לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1469914,699 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'לגבי מתכון העוף בגריל של הלורד:'
לגבי מתכון העוף בגריל של הלורד:
<< ההודעה הנוכחית
11/07/2004 | 08:28
14
28
עשיתי אותו בשבוע שעבר והיה ממש טעים.
עשיתי אותו על הרשת בתנור.
מילא הלכלוך על התבנית (שהיתה מתחת לרשת) וברשת עצמה. זה עוד ניחא.
מה שיותר הפריע לי זה השימוש במרגרינה.
אני כידוע בדיאטה ולמרות ששמתי ממש מעט מרגרינה, בכ"ז הייתי מעדיפה אפילו את זה לא.
ידוע לי שיש כאלו שעשו את המתכון הזה בשקית קוקי ולכן אני שואלת:
כשאופים את העוף הזה (כמובן בלי עור) בשקית, האם יש צורך להוסיף שומן?
אי אפשר פשוט למרוח עליו תבלינים וזהו?
ואם אפשר באמת בלי שומן (כשאופים בשקית) - האם הוא יוצא עסיסי באותה מידה או שהוא מתייבש?
אפשר להשתמש במתכון הזה בשמן קנולה או זית?
תודה
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'וזה המתכון המדובר: עוף בגריל'
וזה המתכון המדובר: עוף בגריל
11/07/2004 | 08:30
10
מתכון: עוף בגריל (בדומה לחנויות)

רכיבים:
עוף שלם
1 כפית תבלין גריל עוף / תבלין על האש
2 כפיות פפריקה מתוקה
מעט שום כתוש או אבקת שום
מעט מלח
1/5 חבילת מרגרינה.

אופן הכנה:
להמיס את המרגרינה במחבת.
להוסיף את התבלינים למרגרינה.
למרוח את העוף ברוטב שנוצר.
להכניס את העוף (רצוי בתבנית עם רשת), עם החזה כלפי מטה, לתנור לכ- 60 דקות בחום של 180.

הערות:
רצוי  להרטיב את העוף עם הרוטב מידי 1/2 שעה ולהפוך את העוף לאחר 45 דקות .
מומלץ.

מקור המתכון:
Lord_of_Code

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'מקפיצה, היי הופ'
מקפיצה, היי הופ
11/07/2004 | 10:40
2
מ
ק
פ
י
צ
ה

ל
כ
א
ן
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'אספר לכם מה עשיתי בסוף:'
אספר לכם מה עשיתי בסוף:
11/07/2004 | 13:54
8
7
ערבבתי את התבלינים: תערובת למפרום, פפריקה מתוקה, אבקת שום ומלח עם מעט רוטב סויה - כדי שבכ"ז יהיו מעט נוזלים (נורא חששתי שהעוף יתייבש בלי עור ובלי שומן).
טבלתי את העוף (היו לי כרע אחד + 2 פולקעס) טוב-טוב בתערובת.
הכנסתי לשקית קוקי וסגרתי.
עשיתי חור קטן.
אפיתי שעה בחום 180 מעלות.

יצא משו-משו.
אמנם בדיעבד נסתבר לי שאין צורך במלח אם יש רוטב סויה (למרות ששמתי ממש מעט, יצא מעט מלוח לטעמי) אבל איזה צבע! איזו עסיסיות!
ואיזו הרגשה טובה לאכול משו טעים כזה, שיודעים שהוא דל קלוריות...
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'לך על העדכון הטעים '
לך על העדכון הטעים
11/07/2004 | 14:11
4
לצפיה ב-'לימורי מתוקה, עוד רעיון לעוף דיאטטי'
לימורי מתוקה, עוד רעיון לעוף דיאטטי
11/07/2004 | 14:25
6
7
אמא שלי מכינה עוף בגריל בצורה הבאה:
מערבבת בקערית (ל-5-6 כרעיים,מפורקים)-
כף-כף וחצי מיונז
שום - לפי הטעם (אני שמה כ-5 שיניים כתושות
פלפל שחור בנדיבות
מלח-לפי הטעם.
מורחת מעט מהתערובת על כל חלק של העוף ומכניסה לגריל, בתנור על המדף הכי גבוה בתכנית גריל טורבו ב-220 מעלות, 20 דקות מכל צד.
אני מכינה אותו דבר רק בשני שינויים:
1.מיונז לייט במקום רגיל (עדיף הלמנס או היינץ-ויסלחו לי אוהבי  "תוצרת-הארץ"...
2.העוף ללא עור (ככה קונה כבר שנים וכולם התרגלו).
חייבת לומר שבהתחלה חששתי שהוריי לא יאהבו (והם אוכלים אצלנו כמעט כל שבת) אבל זה יוצא מעולה! במשך הזמן הורדתי מעט מזמן האפיה כדי שלא יתייבש, ויוצא עסיסי כ"כ שאבא שלי אומר שזה יותר טוב ממה שאמי עושה...
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'נשמע מעולה, אבל אין לי טורבו'
נשמע מעולה, אבל אין לי טורבו
11/07/2004 | 14:44
5
1
אפשר גם בתנור עם תכנית אפייה רגילה?
ואם כן, כמה זמן?
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'אני מניחה שאפשר גם בלי טורבו'
אני מניחה שאפשר גם בלי טורבו
11/07/2004 | 14:59
4
1
אופים עד שנראה מוכן וכשחותכים את העוף הוא נראה בפנים מוכן (נראה לי כ-25-30 דקות מכל צד, תתחילי עם 25 ותראי אם צריך עוד).
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'לא מכוסה? העוף לא יתייבש?'
לא מכוסה? העוף לא יתייבש?
11/07/2004 | 15:01
3
2
זה כמו המתכון המצוין שלך, זה עם חזה ההודו נקבה...
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'ראשית תודה כמובן ולשאלתך'
ראשית תודה כמובן ולשאלתך
11/07/2004 | 16:24
2
3
הרעיון הוא לאפות את העוף בחום גבוה יחסית מעט זמן.כן העסיסיות  שלו נשמרת.אם את חוששת שיתייבש נסי קודם 20 דק' מכל צד ותראי להבא אם צריך יותר.אצלנו טורפים את זה, כולם, כולל הילדים...אגב הכי מומלץ עם כוסמת ופתיתים.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תודה. ינוסה בהקדם...'
תודה. ינוסה בהקדם...
11/07/2004 | 21:04
1
2
לצפיה ב-'בהצלחה, ספרי איך היה...'
בהצלחה, ספרי איך היה...
11/07/2004 | 21:19
2
לצפיה ב-'עלה לקישורים - בשר/כבד/עופות/....'
עלה לקישורים - בשר/כבד/עופות/....
12/07/2004 | 06:13
2
לצפיה ב-'עוף בגריל בלי שום שמן וכאלה:'
עוף בגריל בלי שום שמן וכאלה:
12/07/2004 | 07:52
1
8
לימור, אנל'א מבינה בשביל מה להוסיף לעוף עוד שומן מעבר למה שיש לו, אני מצפה בתבנית אפייה..שמה מלח, תבלין עוף , ויילה לגריל לחום גבוה
15 דקות צד א', ו 15 דקות צד ב' יוצא טעים ועסיסי, ולא כל כך שמן...באחריות? את מקבלת?
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'חחה, הניסוחים שלך - משו!'
חחה, הניסוחים שלך - משו!
12/07/2004 | 09:04
2
אתמול באמת אפיתי בלי שומן.
נראה לי שבאמת אעשה בשיטה שלך או של רותי.
15 דקות מכל צד זה מספיק בכדי שהעוף יתבשל גם מבפנים? לא ידעתי..
אפשר לעשות כך גם עם חזה עוף?
בישול לילדים >>

הודעות אחרונות

20:44 | 14.07.20 timiהאחת
20:40 | 14.07.20 timiהאחת
18:01 | 11.07.20 timiהאחת
17:58 | 11.07.20 timiהאחת
17:56 | 11.07.20 timiהאחת
17:55 | 11.07.20 timiהאחת
17:54 | 11.07.20 timiהאחת
12:27 | 06.07.20 timiהאחת
12:23 | 06.07.20 timiהאחת
19:41 | 03.07.20 timiהאחת
19:38 | 03.07.20 timiהאחת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ