לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4409944,099 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'חצילים בטעם כבד של פעם צעד צעד'
חצילים בטעם כבד של פעם צעד צעד
<< ההודעה הנוכחית
04/02/2008 | 17:39
33
8113
כאשר הבשר היה בהקצבה וגם יקר הורינו היו מכינים כל מיני שיטות לתחליפים
למשל הלבניה הומצאה ע"י מהנדס מזון מרומניה כתחליף לשמנת
וכמו כן חצילים בטעם כבד היה התחליף לכבד קצוץ
אני עד היום אוהב את התחליף עד כדי כך שהייתי נוסע לתחנת הדלק ליד בה"ח בילינסון ושם במזנון יכולתי לקנות חצילים בטעם כבד בפיתה
אז הינה סדנה קצרה להכנת חצילים בטעם כבד

חציל גדול חתוך לדיסקיות בעובי של 3/4 ס"מ
2 בצלים חתוכים לטבעות
3 ביצים קשות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
כוס קמח

ניתן למי שאוהב להוסיף 2 כפות ברנדי
בהגשה ממליץ להוסיף מספר איפות לימון

בתמונה החצילים מומלחים לשעה לפחות
מתכונים >>
לצפיה ב-'החצילים ביבוש לאחר שטיפה טובה'
החצילים ביבוש לאחר שטיפה טובה
04/02/2008 | 17:41
490
במקרה זה רק נותנים לחציליחם להישאר מעט רטובים כדי שהקמח יידבק הייטב
מתכונים >>
לצפיה ב-'חותכים את הבצל'
חותכים את הבצל
04/02/2008 | 17:43
453
רצוי לטבעות דקות
מתכונים >>
לצפיה ב-'מטגנים תחילה את הבצל'
מטגנים תחילה את הבצל
04/02/2008 | 17:44
448
מכוון שטיגון החצילים בקמח מלכלך מאד מאד את השמן
מתכונים >>
לצפיה ב-'מעבירים את הבצל המטוגן למסננת'
מעבירים את הבצל המטוגן למסננת
04/02/2008 | 17:46
408
כדי לנקז את השמן מהטבעות
מתכונים >>
לצפיה ב-'מצפים הייטב את פרוסות החציל בקמח'
מצפים הייטב את פרוסות החציל בקמח
04/02/2008 | 17:47
453
הקמח המטוגן עם החציל נותן את הצבע המיוחד והטעם
ולכן רצוי לסובב את פרוסת החציל שיידבק כמה שיותר קמח
מתכונים >>
לצפיה ב-'ומניחים את פרוסות החציל המצופות במחבת'
ומניחים את פרוסות החציל המצופות במחבת
04/02/2008 | 17:49
446
רצוי לא בחום גבוה
מתכונים >>
לצפיה ב-'והופכים את פרוסות החציל'
והופכים את פרוסות החציל
04/02/2008 | 17:50
410
ראו איזה צבע יפה קיבלנו הצבע הזה ישלוט במוצר המוגמר
מתכונים >>
לצפיה ב-'וגם החציל המטוגן עובר למסננת'
וגם החציל המטוגן עובר למסננת
04/02/2008 | 17:52
390
לצפיה ב-'מעביר את הבצל הנטוגן ואת החציל המטוגן'
מעביר את הבצל הנטוגן ואת החציל המטוגן
04/02/2008 | 17:53
496
למעבד מזון
מוסיף את הביצים
מתכונים >>
לצפיה ב-'מוסיף את הביצים הקשות'
מוסיף את הביצים הקשות
04/02/2008 | 17:54
392
לצפיה ב-'מוסיף פלפל שחור ומלח'
מוסיף פלפל שחור ומלח
04/02/2008 | 17:55
353
לצפיה ב-'והינה המוצר המוגמר'
והינה המוצר המוגמר
04/02/2008 | 18:03
5
526
למי שלא פוחד ממרגרינה ניתן להוסיף למעבד המזון 1/4 חבילה מרגרינה ואז מתקבל מרקם מישחתי בדיוק כמו כבד קצוץ
הכנתי את החצילים עבור הפורום מכוון שהייתה בקשה
אבל אל תדאגו אני נהנה לאכול את התוצרת ועד סוף השבוע אני מתכוון להכין לי סנדוויצים עם ממרח חצילים בטעם כבכ שעליו יהיו טבעות של בצל מוחמץ
כל טוב
מתכונים >>
לצפיה ב-'והסנדויץ'
והסנדויץ
04/02/2008 | 18:06
1
302
כל טוב לכולכן/ם
פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'פוקסי חיבוק ענק תודה רבה רבה'
פוקסי חיבוק ענק תודה רבה רבה
04/02/2008 | 21:55
118
כמה חיפשתי מתכון לזה ... מתה על הממרח הזה .. יום רביעי יום שוק לחצילים, יופי של סדנא, תהיה בריא וכרגיל ברכה  ליידים שלך והמון תודה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'ומה בעצם נותן את טעם הכבד?'
ומה בעצם נותן את טעם הכבד?
04/02/2008 | 18:12
2
180
לצפיה ב-'השילוב של שלושת המרכיבים העיקריים'
השילוב של שלושת המרכיבים העיקריים
04/02/2008 | 18:20
1
234
בצל מטוגן, חצילים מטוגנים וביצה קשה.

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה עושה לי טעים'
תודה עושה לי טעים
04/02/2008 | 18:32
76
לצפיה ב-'אני עושה אותו דבר, אבל במקום'
אני עושה אותו דבר, אבל במקום
04/02/2008 | 18:16
340
לטגן את הבצל ואת החצילים אני מכניסה אותם לתנור על גריל וכמובן שגם עם ביצה במעבד מזון והכל, רק לא מטוגן.

יוצא נפלא גם ככה.


פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'פוקסי - תודה רבה על סדנא מעולה. יוכנס'
פוקסי - תודה רבה על סדנא מעולה. יוכנס
04/02/2008 | 18:21
123
לקישורים בקטגוריה "הסדנאות של פוקסי"

מגי
מתכונים >>
לצפיה ב-'ואני תמיד חשבתי שבחצילים בטעם כבד'
ואני תמיד חשבתי שבחצילים בטעם כבד
04/02/2008 | 18:23
1
219
יש כבד קצוץ...
מתכונים >>
לצפיה ב-'כל מה שהוא "בטעם של" אינו מכיל את זה באמת'
כל מה שהוא "בטעם של" אינו מכיל את זה באמת
04/02/2008 | 19:35
103
חצילים בטעם כבד
קישואים בטעם כבד
ממרח בטעם שוקולד
סירופ בטעם פטל
פלאפל בטעם של פעם...
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה.'
תודה.
04/02/2008 | 18:27
39
זה מתכון אהוב שאף פעם לא ניסיתי להכין.
מתכונים >>
לצפיה ב-'באותו עניין: סלט פטריות בטעם כבד'
באותו עניין: סלט פטריות בטעם כבד
04/02/2008 | 18:34
161
מאדים:
קופסא פטריות משומרות
3 בצלים חתוכים לטבעות.

מרסקים במעבד מזון עם:  
4  ביצים קשות
1 כף מיונז
כפית חרדל
מלח ופלפל
מתכונים >>
לצפיה ב-'וואו, מעולה.'
וואו, מעולה.
04/02/2008 | 19:01
60
וטוב לדעת שיש בקעשורים הסדנאות של פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-' פוקסי זה צריך להיות מעולה!!! ושאלה לי'
פוקסי זה צריך להיות מעולה!!! ושאלה לי
04/02/2008 | 23:09
2
98
(אלא מה ) האם זה שאתה שם את החצילים/בצל במסננת מספיק להיפטר מהשומן. אני ממש דוחסת את כל התכולה ורק אז השומן נשפך החוצה.
מתכונים >>
לצפיה ב-'השמן'
השמן
05/02/2008 | 00:48
1
71
אני שם את כל המטוגנים במסננת ונותן לשמן "לזחול"אט אט החוצה
לדעתי מעט שמן לא יזיק לטעם
בכל מקרה אני מתכוון להכין את אותו הסלט אבל את החצילים לשרוף בתנור כמו ששורפים לסלט חצילים
ואז ישאר מעט שמן מהבצל
כל טוב
פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'פוקסי בקשר לחצילים בטעם כבד'
פוקסי בקשר לחצילים בטעם כבד
06/02/2008 | 11:44
128
את החציל שאתה צולה בתנור, ככה שהוא מתקרר עם הקליפה אתה מכניס למעבד מזון ?
במקום מרגרינה אפשר לשים קצת שמן זית ? זה מסתדר עם הטעם ????
השתמשת בחציל הארוך וצר או השמן ??? סליחה על השאלות המטו....
מתכונים >>
לצפיה ב-'תודה על הסדנא!!! נראה מזין וטעים'
תודה על הסדנא!!! נראה מזין וטעים
06/02/2008 | 12:03
48
לצפיה ב-'תודה רבה על הסדנא - תמיד רציתי לדעת איך עושים'
תודה רבה על הסדנא - תמיד רציתי לדעת איך עושים
06/02/2008 | 12:38
2
63
לצפיה ב-'פוקסי,'
פוקסי,
07/02/2008 | 07:55
1
79
אני חייבת להגיד לך שאתה מלך
מתחשב בכל שאלה ובכל אחד וישר פונה למלאכה.

כן ירבו כמוכך.
מתכונים >>
לצפיה ב-'פוקסי בהחלט מלך '
פוקסי בהחלט מלך
07/02/2008 | 08:14
50
לצפיה ב-'וקלופים? כולם, או חלק?'
וקלופים? כולם, או חלק?
07/02/2008 | 08:44
94
לצפיה ב-'פוקסינראה מדהים כרגיל'
פוקסינראה מדהים כרגיל
07/02/2008 | 09:08
84
תודה לך ינוסה בהקדם
מתכונים >>

הודעות אחרונות

15:50 | 25.09.18 חביף
14:12 | 25.09.18 פוקסי99
10:39 | 25.09.18 ירון 9991
12:21 | 24.09.18 The Humanoid Typhoon
17:56 | 23.09.18 נדב הבשלן
19:53 | 22.09.18 avico2591
16:15 | 22.09.18 אמא אווזה8
18:25 | 21.09.18 עמית ואיתמר
13:24 | 21.09.18 rdhkvmvk
21:13 | 17.09.18 rotemfrm

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ