לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

פרגיות על האש
<< ההודעה הנוכחית
14/08/2008 | 00:20
10
1171
שוב אני. התיכנון הוא ערב שיפודים.

מבקש המלצה למישרה (לילה לפני) בשביל הפרגיות לפני שיפודן על השיפודים.

חשבתי לשלב פרגיות עם קוביות בצל.

אשח למתכון/המלצות או טיפים.
מתכונים >>
פרגיות על האש
14/08/2008 | 00:35
1
287


  בשר הפרגיות רך ומעודן, אישית לא מתבלת מראש אלא ממש לפני הצליה,אבל בהחלט ניתן לתבל ולשפד.
(המלח והשמן מבשלים את הבשר לדעתי)
  התיבול
  גריל עוף
  פפריקה מעושנת או רגילה
  אבקת שום
  פלפל
  מלח
  שמן קנולה או זית

ניתן לשלב עם בצל עגבניות שרי ופלפלים
מתכונים >>
מרינדה שווה לפרגיות
14/08/2008 | 08:53
345
שליש כוס סויה
שלוש כפות רוטב צ'ילי מתוק
ואם אוהבים... קצת ג'ינג'ר טחון
להשרות לכמה שעות ולשפד.
מבטיחה לך שתקבלי מחמאות!
מתכונים >>
נישנושי נקניקיות מעולים
14/08/2008 | 00:41
74
נקניקיות שלא מסרבים להן חשו בלוביי / מתכונים   ו 13:03 | 10/07/08  




    1 ק"ג נקניקיות וינר  (כל נקניקיה חתוכה ל7,8, פרוסות)

    2 בצלים
    3 שיני שום
    לרסק בבלנדר סטיק
    להוסיף
    
    1 כף מרק עוף או מלח
    1/2 כפית פלפל
    1/3 כוס שמן זית או קנולה
    1/2 כוס מיץ לימון
     1 כפית פפריקה מעושנת או גריל עוף

   להניח טבעות נקניקיות במישרה במקרר ללילה.
   ניתן להכין מראש ולהקפיא .
  לשפד ולמנגל.חבלז על הטעם .





  
מתכונים >>
אפשר ?
14/08/2008 | 10:53
4
78
צריכה מתכוןנים לפרגיות בבית (ז"א בתנור או במחבת)
ואן אפשר לא מתוגן- תודה1
מתכונים >>
שאלה להרברונן
14/08/2008 | 13:19
3
69
ראיתי את המתכון שלך לפרגיות עם תפו"א במאגר ויש לי כמה שאלות.. (מודגשות).

מתכון: פרגיות על תפ"א

מבשלים במי מלח חצאי תפ"א זעירים בקליפתם עד חצי ריכוך
מסננים ומעבירים לקערה גדולה
כשעדיין רותח מוסיפים סויה, דבש, צ´ילי מתוק, מעט קטשופ ותבלינים
מערבבים היטב עד שהכל מצופה
== אתה מתכוון שזה יהיה במרקם של פירה, נכון?
מעבירים לתבנית מכוסה בנייר אפייה

את נתחי הפרגית משרים במרינדה ל 24 שעות== איזה מרינדה?
צולים על מחבת צלעות עד סגירה משני הצדדים (מבפנים זה עדיין חי)
== מה זה מחבת צלעות, ומה זאת אומרת "עד סגירה"?
שמים את נתחי הפרגית על התפ"א
מכסים היטב
לתנור, 180 מעלות, 45 דקות

תודה

מתכונים >>
אז ככה:
14/08/2008 | 14:50
2
88
הכוונה היא ליצור תבנית אחת של תפ"א עם פרגיות
כיוון שזמני ההכנה שלהם שונים, והתפ"א רק יכולים 'להרוויח' מלשהות עם הפרגיות בתנור, כשהפרגיות מזילות עליהם נוזלים, נוצרה הקומבינציה הזו של המתכון

ולשאלות:
1. לא פירה. מבושלים עד מחצית ההכנה הסופית. המשך הבישול יהיה בתנור.
2. כל מרינדה אהובה. שמן צמחי, תבלינים ומעט סילאן ורוטב צ'ילי יעשו זאת היטב.
3. מחבת צלעות היא מחבת פסים. אפשר כמובן גם על מחבת רגילה. 'סגירה' היא חריכה קלה משני הצדדים, כשהאמצע עדיין נא. סיום ההכנה יהיה באפיה.

כל טוב,
רונן
מתכונים >>
אחלה תודה. ינוסה מחר!
14/08/2008 | 22:26
35
ועוד משהו. המשרה שיש לך לפרגיות בבלוג
14/08/2008 | 22:31
111
פרגיות שזופות (שמן זית , דבש , סויה ,רוטב צ`ילי ,מלח , פלפל שחור , פפריקה מתוקה/  מושרה חצי שעה במעט שמן זית , רוטב צ`ילי ורוטב סויה ,מלח ,פלפל שחור ופפריקה
) - מתאים למתכון הזה?
תודה
מתכונים >>
אולי באיחור, אבל אני ממליצה על התבלינים:
14/08/2008 | 14:48
130
עוף בגריל, תבלין לשווארמה, מעט פפריקה חריפה,מעט מלח ושמן. לערבב את כל התבלינים בקערה, ולהוסיף את הפרגיות, לערבב היטב הכל, אפשר להשרות לחצי שעה במקרר, ואח"כ לשפד.
מתכונים >>
פרגיות בתנור ותפוחי אדמה סדנא
15/08/2008 | 03:19
57
במקרה זה ניתן להחליף את חלקי העוף בפרגיות
שבת שלום
פוקסי
ובקשר לעל האש
להישתמש באותה המרינדה
בבוקר לקחת בקבוק ליטר וחצי ריק למלא במים ולהכניס פנימה את שיפודי העץ כדי שיספגו מים ולא ישרפו כאשר יהיו על האש
להכין את המרינדה בקערה ולהניח פנימה את הפרגיות תוך משחק בידיים שיצופו הייטב
לפני הצליה על האש לחתוך עגבניות שרי לשתיים ובצל ל4  לשפד שתי חתיגות פרגית על השיפוד ולהוסיף חצי עגבנית שרי ובצל וכך עד שהשיפוד מלא
ממליץ לסובב את השיפוד על הגרילר מספר פעמים כדי שלא יכרך
מי שאוהב גוון של כבש ניתן לקנות שומן מזנב הכבש לחתוך לקוביות קטנות ולשפד צמוד לבשר הפרגית(כדי שיספוג את הטעם והארומה)
כל טוב
פוקסי
מתכונים >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
הודעות אחרונות
18:13 | 06.05.16 מיה המקורית12
07:09 | 05.05.16 פרפרי אהבה
22:23 | 04.05.16 רוני כהן7
19:02 | 04.05.16 פוקסי99
21:19 | 03.05.16 CapitanMorgan
16:57 | 02.05.16 ronitcohen1
23:18 | 30.04.16 פרפרי אהבה
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ