חלת שמרים רומנית-הונגרית-קרטג' גלג'

ayeletba

New member
סחתיקה שושי ../images/Emo45.gif נראה ../images/Emo59.gif

כנראה שערבים קרים ומזג אויר סוער מוציאים ממך אנרגיות חיוביות במטבח
.
 

דנייאלה

New member
שוש ../images/Emo51.gif על הסדנא

הם נראים מ-ד-ה-י-מ-י-ם במה תמלאי אותם?? עושה לי חשק להכין כאלה לשבת
 
../images/Emo51.gifדנייאלה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

זהו שלא ממלאים אותם בכלום, ככה הם נמכרים ריקים בתוך שקיות ניילון (כמו בתמונה). הטיול שלנו ברומניה נמשך לכמה ערים ותוך כדי נסיעה באוטובוס הטיולים כולם נשנשו את העוגה , פשוט קורעים חתיכות . לדעתי, ואפילו חשבתי על זה, הכי מתאים שמנת מתוקה עם או בלי אינסטנט, אבל בכדי למלא צריך המוןןןןןןןןןןןן שמנת מתוקה.
 

pirge

New member
שושי, כל כך מיוחד ולא שגרתי. כל

הכבוד לך, את מעשירה אותנו. תודה תודה. בקר טוב ונפלא.
 
שוש יפה מאוד ../images/Emo9.gif

אני אוהבת את הסדנאות שלך, קוראת הכל בשקיקה ולומדת כל פעם משהו חדש. כל הכבוד לך
 
שוש כל הכבוד לך בחיי איזה סדנאות את

הסדנאות שלך מדהימות ובכלל היצירה ללקק את המסך... מה את אומרת לנסות לכין לאבא הרומני שלי
או שזה ממש קשה לפעם ראשונה
יצא לך מדהים!! אין כמוך!
 
../images/Emo51.gifמתוקה../images/Emo24.gif

מציעה לך להציץ על התשובה שלי ל- CLCL ממש לא קשה להכין, אני הכנתי על מערוך אחד (יש לי 2) , כל פעם ליפפתי מחדש על אותו מערוך. כדאי מאוד להחליף את נייר האפייה שבתבנית אחרת הגליל הבא מקבל קרמל מהסוכר והאגוזים שמתפזרים על הנייר
 

clcl

New member
כל יום לומדים דבר חדש כאן../images/Emo140.gif

כשראיתי את זה אז בא לי רעיון שאפשר אולי לעשות זאת ע"י ליפוף הבצק על גבי קונוסים ואז אולי למלא את החלל בתפו"ע.... מה דעתך? תודה
 
האמת ברומניה מכינים את זה על גחלים

ישנו מנגל ענק כשעליו יש מתקן ובו מניחים את הגלילים האלו מהעץ ופשוט הופכים כל פעם לצד אחר עד שהכל נצלה ומזהיב. אני כמובן הכנתי בתנור, ויוצא מעט קשה יותר מהמקור. לכן , לפני הליפוף, בפעם הבאה אמרח מרגרינה גם בתוך הבצק ולא רק מבחוץ לאחר הליפוף. לגבי המלית שאת מציעה, לא נראה לי מתאים כי המלית מוצקה והבצק מוצק, כאן תתאים רק מלית קצפת , להשאיר כמה שעות ממולא ואחר"כ לחתוך לגלילים.
מתוקה
 
למעלה