הטעימות האלה משמינות את כולנו

הטעימות האלה משמינות את כולנו


אי אפשר לטחון כמות קטנה מידי אז יוצא שמכינה כמות יותר גדולה ואז נשאר הרבה וזה סתם נזרק ומבאס אותי אז מכינה מזה דברים כמו מאפים, פשטידות, עוגות וכו'.

מזל שאני מוציאה הכל מהבית כי רק אני אוכלת את הדברים האלה אחרת כבר הייתי הר מכל הטעימות האלה חח
 

michal@gal

Active member
מנהל
תקפיאי

תכיני כמות גדולה ותקפיאי במנות קטנות (בתבנית של קוביות קרח).
 
זה מה שעשיתי בירקות- הכנתי מרק והקפאתי בתבנית קרח מיוחדת

פירות מכינה טרי כל יום. האמת שהכנתי היום בננה, תפוח ואגס ויצא ממש טעים- כמעט טרפתי לה הכל
 

הייבי

New member
מצטרפת למיכל

אם מדובר בירק/פרי מבושל אז אפשר לשמור שלושה ימים במקרר. וכמובן- להקפיא. יתרונות נוספים של הקפאה (חוץ מחיסכון קלורי לכם ומניעת בזבוז): בשלב השילובים פשוט מוציאים קוביית פרי קפוא אחת מכל סוג מקסימום מוסיפים איזה בננה מעוכה ויש לך ארוחת אגס/תפוח או בטטה/גזר/דלעת/קישוא מושקעת במינימום עבודה בשלב שזה הופך לארוחה עם שעה קבועה יחסית יש לך מלאי חירום לימים עמוסים/בדיוק חזרתם מטיול ולא הספקת להכין או סתם להשאיר לחצי/סבתא/בייביסיטר מנה מוכנה.
 
ניסיתי להקפיא בננה וזה נהיה די מגעיל

את הפירות אני מעדיפה להכין טרי.
לגבי הירקות -אני באמת הכנתי מרק והקפאתי ומוציאה קוביה או שתיים כל יום.
 

הייבי

New member
לגבי בננה

אני חותכת חתיכה לארוחה ואת השאר שמה במקרר עם הקליפה. למחרת מורידים חצי סנטימטר שהשחיר ויש לך בננה מוכנה למעיכה
 
אמא אוכלת את מה שנשאר מהמנה של הפירות הטחונים


האמת שמצאתי בננות קטנות שזה איזה זן מיוחד אבל מביאים את זה לסופר פה פעם ב...
בכל מקרה שמה לה פרי שלם מכל סוג ממה שמכינה כך שאין בזבוז ומה שהיא לא אוכלת- אני מסיימת. העליתי את כמות הפירות והירקות שאוכלת מאז שהיא התחילה טעימות
 
תעברי לבייבי-לד

הרעיון הוא לתת לקטנה מה שאת אוכלת, בצורה בה את אוכלת את זה (כל עוד היא יכולה להחזיק ולנגוס לבד). מתחילים בגיל חצי שנה, כשהיא יכולה להחזיק את עצמה בישיבה (לא צריכה להתיישב לבד, רק להחזיק את עצמה כשמושיבים אותה). ככה לא צריך להכין שום דבר במיוחד.
אצלנו זה עובד מדהים - הקטנה בת 1.2 ואוכלת מדהים, היא נהנית איתנו במסעדות (אוכלת יותר חריף מאבא שלה) וזה ממש פיתח אצלה מוטוריקה עדינה - להרים עדשים מהצלחת, לאכול בכפית או מזלג וכו'.
 
למעלה