../images/Emo91.gif סופריטו עוף של בני סיידא
נוסה. מעולה
. מלא ירקות ובריא. לא זוכרת מאיזה ספר שלו כי העתקתי בזמנו מספר אצל חברה. 6 רבעי עוף שמן לטיגון 1 וחצי ק"ג תפו"א קטנים קלופים 2 בצלים גדולים קצוצים 2 פלפלים ירוקים - קוביות 1 פלפל אדום - קוביות 2 גזרים מגוררים גס 150 גר' פטריות שמפיניון פרוסות חצי כוס זיתים שחורים בלי גרעינים פרוסים חצי כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כוס שמיר קצוץ 2 עגבניות חלוטות קלופות וקצוצות 1 כפית פפריקה מתוקה חצי כפית פפריקה חריפה מלח ופלפל 1. לטגן את רבעי העוף והעביר לתבנית גדולה. 2. לטגן תפו"א עד להזהבה ולערוך סביב העוף. 3. להוסיף למחבת - בצל, פלפלים, גזר, פטריות, זיתים, פטרוזיליה ושמיר ולטגן יחד 15 דקות. 4. להוסיף עגבניות, פפריקה, מלח ופלפל ולטגן עוד 10 דקות נוספות. 5. להוסיף את תכולת המחבת לעוף ולתפו"א, לכסות ביריעת אלומיניום מחוררת במס' מקומות ולאפות שעה וחצי ב- 200 מעלות. לאחר שעה וחצי להסיר את היריעה ולאפות עד שהעוף והירקות ישחימו. מקור המתכון: בני סיידא.
נוסה. מעולה