לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'בישול נכון של תירס'
בישול נכון של תירס
<< ההודעה הנוכחית
05/01/2008 | 17:36
7
7131
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס.

פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב.

מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.

מתכונים >>
לצפיה ב-'סוד התירס'
סוד התירס
05/01/2008 | 19:21
2
1958
תירס מלא בחלבונים, ממש כמו ביצה לכן בישול ארוך מקשה אותו ( כמו ביצה קשה ). לשים קלחים בסיר מלא מים, להביא לרתחיה ומרגע הרתיחה עוד כ- שלוש דקות וזהו !

תהנו !

ועל הדרך טיפ - באותו עניין : הורדת דם ( חס וחלילה מבדים ) גם הדם מלא חלבונים לכן יש להשרות במים קרים מאוד להורדה ולא במים חמים שמקשים אותו ולא יעזרו לו לרדת מהבד המוכתם.
מתכונים >>
לצפיה ב-' צריך'
צריך
05/01/2008 | 20:03
791
לכסות את הסיר? או לבשל ללא מכסה.
מותר להוסיף סוכר?
מתכונים >>
לצפיה ב-'אני יודעת שתירס הוא דגן ולכן מקור פחמימתי'
אני יודעת שתירס הוא דגן ולכן מקור פחמימתי
05/01/2008 | 20:24
980
אולי אני טועה, אבל חלבונים מלאים באים מהחי, וחלבונים לא מלאים מגיעים מקטניות

אבל בכל אופן, מה שחשוב בתירס זה הטריות. ככל שיתבשל סמוך לקטיפתו, כך יהיה טעים יותר וזמן הבישול יוכל להיות קצר יותר

אפשר להוסיף מעט סוכר למיי הבישול לשיפור הטעם
מתכונים >>
לצפיה ב-' תירס ממולץ מאוד על הגחלים של המנגל.'
תירס ממולץ מאוד על הגחלים של המנגל.
05/01/2008 | 19:37
688
לצפיה ב-'בישול תירס'
בישול תירס
05/01/2008 | 20:24
1
1520
תירס חלב טרי מבשלים 8 דקות
שמים בסיר גדול הרבה מים עם מלח
שמים את קלחי התירס אחד אחד כדי שהמים ימשיכו לרתוח
ומוצאים מהמים הרותחים אחרי 8 דקות
כל טוב
פוקסי
מתכונים >>
לצפיה ב-'מלח, או סוכר?'
מלח, או סוכר?
05/01/2008 | 20:28
823
רוצה שיצא מתוק.

אגב, הריח של הפיצה שלך משגע את כולם....
מתכונים >>
לצפיה ב-'מלח או סוכר'
מלח או סוכר
06/01/2008 | 03:59
850
מכוון שאצלי אוהבים את קלח התירס מלוח אני מוסיף למים מלח
המלח גם משנה את נקודת הרתיחה ובגלל זה גם מוסיפים מלח למים כאשר מבשלים ספגטי או איטריות

לא יקרה אסון עם עם תוסיפי סוכר  למים
שבוע טוב
פוקסי
מתכונים >>

הודעות אחרונות

09:16 | 29.09.16 פ הילה
09:42 | 28.09.16 jen711
18:35 | 27.09.16 roniel405
18:33 | 27.09.16 Maldini Girl
17:39 | 27.09.16 ארתור דנט24
16:34 | 27.09.16 אור11 האחת
08:57 | 27.09.16 Omer Shliva
18:47 | 26.09.16 jinji0
15:53 | 26.09.16 avico2591
06:00 | 26.09.16 שרי 55510
10:27 | 25.09.16 ady18

חם בפורומים של תפוז

במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
במיוחד להורים לתינוקות
Developy הינו פורטל תוכן המיועד להורים לתינוקות
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ