לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1435114,351 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'האם יש הבדל בין בורגול לקוסקוס?'
האם יש הבדל בין בורגול לקוסקוס?
<< ההודעה הנוכחית
05/01/2005 | 09:22
4
2427
נראה אותו דבר
דרך ההכנה דומה
האם זה אותו דבר?
תודה
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'ננושי - קוסקוס עשוי מסולת ובורגול'
ננושי - קוסקוס עשוי מסולת ובורגול
05/01/2005 | 09:27
1
654
זו חיטה גרוסה - יש שני סוגים: גרוס דק וגרוס עבה.

הם לא דומים בכלל, וגם דרך ההכנה שונה.

את הקוסקוס מרטיבים במים ולאחר מכן מבשלים מעל אדים של מרק ב"קוסקוסייר", ואילו את הבורגול מבשלים במרק, או מכינים קובה.
יש מאכלים מסולת ומבורגול דק (ג'אריש) שההכנה דומה - אבל לא לגמריי.

בישול לילדים >>
לצפיה ב-'אוקי- תודה רבה, החכמתי'
אוקי- תודה רבה, החכמתי
05/01/2005 | 09:30
80
לצפיה ב-'מאמר על בורגול, סתם לידע כללי'
מאמר על בורגול, סתם לידע כללי
05/01/2005 | 10:04
338
בורגול / יניבניב 30/04/03

כעיקרון ישנם ארבעה סוגים עיקריים של בורגול:

א. ג´ריש (או ג´רישה או דרישה) - חיטה מיובשת וגרוסה דק. טובה בדר"כ לקובה מבושלת, קציצות וכו´, נפוצה במטבחים עירקי, כורדי, אורפאלי והאיזור.

ב. פריקה - חיטה מיובשת וגרוסה גס, נפוצה במטבח הערבי במרקים ותבשילים, לא ניתן להשיגה אלא בשווקים ערביים.

ג.בורגול גס - חיטה מושרית במים, מיובשת ואז גרוסה גס, מתאימה לבישול, כתוספת כמו אורז (אם כי תהליך הבישול קצת שונה), למג´דרה, מרקים וכו´

ד. בורגול דק - חיטה מושרית במים, מיובשת וגרוסה דק, מתאימה ללא בישול רק על ידי השרייה קלה (אפילו שטיפה טובה מספיקה) לסלטים כמו טבולה, טרטר וכו´ וגם לבצק לקובה מטוגנת
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תודה אפי, עלה לטאגליינס'
תודה אפי, עלה לטאגליינס
06/01/2005 | 10:35
60

הודעות אחרונות

13:46 | 06.03.19 בתאל134
15:00 | 04.03.19 בתאל134
17:22 | 10.02.19 אורחים בפורום
17:12 | 05.10.18 אורחים בפורום
17:33 | 24.09.18 אורחים בפורום
09:07 | 20.09.18 מיצלי2
21:58 | 30.07.18 לימוש80

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ