לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1469914,699 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'צריכה מתכון לבשר?'
צריכה מתכון לבשר?
<< ההודעה הנוכחית
03/10/2004 | 02:35
12
242
שלום!
בעלי חולה על בשר,אני לא בא לי לפנק אותו ,אשמח לתבשיל קל וטעים,ושגם הגוזלית שלי בת השנה + תוכל להנות ממנו
רוני
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תני כיוון: עוף, בקר? קציצות, צלי?'
תני כיוון: עוף, בקר? קציצות, צלי?
03/10/2004 | 07:47
1
20
לצפיה ב-'בקר בקר'
בקר בקר
03/10/2004 | 10:52
7
לצפיה ב-'צלי בשר פשוט'
צלי בשר פשוט
03/10/2004 | 14:49
6
11
צלי בשר וירקות קלסיו pirge / מתכונים   ו 16:44 | 28/07/04  


כמעט 2 קילו בשר צלעות חתוך לקוביות
4 כפות שמן
3\\1 כוס קמח רגיל
חצי כפית פלפל שחור        אני מוסיפה גם קורט קינמון לטעם וריח.

כף וחצי פפריקה מתוקה
כפית מלח
3 בצלים קצוצים
6 שיני שום כתושות    אפשר פחות
פלפל ירוק חתוך לרבעים
3 עגבניות חתוכות לקוביות
3 קישואים פרוסים לקוביות
4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים        אפשר להוסיף גם פטריות שלמות.
צרור פטרוזיליה
כוס מים
שמים את הקמח בצלוחית ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה ומעט פלפל חריף
מגלגלים את הבשר בקמח ומעבירים לסיר כבד.
מוסיפים שמן ומטגנים היטב את הבשר מכל הצדדים.
להכניס מעל הבשר את הירקות והתבלינים ולמעלה בשורה העליונה את תפוחי
האדמה.  מוסיפים כוס מים ומרתיחים.מקטינים להבה ומבשלים כשלוש שעות על אש קטנה. (לשין לב שהמים רותחים). לוודא שהסיר מכוסה היטב.
לבדוק אחרי שעה אם יש נוזלים בסיר. אפשר להוסיף מעט מאד נוזלים כל פעם.
(רק במידה וצריך).


בישול לילדים >>
לצפיה ב-'צלי בשר של רקדנית הרוח'
צלי בשר של רקדנית הרוח
03/10/2004 | 14:58
5
16
מתכון: צלי בקר ובצל של רקדנית הרוח

רכיבים:
רולדת בשר מס` 5 (קונים בסופר) לבקש שיחתכו לפרוסות די עבות.
7-8 בצלים יבשים גדולים
מעט שמן
כורכום, מרק עוף, מלח

אופן הכנה:
לשטוף היטב את פרוסות הבשר.
לשים בסיר מעט שמן, 2 בצלים חתוכים לרבעים , פרוסות הבשר מים עד שמכסים את הבשר , לתבל במעט מלח (מעט!!!!) ו1/4 כפית כורכום.

לתת רתיחה אחת, לנקות את הקצף.
להוסיף 1 כף אבקת מרק עוף.
להנמיך אש, לבשל עד שכמעט נגמרים המים.
להוסיף 5-6 בצלים חתוכים לקוביות אבל לא קטנטנות כמו לסלט, קוביות גדולות
חשוב מאוד: עם הוספת הבצל , לכסות את הסיר ולבשל 20 דקות בלי לפתוח את הסיר. זה כל סוד הטעם, האדים הראשונים שיוצאים מהבצלים.

אחרי 20 דקות לפתוח, להוסיף מים אם צריך ( מקס` 1/4 כוס כי הבצלים מפרישים מיץ)
להמשיך לבשל על אש קטנה כשעה וחצי- שעתיים עד שהבצל ``סחוט`` לגמרי והבשר רך.

גיוון:
אפשר בשלב הוספת הבצל להוסיף גם רצועות גמבה אבל לא חובה.

זהו...
הבצל הופך למין רוטב של הבשר
לבשר יש מין טעם מתקתק מיוחד
וזה הכי טעים עם חלה שאופים במיוחד לשבת.

הערות:


מקור המתכון:


הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'צלי בקר'
צלי בקר
03/10/2004 | 15:00
10
מתכון: צלי בקר (דרומית)

רכיבים:
2 קילו  כתף בקר
5 בצלים גדולים ופרוסים
ראש שום-מופרד לשיניים  קלופות ופרוסות
מלח
פלפל שחור
2 כוסות יין אדום
שמן

אופן הכנה:
מטגנים את הבשר בשמן חם מכל צדדיו  עד שישחים ומוציאים  מהסיר.
מוסיפים לסיר את הבצלים והשומים ומזהיבים. מחזירים את  הבשר  ומבשלים תוך ערבוב עוד מס' דקות.
מוסיפים את היין האדום ומתבלים.  מרתיחים  ומעבירים את הסיר ללהבה נמוכה.
מבשלים  עד שהבשר רך  (בין שעתיים לשלוש שעות)  ובודקים מדי פעם אם חסרים נוזלים בסיר (מאד חשוב) ומוסיפים מעט מים רותחים.

הערות:
התיבול המינימלי מאד טעים לטעמי, אבל כמובן שאפשר לתבל  איש איש וטעמו.
אם מבשלים לילדים אפשר להחליף את היין במרק עוף (גם מאבקה).

מקור המתכון:
ד ר ו מ י ת 1

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'צלי בשר'
צלי בשר
03/10/2004 | 15:02
1
5
מתכון: צלי בקר (דרומית)

רכיבים:
2 קילו  כתף בקר
5 בצלים גדולים ופרוסים
ראש שום-מופרד לשיניים  קלופות ופרוסות
מלח
פלפל שחור
2 כוסות יין אדום
שמן

אופן הכנה:
מטגנים את הבשר בשמן חם מכל צדדיו  עד שישחים ומוציאים  מהסיר.
מוסיפים לסיר את הבצלים והשומים ומזהיבים. מחזירים את  הבשר  ומבשלים תוך ערבוב עוד מס' דקות.
מוסיפים את היין האדום ומתבלים.  מרתיחים  ומעבירים את הסיר ללהבה נמוכה.
מבשלים  עד שהבשר רך  (בין שעתיים לשלוש שעות)  ובודקים מדי פעם אם חסרים נוזלים בסיר (מאד חשוב) ומוסיפים מעט מים רותחים.

הערות:
התיבול המינימלי מאד טעים לטעמי, אבל כמובן שאפשר לתבל  איש איש וטעמו.
לילדים אפשר להחליף את היין במרק עוף (גם מאבקה).

מקור המתכון:
ד ר ו מ י ת 1

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'סליחה על הכפילות... נא למחוק'
סליחה על הכפילות... נא למחוק
03/10/2004 | 15:02
4
לצפיה ב-'מומלץ בחום.'
מומלץ בחום.
03/10/2004 | 21:39
1
4
לצפיה ב-' הכוונה לצלי בצל של רקדנית הרוח'
הכוונה לצלי בצל של רקדנית הרוח
03/10/2004 | 21:42
71
לצפיה ב-'גולש בשר בשזיפים'
גולש בשר בשזיפים
03/10/2004 | 20:48
1
2
1 ק"ג בשר חתוך לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
200 גר' שזיפים מיובשים
2 בצלים בינוניים
שמן
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
2 כפות קמח
1/2 כף אבקת מרק בשר או עוף


להשרות בערב לפני את השזיפים במים פושרים או ביין אדום יבש (בערך כ- 2 כוסות).
מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח מטגנים את הבצל הפרוס לפרוסות דקות
מקמחים את קוביות הבשר ומוסיפים לסיר מטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומטגן קלות.מוסיפים את התבלינים ואת מי השזיפים או היין מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי. מוסיפים את השזיפים ואם צריך מוסיפים עוד נוזלים מכסים ומבשלים עוד כחצי שעה. אפשר להוסיף יחד עם השזיפים גם קוביות תפוחי אדמה ואז הארוחה מתבשלת כולה בסיר אחד. להמשיך לבשל עד שתפוחי האדמה יתרככו.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תודה על המתכונים'
תודה על המתכונים
03/10/2004 | 22:54
2
לצפיה ב-'עלה לקישורים - בשר/אוסו בוקו/שניצל/'
עלה לקישורים - בשר/אוסו בוקו/שניצל/
04/10/2004 | 07:42
1

הודעות אחרונות

20:44 | 14.07.20 timiהאחת
20:40 | 14.07.20 timiהאחת
18:01 | 11.07.20 timiהאחת
17:58 | 11.07.20 timiהאחת
17:56 | 11.07.20 timiהאחת
17:55 | 11.07.20 timiהאחת
17:54 | 11.07.20 timiהאחת
12:27 | 06.07.20 timiהאחת
12:23 | 06.07.20 timiהאחת
19:41 | 03.07.20 timiהאחת
19:38 | 03.07.20 timiהאחת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ