התייעצות
שתי שאלות
1. ברור לי שזה לשיקול דעתי... ומובן לי הסיכונים בגדול, אבל אשמח לשמוע דעות לגבי:
אני חזרתי לעבודה (גוזלית בת חצי שנה) , ואני שואבת חלב בבית חולים... התחלתי פעמיים במשמרת, ונהייה לי גודש, מעדיפה לשאוב 3 פעמים במשמרת אבל זה לוקח זמן... השאיבה עצמה והתפעול...
אני משתדלת לשמור על נקיון והכל אבל הכל לוקח לי זמן ... לנקות את המשטחים שעליהים אני שמה הכל, לחטא ידיים, לשטוף את המשאבה , לייבש אותה כמו שצריך... רק זה לוקח מלא זמן, וכמובן ללכת להביא תדברים מחדר אחד לחדר אחר ובסיום גם להעביר את החלב לשקיות ושוב לשטוף ולייבש .... ( יצא גם קיטור על הדרך...) בכל אופן אני לא עושה את זה... אני "פחות או יותר שומרת על נקיון... " בכל אופן סביר להניח שזה לא היה עובר את התו תקן.... האם כדאי להמשיך לשאוב ככה או לשאוב ככה ולזרוק את החלב או לשאוב רק פעם אחת במשמרת כמו שצריך אבל אז הכמות חלב תקטן.... ?? מה אתם חושבות?
2. האם זה לגיטימי לתת בגיל הזה דייסת סולת ו/ או שיבולת שועל ? ( 6 חודשים)
תודה מראש
שתי שאלות
1. ברור לי שזה לשיקול דעתי... ומובן לי הסיכונים בגדול, אבל אשמח לשמוע דעות לגבי:
אני חזרתי לעבודה (גוזלית בת חצי שנה) , ואני שואבת חלב בבית חולים... התחלתי פעמיים במשמרת, ונהייה לי גודש, מעדיפה לשאוב 3 פעמים במשמרת אבל זה לוקח זמן... השאיבה עצמה והתפעול...
אני משתדלת לשמור על נקיון והכל אבל הכל לוקח לי זמן ... לנקות את המשטחים שעליהים אני שמה הכל, לחטא ידיים, לשטוף את המשאבה , לייבש אותה כמו שצריך... רק זה לוקח מלא זמן, וכמובן ללכת להביא תדברים מחדר אחד לחדר אחר ובסיום גם להעביר את החלב לשקיות ושוב לשטוף ולייבש .... ( יצא גם קיטור על הדרך...) בכל אופן אני לא עושה את זה... אני "פחות או יותר שומרת על נקיון... " בכל אופן סביר להניח שזה לא היה עובר את התו תקן.... האם כדאי להמשיך לשאוב ככה או לשאוב ככה ולזרוק את החלב או לשאוב רק פעם אחת במשמרת כמו שצריך אבל אז הכמות חלב תקטן.... ?? מה אתם חושבות?
2. האם זה לגיטימי לתת בגיל הזה דייסת סולת ו/ או שיבולת שועל ? ( 6 חודשים)
תודה מראש