לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

בישול נכון של תירס
<< ההודעה הנוכחית
05/01/2008 | 17:36
7
7117
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס.

פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב.

מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.

מתכונים >>
סוד התירס
05/01/2008 | 19:21
2
1957
תירס מלא בחלבונים, ממש כמו ביצה לכן בישול ארוך מקשה אותו ( כמו ביצה קשה ). לשים קלחים בסיר מלא מים, להביא לרתחיה ומרגע הרתיחה עוד כ- שלוש דקות וזהו !

תהנו !

ועל הדרך טיפ - באותו עניין : הורדת דם ( חס וחלילה מבדים ) גם הדם מלא חלבונים לכן יש להשרות במים קרים מאוד להורדה ולא במים חמים שמקשים אותו ולא יעזרו לו לרדת מהבד המוכתם.
מתכונים >>
צריך
05/01/2008 | 20:03
791
לכסות את הסיר? או לבשל ללא מכסה.
מותר להוסיף סוכר?
מתכונים >>
אני יודעת שתירס הוא דגן ולכן מקור פחמימתי
05/01/2008 | 20:24
979
אולי אני טועה, אבל חלבונים מלאים באים מהחי, וחלבונים לא מלאים מגיעים מקטניות

אבל בכל אופן, מה שחשוב בתירס זה הטריות. ככל שיתבשל סמוך לקטיפתו, כך יהיה טעים יותר וזמן הבישול יוכל להיות קצר יותר

אפשר להוסיף מעט סוכר למיי הבישול לשיפור הטעם
מתכונים >>
תירס ממולץ מאוד על הגחלים של המנגל.
05/01/2008 | 19:37
688
בישול תירס
05/01/2008 | 20:24
1
1519
תירס חלב טרי מבשלים 8 דקות
שמים בסיר גדול הרבה מים עם מלח
שמים את קלחי התירס אחד אחד כדי שהמים ימשיכו לרתוח
ומוצאים מהמים הרותחים אחרי 8 דקות
כל טוב
פוקסי
מתכונים >>
מלח, או סוכר?
05/01/2008 | 20:28
821
רוצה שיצא מתוק.

אגב, הריח של הפיצה שלך משגע את כולם....
מתכונים >>
מלח או סוכר
06/01/2008 | 03:59
848
מכוון שאצלי אוהבים את קלח התירס מלוח אני מוסיף למים מלח
המלח גם משנה את נקודת הרתיחה ובגלל זה גם מוסיפים מלח למים כאשר מבשלים ספגטי או איטריות

לא יקרה אסון עם עם תוסיפי סוכר  למים
שבוע טוב
פוקסי
מתכונים >>
הודעות אחרונות
22:23 | 04.05.16 רוני כהן7
19:02 | 04.05.16 פוקסי99
21:19 | 03.05.16 CapitanMorgan
16:57 | 02.05.16 ronitcohen1
15:58 | 01.05.16 lseugy
23:36 | 30.04.16 אמארויטל
23:18 | 30.04.16 פרפרי אהבה
20:13 | 29.04.16 lseugy
17:18 | 29.04.16 Michal Fogel
09:08 | 28.04.16 Aטלי
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ