מחפשת מתכון לפרגיות

עינתפ

New member
מחפשת מתכון לפרגיות

(חתוכות כמו חזה שניצל). קניתי ולא זוכרת למה?? מה אפשר לעשות? יש איזו קדירה שמתאימה... תודה
 

דנימר

New member
בבקשה

פרגיות עם אורז ותפו"א בתנור מכינים מרינדה: כף סילאן 2 כפות שמן זית 2 כפות סויה 1/2 כף מיץ לימון 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק מלח ופלפל הרבה פפריקה הרבה שום כתוש תערובת תבלינים לעוף משרים את הפרגיות במרינדה למשך כמה שעות במקרר. חותכים פרוסות של תפו"א ומרפדים תבנית אפיה משומנת. שופכים מעל שתי כוסות אורז שטוף. "מקפלים" את חזה הפרגית כך שיראה כמו גליל ומניחים על גבי האורז. מוסיפים לקערה עם המרינדה 2-3 כוסות מים, מערבבים היטב ושופכים מעל הפרגיות והאורז. אוטמים היטב בנייר כסף (או לחלופין מכינים מראש בכלי חסין חום עם מכסה) ולתנור שחומם מראש ל- 180, למשך כשעה וחצי (לבדוק מידי פעם שלא מתייבש. אם כן, להוסיף מים).
 

bigjack

New member
הכי טעים זה במחבת פסים

להשרות במרינדה של שמן זית ותבלינים שאוהבים לכמה שעות במקרר ואז לצלות על מחבת פסים חמה 2-3 דקות מכל צד אצלי עכשיו הפרגיות שוכבות במרינדה ומחכות לצלייה
 

עינתפ

New member
אני יודעת שזה הכי טעים אבל אין לי

מחבת פסים
 

effyba

New member
סטייק פרגיות ירוק של הרב רונן

מתכון: סטיק פרגיות ירוק של הרב רונן רכיבים: הגשה עם תפוחי אדמה למרינדה: שמן זית, שום כתוש, פלפל שחור גרוס ופסטו אם אין פסטו: בזיליקום קצוץ דק דק ופטרוזיליה יבשה לילה במקרר או שעה לפחות בטמפרטורת החדר להכנה: על מחבת צלעות או לטגן במחבת עם שמן זית הצעת הגשה: במקביל לבשל במי מלח רותחים תפוחי אדמה קטנים למשך 15 דקות על אש גבוהה להעביר אותם (רותחים, ללא המים) לשקית ניילון מרשרשת לזרות פנימה מעט אבקת מרק, מעט אורגנו יבש ואגוז מוסט טחונטרי לערבב עם ידיות השקית היטב להשהות, סגור, בכיור, למשך שעה לפזר על תבנית לשים מעל את הסטייקים (ואז לא להכין אותם לגמרי בשלב הראשון) 15 דקות לתנור בחום בינוני, מגולה ואז להוציא ולכסות עד ההגשה מרשים וטעים מקור המתכון: הרב רונן הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
פרגיות ובצל - clcl

מתכון: פרגיות ובצל של CLCL רכיבים: מבעוד מועד מתבלת את פילה הפרגיות בכמות גדושה של שום כתוש, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ושמן. מעסה אותם ומניחה אותם כשעתיים במקרר. מלהיטה מחבת פסים ואז מניחה אותן כך מס' דקות בכל צד. לא זורקת את שאריות התיבול שנותרו בקערה.... מוסיפה בצל גדול מאוד או 2 בינוניים פרוסים דק לקערה ומערבבת אותם בשארית התיבול. בתום צליית הפרגיות מעבירה את הבצל לאותה במחבת ומטגנת את הבצל. מאוד פשוט להכנה ומאוד מאוד טעים. מקור המתכון: CLCL הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

effyba

New member
שיפודי פרגיות בגריל-אהרוני

מתכון: שיפודי פרגיות בגריל רכיבים: 500 גר' פרגיות, חתוכות לשנים-שלושה חלקים למשרה: שליש כוס רוטב סויה שליש כוס דבש 4 כפות שמן זית 4 שיני שום קצוצות 1-2 פלפלים אדומים חריפים, טריים, פרוסים 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק 1 כף גרגירי כוסברה כתושים מלח, פלפל שחור גרוס אופן הכנה: מערבבים את כל חומרי המשרה בכלי רחב ומשרים בו את הפרגיות למשך מספר שעות. משחילים על שיפודי עץ וצולים על הגריל 3-4 דקות מכל צד. מידי פעם מורחים מחומרי המשרה על השיפודים. מקור המתכון: אהרוני הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

ady18

Well-known member
פרגיות

פרגיות בחלב קוקוס\אודטה חצי קילו פרגיות שתי כפות שמן זית רבע כוס צילי מתוק כחצי מיכל חלב קוקוס לטגן את הפרגיות עד להזבה ולהוסיף את מרכיבי הרוטב ולצמצם
 
למעלה