זהו שלא ממלאים אותם בכלום, ככה הם נמכרים ריקים בתוך שקיות ניילון (כמו בתמונה). הטיול שלנו ברומניה נמשך לכמה ערים ותוך כדי נסיעה באוטובוס הטיולים כולם נשנשו את העוגה , פשוט קורעים חתיכות . לדעתי, ואפילו חשבתי על זה, הכי מתאים שמנת מתוקה עם או בלי אינסטנט, אבל בכדי למלא צריך המוןןןןןןןןןןןן שמנת מתוקה.
מציעה לך להציץ על התשובה שלי ל- CLCL ממש לא קשה להכין, אני הכנתי על מערוך אחד (יש לי 2) , כל פעם ליפפתי מחדש על אותו מערוך. כדאי מאוד להחליף את נייר האפייה שבתבנית אחרת הגליל הבא מקבל קרמל מהסוכר והאגוזים שמתפזרים על הנייר
ישנו מנגל ענק כשעליו יש מתקן ובו מניחים את הגלילים האלו מהעץ ופשוט הופכים כל פעם לצד אחר עד שהכל נצלה ומזהיב. אני כמובן הכנתי בתנור, ויוצא מעט קשה יותר מהמקור. לכן , לפני הליפוף, בפעם הבאה אמרח מרגרינה גם בתוך הבצק ולא רק מבחוץ לאחר הליפוף. לגבי המלית שאת מציעה, לא נראה לי מתאים כי המלית מוצקה והבצק מוצק, כאן תתאים רק מלית קצפת , להשאיר כמה שעות ממולא ואחר"כ לחתוך לגלילים.