לגבי מתכון העוף בגריל של הלורד:
עשיתי אותו בשבוע שעבר והיה ממש טעים. עשיתי אותו על הרשת בתנור. מילא הלכלוך על התבנית (שהיתה מתחת לרשת) וברשת עצמה. זה עוד ניחא. מה שיותר הפריע לי זה השימוש במרגרינה. אני כידוע בדיאטה ולמרות ששמתי ממש מעט מרגרינה, בכ"ז הייתי מעדיפה אפילו את זה לא. ידוע לי שיש כאלו שעשו את המתכון הזה בשקית קוקי ולכן אני שואלת: כשאופים את העוף הזה (כמובן בלי עור) בשקית, האם יש צורך להוסיף שומן? אי אפשר פשוט למרוח עליו תבלינים וזהו? ואם אפשר באמת בלי שומן (כשאופים בשקית) - האם הוא יוצא עסיסי באותה מידה או שהוא מתייבש? אפשר להשתמש במתכון הזה בשמן קנולה או זית? תודה
עשיתי אותו בשבוע שעבר והיה ממש טעים. עשיתי אותו על הרשת בתנור. מילא הלכלוך על התבנית (שהיתה מתחת לרשת) וברשת עצמה. זה עוד ניחא. מה שיותר הפריע לי זה השימוש במרגרינה. אני כידוע בדיאטה ולמרות ששמתי ממש מעט מרגרינה, בכ"ז הייתי מעדיפה אפילו את זה לא. ידוע לי שיש כאלו שעשו את המתכון הזה בשקית קוקי ולכן אני שואלת: כשאופים את העוף הזה (כמובן בלי עור) בשקית, האם יש צורך להוסיף שומן? אי אפשר פשוט למרוח עליו תבלינים וזהו? ואם אפשר באמת בלי שומן (כשאופים בשקית) - האם הוא יוצא עסיסי באותה מידה או שהוא מתייבש? אפשר להשתמש במתכון הזה בשמן קנולה או זית? תודה