לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת תאנים ברוטב מייפל ופקן של קרין גורן'
עוגת תאנים ברוטב מייפל ופקן של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
05/01/2008 | 14:19
2
2306
האם תוכלו לעזור? כמה קמח, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתיה יש במרשם? תודה מראש
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוגת תאנים ברוטב מייפל ופקאן-קרין גורן'
עוגת תאנים ברוטב מייפל ופקאן-קרין גורן
05/01/2008 | 14:40
1
441
חומרים ל-12 עוגות אישיות בתבנית עם שקעים בנפח 3/4 כוס
לעוגות:

2 כוסות תאנים מיובשות (300 גרם)
2 כוסות מים רותחים (480 מ"ל)
100 גרם חמאה רכה
1 כוס דחוסה סוכר חום (240 גרם)
3 ביצים
1.5 כוסות קמח (210 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים (100 גרם)

לרוטב מייפל:
1 כוס סירופ מייפל (360 גרם)
1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)
100 גרם חמאה

אופן הכנת העוגות, הרכבה ואפיה:

• מחממים תנור ל-160 מעלות.
• מסירים לכל תאנה את העוקץ וקוצצים גס.
• שמים את התאנים הקצוצות בקערת מעבד המזון, יוצקים עליהם את המים הרותחים. משהים ל-5 דקות לריכוך התאנים.
• טוחנים במעבד המזון למחית חלקה.
• מוסיפים חמאה וסוכר חום וטוחנים קצרות, מוסיפים את הביצים ומעבדים לתערובת אחידה.
• מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה וטוחנים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את הפקאנים.
• מוזגים את התערובת לתבנית עם שקעים משומנים בתרסיס שמן ואופים כ-20 דקות, עד שהעוגות תפוחות, רכות למגע וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מוציאים מהתנור ומצננים 5 דקות.

בינתיים מכינים את רוטב המייפל:

• בסיר מחממים סירופ מייפל עם שמנת מתוקה וחמאה על אש נמוכה תוך ערבוב, עד שהחמאה נמסה.
• מגבירים להבה, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות ברתיחה עד שהרוטב מבעבע. מסירים מהאש ומצננים מעט.

מרכיבים ומגישים:

• מגישים את העוגה חמימה, עם רוטב מייפל לוהט וגלידת וניל ליד (אם הרוטב או העוגה התקררו בינתיים – מחממים אותם שוב קצרות במיקרוגל).
מתכונים >>
לצפיה ב-'עוגת תאנים קרין גורן'
עוגת תאנים קרין גורן
05/01/2008 | 17:07
192
  תודה רבה !!
מתכונים >>

הודעות אחרונות

13:44 | 30.08.16 פרפרי אהבה
08:33 | 30.08.16 אידוב
20:55 | 29.08.16 בון אפטיט
10:10 | 28.08.16 ady18
02:50 | 28.08.16 שחור לימון
14:36 | 27.08.16 פרפרי אהבה
00:26 | 27.08.16 דונה קישוט
15:46 | 26.08.16 Maldini Girl
13:35 | 26.08.16 אידוב
11:54 | 25.08.16 כוכב114
10:12 | 25.08.16 efishamir

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ