קציצות עוף מטוגנות

l i e l i t a

New member
קציצות עוף מטוגנות

אני צריכה את עזרתכם. אמנם מזמן אני לא כותבת בפורום אבל תמיד מבקרת בו. לשאלה: אני מכינה קציצות עוף לילדים מבושלות מאוד טובות ופשוטות, ואני רוצה לדעת האם למשהי יש מתכון לקציצות עוף מטוגנות לילדים בני שנתיים. תודה!!!!
 

MAORBIKE26

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה קבלי לינק לקציצו

ת המון המון
 

MAORBIKE26

New member
אופס מה זה איך נהיה ככה? זה לא

השרשור
 

limim

New member
הנה כמה: קציצות של דרומית1

מתכון: קציצות עוף (דרומית) רכיבים: אופן הכנה: לערבב בקערה חצי קילו עוף טחון, בצל קטן קצוץ דק, 3 שיני שום מעוכות, פטרוזיליה קצוצה דק (או קוסברה), 3 ביצים, מלח, פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף. להוסיף בערך 3 כפות שמן קנולה ופירורי לחם ולערבב היטב עד ליצירת עיסה אחידה ונוחה ליצירת קציצות. כמובן שהתיבול נתון לטעם האישי... ליצור קציצות בידיים לחות ולטגן עד שישחימו קלות משני הצדדים. הערות: הכי טעים חם ישר מהמחבת, אבל מאד מוצלח גם לאכול קר בפיקניק או בתוך פיתה עם חומוס ועוד דברים טובים. ואפשר גם לבשל רוטב עגבניות , ליצור כדורים מעיסת העוף הטחון , לזרוק לתוך הרוטב ולבשל עד שמוכן. ילדים מתים על זה. אפשר גם לערבב חצי כמות עוף טחון וחצי כמות בשר בקר טחון. וגם עם הודו טחון זה טעים מאד. מקור המתכון: ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

limim

New member
מתכון: קציצות מעוף מכובס

מתכון: קציצות עוף מכובס רכיבים: שאריות של עוף מבושל ביצה, 3 כפות פירורי לחם, הרבה פטרוזיליה קצוצה, כף אבקת מרק בצל שום קצוץ, תירס מקופסה כף/כפית חרדל גרגירים.. אופן הכנה: לפורר את שאריות העוף. לערבב הכל, ליצור קציצות ולטגן. הערות: מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

limim

New member
מתכון: קציצות עוף וקישואים

מתכון: קציצות עוף וקישואים רכיבים: חצי ק"ג בשר עוף 6-5 קישואים מגוררים וסחוטים מנוזלים 1 בצל גדול מגורר וסחוט מנוזלים 3 ביצים 1/2 כוס פירורי לחם - או שתי פרוסות לחם לבן מושרות במים וסחוטות 5-4 שיני שום כתושות צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה כפית שטוחה מלח כפית שטוחה פלפל שחור כפית פפריקה הונגרית שמן קנולה לטיגון אופן הכנה: לערבב הכל להשאיר במקרר לשעה לפחות לספיגת טעמים ליצור קציצות ולטגן במחבת על הגז או במולטי-שף בתיאבון! הערות: מקור המתכון: פורום בישול לילדים-נירהמ1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

limim

New member
מתכון: קציצות בניחוח מזרחי

מתכון: קציצות בניחוח מזרחי רכיבים: 700 גר' חזה עוף טחון 300 גר' בשר בקר טחון כוסברה ופטרוזיליה קצוצות דק בצל גדול קצוץ דק 5 שיני שום כתושות תפוח אדמה גדול מגורר תבלין לקציצות מלח פלפל קמח מצה "כמה שנכנס" 3 ביצים 4 כפות שמן זית (שנכנסים לעיסת הבשר) ושמן קנולה לטיגון אופן הכנה: לערב היטב את כל המרכיבים בקערה גדולה. רצוי ללוש בעזרת הידיים. ליצור קציצות ולטגן בשמן די עמוק. הערות: מאד טעים חם ישר מהטיגון, אבל מעולה גם קר. מצוין לסנדויצ'ים ולפיקניק. מקור המתכון: פורום בישול לילדים-ד ר ו מ י ת 1 הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

נירהמ1

New member
הקציצות האלה נפלאות - כמו כל../images/Emo91.gif

המתכונים של דרומית
1. הכנתי אותן המון פעמים (אני רק מוסיפה "קצת" יותר שום - מאוד אוהבת שום). המתכונים שלה פשוט נפלאים - והיא נפלאה עוד יותר. חבל שהיא נעלמה לנו לאחרונה.
 

limim

New member
מתכון: קציצות בשר של הקוסמטיקאית

מתכון: קציצות בשר של הקוסמטיקאית רכיבים: חצי קילו בשר טחון 4 כפות שמן רגיל 4 כפות קמח 4-5 ביצים שקית א. אפיה פטרוזיליה קצוצה ½ כוס מים מלח, פלפל, א. שום אופן הכנה: לערבב הכל, להניח לשעתיים בצד, לחמם שמן במחבת ובעזרת כף לשים קציצות בשמן, לטגן מכל צד להשחמה. קציצות מעולות, מאוד עסיסיות. לדעתי, אפשר להוסיף לתערובת בצל מטוגן, אבל גם בלי זה ממש מוצלח. הערות: ** אני שמה רק 2 ביצים ומשאירה את הכל למשך לילה הערות: עשיתי את הקציצות האלה עם בשר עוף. השארתי אותן לילה שלם במקרר ולמחרת טיגנתי. הן יצאו מאוד תפוחות, רכות וטעימות. חוץ מזה שהן כמעט לא תפסו שמן. איתי מאוד אהב אותן מקור המתכון: יעל מוינה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

limim

New member
מתכון: קציצות מטוגנות מדהימות

מתכון: קציצות מטוגנות מדהימות רכיבים: 1 ק"ג בשר בקר טחון (או שילוב עם עוף טחון) 3 תפ"א גדולים מקולפים (לא מבושלים) 1 בצל מקולף וחתוך גס 4 שיני שום גדולות ומקולפות צרור פטרוזיליה כפית קינמון, כפית כורכום , כפית כמון, חצי כפית פלפל שחור טחון, מלח לפי הטעם ביצה 2 כפות קמח מצה או פירורי לחם אופן הכנה: טוחנים לבשר את התפ"א, הבצל, השום, הפטרוזיליה מערבבים פנימה הביצה ושאר הרכיבים לשים בידיים רטובות אם רטוב מדי - להוסיף עוד מעט קמח מצה מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה נמוכה עד הזהבה היטב בסיר טיגון: בין 160 ל 170 מעלות קריספי מבחוץ ורך מבפנים מעדן הערות: יש טעמים שפשוט לא עוזבים אותך... אפשר להכין בבית מראש ולקחת לפיקניק, ותוך כדי שהגחלים במנגל הופכות מוכנות, להניח את סיר הקציצות (הסגור) על האסכלה. כך יש בשר טוב ומהר תוך כדי הכנת הבשרים האחרים מקור המתכון: אמא של הרברונן הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

limim

New member
קציצות תפוחי אדמה ועוף של בני סיידא

מתכון: קציצות תפוחי אדמה ועוף רכיבים: 5 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים בקליפתם 200 גרם בשר עוף טחון 1-2 ביצים 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה 3 כפות פירורי לחם 2 בצלים ירוקים קצוצים דק מלח ופלפל שחור טחון טרי 1/2 כפית אגוז מוסקט לטיגון: 1 כוס קמח שמן זית לטיגון חצי עמוק לרוטב: 3-4 כפות מיונז 4 כפות שמן זית 6-8 שיני שום כתושות 1/2 כפית פלפל לבן 1/2 כפית מיץ לימון טרי אופן הכנה: מערבבים את המרכיבים לקציצות. אם העיסה רכה מדי מוסיפים עוד פירורי לחם או מעט קמח. מרטיבים את הידיים וצרים קציצות עגולות. מקמחים את הקציצות מכל הצדדים, מנערים מקמח מיותר ומטגנים בשמן עד להשחמה. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים יחד עם הקציצות החמות. הערות: מקור המתכון: בני סיידא הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה