לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מתכון לקרפ צרפתי
<< ההודעה הנוכחית
02/03/2008 | 21:12
14
2236

שלום לכולם, קודם כל אחלה פורום!

אז ככה, אני רוצה להכין קרפ צרפתי וחיפשתי באתרי האינטרנט כל מיני מתכונים ורציתי לשאול אותכם מה אתם חושבים יותר טוב או אם יש לך לכם מתכונים אחרים לקרפ צרפתי...


הנה מתכון 1-

1 כוס חלב, כוס קמח, 1 ביצה, 1 כפית תמצית וניל, 1 שקית סוכר ונילין, 50 גרם חמאה, 50 גרם מרגרינה.

הנה מתכון 2-

3 ביצים
2 כוסות חלב 3%
1/4 1 כוסות קמח
50 גר' חמאה מומסת
1 כפית סוכר
1 כפית מלח


מתכון 3-
- 250 גרם קמח

- קמצוץ מלח

- 3 ביצים

- כף חמאה מומסת (או שמן)

- 1/2 ליטר חלב



מה נראה לכם הכי טוב?
יש לכם מתכון לקרפ מוצלח?

תודה לעונים

מתכונים >>
קרפ אליפות!
02/03/2008 | 21:48
7
298
כוס קמח
1/2 1 כוסות חלב
3 ביצים
1 כף סוכר (להשמיט אם רוצים מילוי מלוח)
1/8 כפית מלח
50 גר חמאה מומסת

אין על המתכון הזה
המשפוחה לא מרשה לי להגיע לשום ארוע משפחתי בלי מגש....

:)
מתכונים >>
ואיזה מליות את מכינה?
02/03/2008 | 21:52
1
51
כמה אופציות
03/03/2008 | 21:51
97
בגזרת המלוח (לותר על כף הסוכר כאמור):

1. תרד מאודה עם מעט בצל קצוץ + פטה
2. תערובת גבינות: עיזים, קשקבל, וכד'
3. פטריות מטוגנות עם בצל, טימין, ונגיעה קלה של שמנת מתוקה כדי לקשור את התערובת
אפשר להוסיף לתערובות בשמל או להניח בתבנית צפוף צפוף ולהקרים בבשמל, או סתם למלא ולהגיש

בגזרת המתוקים:
גבינה לבנה + צימוקים וקינמון
תפוחים + קינמון + צימוקים + סוכר + חמאה
והכי הכי, הכי פשוט, הכי טעים - נוטלה!!!

אם בא לי מאד להתפרע מבשלת שמנת מתוקה + חב' שוקולד מריר ויוצקת על הכל בתוספת כדור גלידת וניל.
מתכונים >>
ופשוט מערבבים את כל החומרים?
03/03/2008 | 15:23
4
68
כמובן חוץ מהחמאה ומשאירים לחצי שעה במקרר?
מתכונים >>
למה בלי החמאה?
03/03/2008 | 15:48
3
65
לא הבנתי.....
מתכונים >>
במתכונים אחרים שראיתי
03/03/2008 | 19:25
2
75

רשמו למרוח את החמאה על המחבת בזמן שמטגנים.
בכל מקרה לשים את החמאה שהיא רכה בתוך כל העיסה?
מתכונים >>
ממיסים את החמאה במחבת שבה את מתכוונת
03/03/2008 | 21:46
1
71
לטגן את הקרפים ואחר כך להוסיף את החמאה המומסת לבלילה.
ממש אין צורך לשים במקרר למנוחה. לטגן מייד.
העלה הראשון יוצא קצת "מצ'וקמק" בגלל שיש מעט עודפי חמאה על המחבת אבל השאר יוצאים נפלא.
אם תשתמשי בטפלון משובח, לא צריך לשמן את המחבת בין לבין.
מתכונים >>
הבנתי תודה רבה לכולם!
03/03/2008 | 22:27
22
את מתכוונת לקרפ סוזט..?
03/03/2008 | 15:33
5
57
לא...
03/03/2008 | 15:35
4
34

אני מתכוונת לקרפ הרגיל כמו שוקנים בקניון
מתכונים >>
אני לא בעד כמות אסטרונומית של חמאה
03/03/2008 | 15:53
3
50
אבל בסופו של דבר כל אחד מהמתכונים שהבאת
או נוספים ורבים מהרשת מה שחשוב שהקרפ יהיה דקיק מצד אחד
ומאידך מספיק גדול בקוטר בשביל לאסוף בתוכו את המילוי

מאחר והמילויים מתוקים וכבדים על החביתה להיות
קלילה ולא שמנה - זו דעתי האישית

במרבית הקרפים שהם בעצם עלי בלינצ'ס שמתי לב שמוסיפים
יותר ביצים אבל את יכולה בשקט להכין עלה אפילו עם מעט ביצים במתכון.

מה שאני מציעה שתקחי איזה מהם (עם פחות חמאה ולא הרבה סוכר)
ואחרי העלה הראשון תבדקי אם הבלילה דלילה מספיק ועדיין יציבה
ואם טעים לך "לכי על זה"...כולם דומים

דונה
מתכונים >>
תודה רבה
03/03/2008 | 19:26
2
21

אני אנסה...
מתכונים >>
טיפ
03/03/2008 | 21:06
1
48
פעם הייתי מכינה הרבה  קרפים או בלינצ'ס
וכדי לתת להם מרקם קטיפתי היתי מעבירה במסננת עם חורים קטנים את הבלילה כדי שלא יהיו גושים
זה משדרג את הטעם ולא מסובך כ"כ
מתכונים >>
ערבבו בעזרת מטרפה ולא נשארים גושים
04/03/2008 | 08:02
41
הודעות אחרונות
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
15:55 | 28.04.16 Iname the Life Aspec
09:08 | 28.04.16 Aטלי
22:26 | 27.04.16 ציפהלה
22:05 | 27.04.16 היברו וומן
09:42 | 27.04.16 לימור דה
06:17 | 27.04.16 הפבלובה
10:32 | 26.04.16 milch
16:03 | 25.04.16 CapitanMorgan
18:12 | 23.04.16 פרפרי אהבה
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ