לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4472344,723 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'אז לאחר דיבורים על מיונז הינה הסדנא'
אז לאחר דיבורים על מיונז הינה הסדנא
<< ההודעה הנוכחית
07/06/2008 | 19:50
15
342
ראשית כדי שתאמינו גם אני הגעתי לרעיון במקרה
הכנתי רוטב לסלט כרוב שמתי בצלוחית מיונז 5% הוספתי שמן מעט חומץ ובחשתי הייטב להפתעתי המיונז במקום להפוך  לדליל
דווקה הפך לסמיך יותר . חשבתי לרגע מה קורא כאן??
ואז החלטתי שהמפעל כדי להגיע לאחוז כזה של שומן חייב לבישתמש בחומר אשר גורם לשמן להפוך למוצק יותר
מיד הרמתי את המיקסר שפכתי פנימה כף מהמיונז הפעלתי במהירות הגבוה ביותר ושפכתי שמן טיפה טיפה
ואכן צדקתי השמן הפך למיונז וככל שהוספתי שמן קיבלתי יותר מיונז העברתי לצנצת
החלטתי לבדוק גם עם שמן זית ואכן זה עובד
בתמונה המיונז שימו לב הפעם הוא על בסיס שמן זית
מתכונים >>
לצפיה ב-'לוקח כף מהמיונז'
לוקח כף מהמיונז
07/06/2008 | 19:51
49
לצפיה ב-'ומפזר על תחתית הקערה'
ומפזר על תחתית הקערה
07/06/2008 | 19:52
44
לצפיה ב-'מפעיל את המיקסר'
מפעיל את המיקסר
07/06/2008 | 19:54
54
עם הכלי להקצפה במהירות הגבוה ביותר
מתכונים >>
לצפיה ב-'ומזליף שמן זית עים כף'
ומזליף שמן זית עים כף
07/06/2008 | 19:58
55
הסוד להצליח בהכנת מיונז ושלא נקבל הפרדה הוא שמירת היחס בין המיונז לבין השמן המוזלף
חייב להיות שהמיונז תמיד יהיה יותר מהשמן והרבה יותר מהשמן
ולכן בתחילה כאשר כמות המיונז קטנה בתחילה מזליפים טיפה טיפה עם כף ולאחר שכמות המיונז גדלה שופכים אט אט מכוס
מתכונים >>
לצפיה ב-'ולאחר שמתקבלת כמותיפה של מיונז'
ולאחר שמתקבלת כמותיפה של מיונז
07/06/2008 | 20:00
1
50
לצפיה ב-'כמות יפה כמובן'
כמות יפה כמובן
07/06/2008 | 20:01
28
לצפיה ב-'מתחיל להזליף מתוך כוס'
מתחיל להזליף מתוך כוס
07/06/2008 | 20:03
54
סכמות הולכת וגדלה
מתכונים >>
לצפיה ב-'מוסיף מיץ לימון'
מוסיף מיץ לימון
07/06/2008 | 20:04
39
לצפיה ב-'מוסיף מלח'
מוסיף מלח
07/06/2008 | 20:05
30
לצפיה ב-'ויש לנו מיונז שמן זית מוכן'
ויש לנו מיונז שמן זית מוכן
07/06/2008 | 20:07
54
כמובן שניתן להכין מכל סוג של שמן
אני הכנתי גם משמן קנולה ויצא נהדר
מתכונים >>
לצפיה ב-'והמיונז בצנצנת'
והמיונז בצנצנת
07/06/2008 | 20:09
4
56
שימו לב לבועות האוויר המוכיחות כמה הו מוצק ויציב
כל טוב
פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'אז למה התחלת עם כף מיונז ולא חלמון ביצה?'
אז למה התחלת עם כף מיונז ולא חלמון ביצה?
07/06/2008 | 20:18
3
23
לצפיה ב-'זה כל הרעיון'
זה כל הרעיון
08/06/2008 | 06:34
2
78
במקום להשתמש בחלמון ביצה לא מבושל אני משתמש כבסיס לתחילת ייצור המיונז בף מיונז 5%
כל טוב
פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'אמא שלי מתחילה עם חלמון מבושל'
אמא שלי מתחילה עם חלמון מבושל
08/06/2008 | 08:43
51
לצפיה ב-'הבנתי. בכל מקרה, אחלה סדנה, כמו תמיד..'
הבנתי. בכל מקרה, אחלה סדנה, כמו תמיד..
08/06/2008 | 09:18
26

הודעות אחרונות

07:34 | 07.12.19 אלי גדעון
09:57 | 06.12.19 מיכאל לנג
14:45 | 29.11.19 אלי מנדל
10:52 | 25.11.19 חנהפ
20:30 | 24.11.19 NEHAMA81
16:13 | 24.11.19 גולי233
17:37 | 23.11.19 שאלות1
17:59 | 15.11.19 מיכאל384
00:11 | 15.11.19 NEHAMA81
16:15 | 14.11.19 מיכאל לנג

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ