרדדים לעלים דקים.
משמנים תבנית עגולה ומניחים עליה עלה בצק.
מורחים היטב במרגרינה ומניחים עלה נוסף
מורחים שוב במרגרינה ושוב מניחים עלה בצק
כך עד גמר העלים.
את העלה העליון מורחים במרגרינה.
אופים בתנור חם, בחום נמוך מאוד 30-60 דקות.
מתכונים >>
מתכון! ערב טוב לך!
05/11/2008 | 17:20
567
          יש אתר של מאכלי תחמן,שמו תמני נט,יש שם את כל המתכונים בטח תמצאי את מה שאת מחפשת!
                                          בהצלחה!
מתכונים >>
! טעות במילה
05/11/2008 | 17:24
2
226
    תחמן= תימן
מתכונים >>
האם המרגרינה צריכה להיות מומסת?
06/11/2008 | 09:53
1
174
והאם ניתן לערבב אותה יחד עם חמאה....
כמו כן זה אפשרי בתבנית עוגה 26?

תודה לעונים....
מתכונים >>
מרגרינה מאוד רכה רכה - אך לא מומסת
06/11/2008 | 12:07
166
בתימנים היו עושים את הסבאייה עם חמאה שהיו מכינים בבית
את יכולה להחליף בחמאה - הטעם רק יתשבח

לגביי התבנית איני יודעת
מתכונים >>
הודעות אחרונות
21:38 | 24.05.16 crunchim
15:50 | 24.05.16 jen711
11:03 | 24.05.16 keren cohen10
15:53 | 22.05.16 מארחת2
09:20 | 22.05.16 יוביוב הירוק
14:25 | 21.05.16 jen711
18:14 | 20.05.16 שם מקורי 19
18:09 | 20.05.16 hurtigsp
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ