לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

חצילים קטנים
<< ההודעה הנוכחית
14/06/2008 | 11:20
7
219
אפשר בבקשה רעיונות מה עושים עם חצילים קטנים?
חמוצים או בישול כל רעיון יתקבל בברכה


תודה  
מתכונים >>
ריבה!!!!!
14/06/2008 | 13:24
2
12
KOKI תודה
14/06/2008 | 15:38
1
9
אפשר עוד רעיונות ?

אוליי מתכון לחציל כבוש ?



תודה  
מתכונים >>
ממליצה לך לפנות לבלוביי היא אלופת החמוצים
14/06/2008 | 16:05
12
את יכולה גם לקלות אותם חצויים בתנור ומעל לשים פרומעז / עגבניות מיובשות  
יאמי יאמיייי
מתכונים >>
נראה לי שאנחנו באותה בעייה
14/06/2008 | 15:52
11

קניתי לי אתמול איזו כמות נכבדה של חצילונים ואני שוברת את הראש מה לעשות איתה.

בעבר עשיתי ריבה - עדיין יש לי לפחות שתי צנצנות במקרר.

עשיתי גם בעבר חצילונים כבושים - שהיו ממולאים באגוזים וכו' - מתכון ערבי - לא אהבתי במיוחד.

בקיצור, חיפשתי וחיפשתי מתכונים ברשת ויש אי אלו כאלה כשמחפשים בגוגל.  בכל מקרה, אני חושבת שאכניס אותם לתנור חצויים לקלייה ולאחר מכן אגיש אותם בעודם חמים עם רוטב טחינה יצוק מלמעלה  וחשבתי שאפשר אולי לנסות וליצוק עליהם גם יוגורט - אבל אני לא בטוחה - חושבת שאולי אנסה על חצילון אחד ונראה .

דרך אגב, אפשר גם למלא אותם בבשר טחון ולעשות משהו כמו מוסקה - להמשיך לבשל אותם או לאפות ברוטב עגבניות ומעליהם אולי גבינה צהובה אם אינך שומרת כשרות.
מתכונים >>
רעיון..
14/06/2008 | 18:10
17
סבתי ההונגריה נוהגת לכבוש את החצילים כך:
ראשית יש לבשל את החצילים במי מלח,  משהו כמו חצי שעה עד שהם מתרככים מעט.
בינתייים במג'מיקס לקצוץ המון שובהצלחהם והמון פלפל חריף מלח ופלפל.
לאחר שהחצילים מוכנים לחצות כל אחד לאורך למלא מעט מהעיסה(שום ופלפל חריף)
ולסדר בצנצנת.
להכין תמיסה של מים חומץ מעט סוכר, עלי דפנה, ופלפל אנגלי, לשפוך על החצילים ולהעמיד במקרר ליומיים שלושה..
יוצא מצויין!
בהצלחה
מתכונים >>
כתבתי כמה מתכונים לריבה ולכבושים מחצילונים
14/06/2008 | 21:05
26


כדאי להכנס למנוע החיפוש של הפורום -

מעל רשימת ההודעות יש  "חיפוש בפורום" ולידו "מתקדם"

לוחצים על מתקדם - עוברים אח"כ לחיפוש הישן (והטוב)

מקלידים את השם שלי בשם המשתמש Rebeccan

לוחצים על תמונה מצורפת, רושמים חצילונים בנושא וגם בתוכן

תקבלו מתכונים לריבה וגם לחצילונים כבושים נהדרים ומומלצים.





מתכונים >>
למלא
14/06/2008 | 23:39
19
אם הכוונה לחצילים הקטנים ולא הקטנים-קטנים.
מתכונים >>
הודעות אחרונות
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
09:42 | 27.04.16 לימור דה
10:32 | 26.04.16 milch
16:03 | 25.04.16 CapitanMorgan
18:12 | 23.04.16 פרפרי אהבה
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ