סטייק פרגיות ירוק של הרב רונן
מתכון: סטיק פרגיות ירוק של הרב רונן רכיבים: הגשה עם תפוחי אדמה למרינדה: שמן זית, שום כתוש, פלפל שחור גרוס ופסטו אם אין פסטו: בזיליקום קצוץ דק דק ופטרוזיליה יבשה לילה במקרר או שעה לפחות בטמפרטורת החדר להכנה: על מחבת צלעות או לטגן במחבת עם שמן זית הצעת הגשה: במקביל לבשל במי מלח רותחים תפוחי אדמה קטנים למשך 15 דקות על אש גבוהה להעביר אותם (רותחים, ללא המים) לשקית ניילון מרשרשת לזרות פנימה מעט אבקת מרק, מעט אורגנו יבש ואגוז מוסט טחונטרי לערבב עם ידיות השקית היטב להשהות, סגור, בכיור, למשך שעה לפזר על תבנית לשים מעל את הסטייקים (ואז לא להכין אותם לגמרי בשלב הראשון) 15 דקות לתנור בחום בינוני, מגולה ואז להוציא ולכסות עד ההגשה מרשים וטעים מקור המתכון: הרב רונן הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2