חלת שמרים רומנית-הונגרית-קרטג' גלג'

חלת שמרים רומנית-הונגרית-קרטג' גלג'

מקווה שלא טעיתי בשם. עוגת שמרים מאורכת הנמכרת ברחובות רומניה - הונגריה. אופן גילגול הבצק על הקרש דומה מאוד לגילגול בצק העלים במתכון שנתנה רקדנית הרוח . מוט העץ עטוף בנייר כסף - אני ליפפתי את המערוך.
 

ריצ קפה

New member
לא הבנתי,מה ממלאים בחלל לאחר האפיה?

אני פשוט מנסה להבין לבד כי אנ`לא רואה את התמונות.תודה רבה אם תפרטי.
 
כנראה שלא הסברתי נכון, לא חובה למלא

ניתן לאכול את זה כך , פשוט צריך לאפות מעט בכדי שלא ייתיבש ואז הבצק רך. הרעיון למלא את החלל לאחר האפייה - הוא שלי.
 

העבריה

New member
מה המתכון לבצק הזה?ובמה את ממלאה?

פשוט מסלולרי לא רואים מתכון וצריך לנחש כל דבר.
 

kushy2

New member
וואו, איזה יופי! ../images/Emo51.gif

אני אמנם נולדתי ברומניה, אבל אף פעם לא זכיתי להכיר עוגה כזאת מקורית. תודה על האפשרות ללמוד. רות
 
שוש, , פעם ראשונה שאני

רואה עוגה מחוררת. נראה מעולה תודה רבה על הסדנא ערב נעים!
 
למעלה