סופריטו כבש עם תפ"א

סופריטו כבש עם תפ"א

טעים ונמס בפה. זללו לפני שהספקתי לצלם... מתכון: סופריטו כבש עם תפ'א רכיבים: קילו עד קילו וחצי בשר כבש חתוך לקוביות 2 בצלים גדולים חתוכים גס 10 שיני שום פרוסות 2 כפיות כמון כפית כורכום מלח פלפל שחור גרוס רבע כפית קינמון רבע כפית זנגוויל שמן זית תפ"א קלופים ופרוסים עבה כוס מים רותחים אופן הכנה: לטגן בשמן זית את הבצל והשום. להוסיף את בשר הכבש, לתבל ולערבב היטב. להרתיח, להעביר ללהבה נמוכה מעל דיסק מתכת (אין לי מושג איך זה נקרא, אבל משמש למניעת שריפת תבשילים) ולבשל עוד 20 דקות. להוסיף כוס מים רותחים, לערבב ולהמשיך את הבישול עוד שעתיים. הסיר צריך להיות מכוסה כל הזמן. לערבב מדי פעם את התבשיל. להמליח את תפוחי האדמה ולהוסיף לסיר. לערבב בזהירות ולהוסיף עוד כוס מים רותחים. להמשיך לבשל עוד 45 דקות ולהוסיף לפי הצורך עוד מעט מים רותחים. בסוף להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הצורך. אפשר להכין מראש ולהעביר את הסיר לתנור על חום 100 מעלות. אפשר להכין ללא תפוחי האדמה ולהגיש עם אורז לבן. הערות: אפשר להכין מראש ולהעביר את הסיר לתנור על חום 100 מעלות. אפשר להכין ללא תפוחי האדמה (אפילו יותר טעים לדעתי) ולהגיש עם אורז לבן, במקרה זה אין צורך להוסיף מים. צריך להקפיד על להבה מאד נמוכה ובישול ממושך עד שהבשר נופל מהעצמות. כדאי להכין סלט עגבניות עם הרבה קוסברה קצוצה דק ליד הכבש. מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
סופריטו כבש-מתכון מתוקן

מתכון: סופריטו כבש עם תפ'א רכיבים: קילו עד קילו וחצי בשר כבש חתוך לקוביות 2 בצלים גדולים חתוכים גס 10 שיני שום פרוסות 2 כפיות כמון כפית כורכום מלח פלפל שחור גרוס רבע כפית קינמון רבע כפית זנגוויל שמן זית תפ"א קלופים ופרוסים עבה כוס מים רותחים+כוס נוספת לתפ"א אופן הכנה: לטגן בשמן זית את הבצל והשום. להוסיף את בשר הכבש, לתבל ולערבב היטב. להרתיח, להעביר ללהבה נמוכה מעל דיסק מתכת (אין לי מושג איך זה נקרא, אבל משמש למניעת שריפת תבשילים) ולבשל עוד 20 דקות. להוסיף כוס מים רותחים, לערבב ולהמשיך את הבישול עוד שעתיים. הסיר צריך להיות מכוסה כל הזמן. לערבב מדי פעם את התבשיל. להמליח את תפוחי האדמה ולהוסיף לסיר. לערבב בזהירות ולהוסיף עוד כוס מים רותחים. להמשיך לבשל עוד 45 דקות ולהוסיף לפי הצורך עוד מעט מים רותחים. בסוף להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הצורך. הערות: אפשר להכין מראש ולהעביר את הסיר לתנור על חום 100 מעלות. אפשר להכין ללא תפוחי האדמה (אפילו יותר טעים לדעתי) ולהגיש עם אורז לבן. במקרה כזה אין צורך להוסיף מים. צריך להקפיד על להבה מאד נמוכה ובישול ממושך עד שהבשר נופל מהעצמות. כדאי להכין סלט עגבניות עם הרבה קוסברה קצוצה דק ליד הכבש. מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה