אני שואלת בכמה פורומים של אוכל,

חושחושה

New member
אני שואלת בכמה פורומים של אוכל,

יש למישהו מתכון טוב טוב טוב של קנטאקי פריי צ'קן? אבל כזה שהעוף עשוי טוב עד העצמות, כי אצלי אם קשה לשחרר את העוף מעצמותיו..... המשפחה מתעלפת לי על השולחן!!!
 
מתוקה שלי ../images/Emo25.gif לא קנטאקי אבל

אני מטגנת עוף שלם בסיר צ'פסר והעוף יוצא רךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך משגע כמובן לתבל בפפריקה ואם יש צורך להוסיף מלח.
 

limim

New member
ומשו דומה, אבל ללא טיגון:

מתכון: עוף מטוגן ללא טיגון רכיבים: 2 ביצים כף חרדל חצי כפית טימין וחצי כפית אורגנו 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור 1/4 כפית אבקת שום או שן שום כתושה שוקיים או כרעיים ללא עור. כוס וחצי פירורי לחם 3 כפות שמן תירס או חמניות אופן הכנה: מערבבים את הביצים, החרדל והתבלינים. שוטפים את השוקיים במיים קרים ומיבשים במגבת נייר. מכניסים את השוקיים לתערובת למשך שעתיים לפחות. מחממים את התנור ל-200 מעלות מניחים בה את רשת הצליה עד שתתחמם. מערבבים את פירורי הלחם עם השמן עד שנהיה תערובת כמו חול רטוב. מצפים את השוקיים בפירורי עוף ומכניסים לתנור לכ-40 דקות הערות: 4 מנות מקור המתכון: שרי אנסקי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

נירהמ1

New member
עוף במעטה פריך מ"מתכונים נט"

עוף במעטה פריך מ"מתכונים נט" בקישור: נראה לי שזה המתכון שאת מחפשת. להוציא את העצמות מהעוף את יכולה לקבל הדרכה צמודה בבית.
 

נירהמ1

New member
"פרייד צ'יקן" מ"על השולחן"

"פרייד צ'יקן" מ"על השולחן" בקישור:
 
למעלה