לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1470014,700 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'למישהו יש מתכון פשוט ומהיר לעוף,'
למישהו יש מתכון פשוט ומהיר לעוף,
<< ההודעה הנוכחית
16/08/2004 | 15:19
8
523
אבל לא בתנור, אלא בסיר?
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'קבלי-עוף-'
קבלי-עוף-
16/08/2004 | 15:28
74
הכי פשוט-
לטגן 2 בצלים פרוסים.
להוסיף את העוף ולטגן אותו קצת.
להוסיף-פפריקה, א. מרק, מלח, פלפל או כל תבלין אחר שאוהבים.
להוסיף מים רותחים עד 1/2 הגובה.
לכסות ולבשל על אש נמוכה כשעה.
להוסיף תפו"א שחתוכים לקוביות ולערבב עם העוף. להוסיף עוד מעט מים אם חסר. לבשל עוד 1/2 שעה עד 40 דקות.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'עוף מתוק של פירגה ממתכונים'
עוף מתוק של פירגה ממתכונים
17/08/2004 | 09:11
34
מתכון: עוף מתוק של פירגה

רכיבים:
החומרים:
חלקי עוף
3 כפות סוכר חום
בצלים לקוביות
גזר גדול פרוס.
פפריקה
קטשופ
צ'ילי
יין אדום חמוץ

אופן הכנה:


אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים סוכר ומערבבים.
מוסיפים את הגזר וחלקי העוף ומטגנים מכל הצדדים.
מוסיפים את הפפריקה ומלח ,קטשופ, רבע כוס יין (אפשר יותר)  והצ'ילי   ואבקת המרק.
מוסיפים מים. מבשלים כ-25 דקות.

בודקים תיבלון ועם העוף מוכן. מוציאים את העוף והגזר לכלי.

להכניס לרוטב פרוסות או קוביות תפוחי אדמה, על אש קטנה עד שרך.
להגיש עם פרוסות לימון מעל.

הערות:


מקור המתכון:
PIRGE

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'עוף ופתיתים ברוטב עגבניות'
עוף ופתיתים ברוטב עגבניות
17/08/2004 | 09:13
32


לא זוכרת מי נתן.........

מתכון: עוף ופתיתים ברוטב עגבניות

רכיבים:
בצל קצוץ
‏6 שוקיים
‏2 קופסאות רסק עגבניות
‏5 קופסאות הרסק מלאות מים
חצי כפית סוכר
‏1 כף אבקת מרק
מלח (אם צריך), תבלינים אחרים
פתיתים  "פרפלך" (עשיתי את זה פתיתים "קוסקוס" וגם התקבל טוב)

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל, מוציאים לכלי ומטגנים את השוקיים.
לחוד מרתיחים את חומרי הרוטב, ולאחר הרתיחה מבשלים מספר דקות על אש נמוכה.
בסיר נוסף מכינים את הפרפלך (בלי מלח, רק במים).
לאחר טיגון הבצל והשוקיים מכניסים לסיר הרוטב, מרתיחים ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הפרפלך המבושלים, והרי לכם עוף ברוטב עגבניות ופסטה ברוטב עגבניות ביחד!!

הערות:
עשיתי את זה ויצא מאוד טעים. העוף מתקבל ממש ממש רך ועסיסי

מקור המתכון:
אתר לול

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'עוף פפריקש של דרומית'
עוף פפריקש של דרומית
17/08/2004 | 09:14
31
מתכון: עוף פפריקש

רכיבים:
רכיבים:
בצל גדול
2  פלפלים ירוקים בהירים
4 עגבניות  גדולות
4 כרעי עוף
פפריקה הונגרית מתוקה
מלח
פלפל שחור
שמן
מים

אופן הכנה:


אופן הכנה:
לחתוך את הירקות לריבועים גדולים. לטגן בשמן עד לריכוך קל, להוסיף תבלינים (לא לקמץ בפפריקה).
להוסיף את  העוף ולבשל עוד מס' דקות  משני הצדדים.
להוסיף מים רק שיכסו את העוף ולא יותר.  
לדאוג שהעוף  יהיה מכוסה  ברוטב של הירקות.
לאחר שהתבשיל רתח, להעביר ללהבה נמוכה לרתיחה עדינה ל-50 דקות.

להגיש עם פלחי תפ"א, פירה או נוקדלי ולהוסיף רוטב פפריקש מעל התוספת.

הערות:
ישנה אפשרות להכין רוטב צימחוני לפפריקש.   במקרה זה, לטגן את הירקות ולהוסיף מעט מים. לבשל כ-20 דקות לאחר הרתיחה  על להבה נמוכה.

אפשר לבשל יחד עם העוף פלחי תפ"א ולא לשכוח לזרות עליהם מלח בעת הבישול. יוצא נימוח וטעים במיוחד ויש ארוחה שלמה בסיר.

לאוהבי הטעם החריף, ניתן להוסיף פפריקה  הונגרית חריפה לפי הטעם.


מקור המתכון:
דרומית 1

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'כרעיים של עוף ברוטבים(והערה מצחיקה'
כרעיים של עוף ברוטבים(והערה מצחיקה
17/08/2004 | 09:17
35
שימולב להערה המצחיקה באמצע המתכון

מתכון: כרעיים של עוף ברוטבים

רכיבים:
4 כרעיים
1 בצל בינוני
1 כרישה גדולה
2 עגבניות
1 ראש שום שלם
1/2 כוס מים רותחים
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות רוטב סויה
טיפות טבסקו
כפית מלח
שמן שומשום לטיגון

אופן הכנה:
לפרוס בצל לטבעות ולטגן בשמן שומשום עד להשחמה כבדה.

לפרוס כרישה לטבעות, לקלף שיני שום ולהוסיף לבצל. לטגן כ-5 דקות ולבחוש.

לקחת מטאטא ולגרש את המוני השכנים הצובאים על הדלת בגלל הריח ולהבטיח להם שבפעם הבאה אתם תכינו דבר כזה במיוחד בשבילם.

להוסיף עגבניות קלופות וחתוכות (עם המיץ והגרעינים) ולבשל כ-10 דקות נוספות. להוסיף מים רותחים.

להוסיף את שאר החומרים, לבחוש ולהכניס את העוף.

להרתיח, להוריד להבה למינימום ולבשל כשעה, עד שהבשר מתרכך.

הערות:


מקור המתכון:
דוד(האחר)

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'צלי עוף בנוסח תימני- בני סיידא'
צלי עוף בנוסח תימני- בני סיידא
17/08/2004 | 09:22
1
2313
מתכון: צלי עוף ותפוחי-אדמה בנוסח תימני

רכיבים:
(4 מנות)
1/4 כוס שמן
2 בצלים גדולים, קצוצים דק
1 עוף, מחולק לרבעים
6 שיני שום, כתושות
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כמון
2 כפות חווייג' למרק
מלח, פלפל שחור, טחון טרי
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כוס מרק עוף צח
4 תפוחי-אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות.

אופן הכנה:
1) מחממים בסיר כבד את השמן, ומזהיבים את הבצלים. מוסיפים את העוף, ומזהיבים היטב משני הצדדים.
2) מוסיפים לסיר את השום, התבלינים , אבקת המרק והמרק הצח ומביאים לרתיחה. מכסים, ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
3) מוסיפים את תפוחי-האדמה, ומערבבים. מכסים, ומבשלים כשעה, עד שהעוף רך והרוטב סמיך, ובעת הבישול מוסיפים מרק לפי הצורך. טועמים, ומשפרים תיבול.

הערות:
רשמה: אריאלה ב.

הערות שלי:
במקום כוס מרק עוף צח הוספתי עוד כף אחת של מרק עוף מעולה בכוס מים חמים.
לפי דעתי, כמות הנוזלים במתכון לא מספיקה. אני הוספתי עוד מים.

יצאה פשוט - ללקק ת'אצבעות . מעולה!!

מקור המתכון:
בני סיידא, "ברגע האחרון"

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
17/08/2004 | 10:56
11
לצפיה ב-'עלה לקישורים - בשר/עוף/............'
עלה לקישורים - בשר/עוף/............
19/08/2004 | 14:31
17

הודעות אחרונות

20:44 | 14.07.20 timiהאחת
20:40 | 14.07.20 timiהאחת
18:01 | 11.07.20 timiהאחת
17:58 | 11.07.20 timiהאחת
17:56 | 11.07.20 timiהאחת
17:55 | 11.07.20 timiהאחת
17:54 | 11.07.20 timiהאחת
12:27 | 06.07.20 timiהאחת
12:23 | 06.07.20 timiהאחת
19:41 | 03.07.20 timiהאחת
19:38 | 03.07.20 timiהאחת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ