לפני כמה זמן הצטרפתם לפורום

בבקשה -חמין אטריות ועוף בסיר בישול

חמין עוף ואטריות (פפיון) בסיר בישול איטי / קרפדה בבצק עלים 750 גר'אטריות פפיון, עוף מחולק - ללא עור, 2 בצלים קצוצים, שמן זית , פלפל שחור גרוס טרי, מלח. ההכנה ... ^ מבשלים את האטריות במים רותחים מומלחים עם מעט שמן כ - 6 דקות. ^ מזהיבים בצל בשמן זית. ^ מערבבים בצל ואטריות וממליחים קלות, ^ מייבשים את העוף , ממליחים ומפלפלים בנדיבות - ומשחימים קלות. ^ מצפים תחתית ודפנות של סיר בישול איטי בפרוסות תפוחי אדמה בעובי 2 ס"מ, ^ מניחים מעל - 1/3 מכמות האטריות. ^ מעל - מניחים נתחי עוף . ^ ומסיימים ביתרת האטריות ( 2/3 מהכמות ) ^ יוצקים מעל הכל 1/2 כוס מיים רותחים. ^ מכסים את הסיר ומבשלים כשעה - שעה וחצי . ^ מנמיכים את הטמפרטורה למצב של שמירת חום . ^ מכסים את הסיר במגבת לשמירת החום ומניעת בריחת אדים . ***** ממתינים עם בטן מקרקרת
עד למחרת , ונהנים מהניחוח המשכר של החמין **** בהצלחה !!!!
 
מקור המתכון הוא ...

חיים כהן מתכנית הבישול בטלויזיה. שידרגתי אותו במשך השנים ... אך את הרעיון האחרון קיבלתי בהשראת רובנס - הוספת בצל מטוגן כך שלמתכון כמו לכדור שלג - התווספו שיפורים במשך הזמן.
 

מאקי

New member
טוב עכשיו אנסה גם....

אני מאקי או כפי שחלק מכם יודעים שלומית. אני גולשת בעיקר במתכונים בתפוז.. מגיעה אליכם מספר פעמים בשבוע רואה מה נשמע.. כותבת לפעמים אם יש לי דבר מה... אם חלקכן בהמון מסרים.. עם מעט גם בטלפון... מוצאת בכם בית חם שהוכיח כבר קבל עם ועידה עם קבלות את חיבוקו ללא עוררין ............................ ......................... ועל כך תודה. יש פה חוסר פורמליות ונעימות שהופך את המקום לנעים לגולשים פה... ואינטימי למכירים ולקבועים פה.. אל תשתנו. אתם משמשים ומספקים צורך לגולשים פה.... המשיכו כך אני.
 

מאקי

New member
תודה

על המחמאה.. אבל.. ממש תודה.. ותודה לכולכן... על הסובלנות והסבלנות שלכן ל כ ו ל ם.
 
אני פה בערך מיולי השנה, והיום אני

חוגגת יום הולדת. לימי גם את נולדת היום? אמא לעדו בן שנתיים +. לרוב אני פסיבית ולפעמים אני גם משתתפת. בעלי צוחק עלי
אבל נהנה מהאוכל. לא יכולה לגמור את היום לפני שאני בודקת מה חדש פה בפורום.
 

limim

New member
../images/Emo49.gifלי היה יומולדת ב-12.11

אבל רק היום חגגו לי "רשמי" בחוג המשפחה (פלאס חברת ילדות שהיא כמו אחותי). גם לך יש ילדון בן שנתיים+? גם איתי שלי! איתי נולד ב-19.9.2002 מתי עידו נולד?
 
מזל טוב גם לך ../images/Emo140.gif

עדו נולד ב- 19.8.02. גם לי חגגו היום עם כל המשפחה בארוחה מעולה שאמי האשפית הכינה. הארוחה כללה: קרפצ'יו סלק, בורקס במילוי תפ"א, סלט קשואים, סלט שומר ותפוזים גולת הכותרת פילו ממלוא בכבד מעולה! לעיקרית: מקלובה (אורז עם ירקות ועוף) - מעדן, צלי בקר, פירה ועוד סלט טרי. לקינוחים: בלינצ'ס עם שוקולד ותפוז ברוטב חבושים ועוגת קצף וקצפת של סבתא שלי ועוד כל מיני קטנות כמו פיצוחים, מאפינס וכו'. נכון שפה זה לא המקום לפרט, אבל כבר נסחפתי...
 

עדנה מ

New member
ממש לא זוכרת מתי הצטרפתי...

ניסיתי למצוא את ההודעה הראשונה שלי בפורום במנוע החיפוש - ולא הצלחתי - אבל אני חושבת שכבר עברו כמה חודשים מאז הופעתי בפומבי בפורום לראשונה... יותר סמויה ופחות אקטיבית, אבל נהנית מהידע, הרצון וטוּב-הלב של המשתתפים, שבזכותם אפשר לצאת להרפתקאה בישולית במטבח הפרטי גם ללא נסיון קודם... אני אמא עם הרבה ותק [
], ואו-טו-טו סבתא [אוי, זה נשמע משונה
]... מזל שאתם קיימים, אחרת היה צורך להמציא אתכם...
 

א אוהל

New member
הצטרפתי לפני 9 ימים ../images/Emo13.gif

אני אמא לאפרוח בת 3 וחצי וזוטא בת חודשיים. מאוד אוהבת לבשל ובעיקר לאפות.
 

חושחושה

New member
ברחה לי ההודעה הקודמת../images/Emo12.gifאני

הצטרפתי דקה וחצי אחרי ששוש הפכה מנהלת, אמנם אני לא מאוד מאוד פעילה, אבל עוקבת באדיקות כמעט יומיומית!
 

ניתושית

New member
ואני מציצה עליכם בערך חודשיים

שמי רונית ואני גרה באורלנדו, פלורידה. והכי אני אוהבת את שרשורי התמונות
נורא אוהבת לבשל ומקבלת הרבה רעיונות מהפורום, פחות תורמת את חלקי כי אני שונאת לרשום מתכונים. אחלה פורום
 

ak5

New member
אני מה- 22.09.04 כאשר פנית אלי

במסר ונודע לי שקיים פורום כזה. האוירה מדהימה וכפית. רק חבל שאין לי מספיק זמן להיכנס הרבה ולתרום יותר. במקביל אני ותיק יותר בפורום מתכונים.
 
למעלה