../images/Emo91.gif חזה עוף בנודלס, קארי וג'ינג
(המתכון תורגם על ידי מספר בישול אסייתי שלצערי איני יודעת את שמו - אכלתי את התבשיל ממתכון זה בבית של אחי בסינגפור והוא מאוד טעים). 350 גר' חזה עוף מושרה בסויה וצ'ילי 225 גר' קישואים 275 גר' חצילים 2 כפות שמן 5 סמ' שורש ג'ינג'ר מגורר 6 גבעולי בצל ירוק קצוצים 2 כפיות טאי גרין קארי פייסט (ניתן להשיג ב"טיב טעם") 400 מל' חלב קוקוס כף מיץ לימון 2 ספלים מרק עוף (475 מ"ל) 115 גר' אטריות ביצים 3 כפות כוסברה קצוצה עוד כף מיץ לימון עוד קצת כוסברה לקישוט מלח ופלפל 1. לחתוך קישואים וחצילים לקוביות. 2. לאדות ולהלבין את קוביות חזה העוף בכף שמן ולהוציא מהסיר. 3. לאדות בכף שמן קישואים וחצילים כ- 3 דקות, להוסיף את הקארי ולטגן יחד דקה נוספת. 4. להוסיף חלב קוקוס, זנגביל, בצל ירוק, כוסברה ומיץ לימון ומרק עוף. לבשל יחד כ- 10 דקות. 5. להוסיף את הנודלס ולבשל יחד עוד 5 דקות. 6. להוסיף את העוף שאר הכוסברה ועוד כף מיץ לימון, לערבב ולהגיש. ניתן כמובן להכפיל ולשלש כמויות.