חוזרת ב ג ד ו ל
New member
בישול נכון של תירס
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס. פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב. מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס. פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב. מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.