מסיבת קבלת ספר תורה
לבת שלי נערכה היום בבית הכנסת מסיבת קבלת ספר תורה...והנה מה שאני הכנתי לכבוד המסיבה: עוגת שוקולד פרווה: (מתכון: יעל מוינה) על כל עוגת יומולדת: כוס ו-3/4 קמח תופח כוס ו-3/4 סוכר כוס שמן 5 ביצים שקית סוכר וניל 3 כפות קקאו קליפת לימון או תפוז חצי כוס יין (אני שמה מיץ ענבים של קידוש) כפית קפה נמס לערבב היטב לצקת לתבנית אפיה אם רוצים עוגה גדולה מכפילים כמויות- מצליח תמיד לציפוי: הכי טוב לשים בבן-מרי שוקולד מריר פרווה ולהמיס כשנמס לגמרי להוסיף בזרם דק שמן רגיל, עד שהתערובת מבריקה להסיר מהאש ומיד לצפות את העוגה יש לציין שהכנתי כמות כפולה, שהספיקה הן לבסיס והן לגלילים של "ספר התורה". קרם השוקולד פרווה (פנינה המקורית: תפוז) 300 גרם אבקת סוכר 200גרם מרגרינה 6 כפות אבקת קקאו כף תמצית וניל 6-7 כפות מים חמים להכניס למג'ימיקס את אבקת הסוכר והמרגרינה ולהפעיל את המגימיקס תוך כדי להכניס פנימה את התמצית וניל בקרעה קטנה לערבב את הקקאו עם המים החמים עד למרקם משחתי להוסיף למגימיקס ולעבד עד לאחוד החומרים. פנינה
לבת שלי נערכה היום בבית הכנסת מסיבת קבלת ספר תורה...והנה מה שאני הכנתי לכבוד המסיבה: עוגת שוקולד פרווה: (מתכון: יעל מוינה) על כל עוגת יומולדת: כוס ו-3/4 קמח תופח כוס ו-3/4 סוכר כוס שמן 5 ביצים שקית סוכר וניל 3 כפות קקאו קליפת לימון או תפוז חצי כוס יין (אני שמה מיץ ענבים של קידוש) כפית קפה נמס לערבב היטב לצקת לתבנית אפיה אם רוצים עוגה גדולה מכפילים כמויות- מצליח תמיד לציפוי: הכי טוב לשים בבן-מרי שוקולד מריר פרווה ולהמיס כשנמס לגמרי להוסיף בזרם דק שמן רגיל, עד שהתערובת מבריקה להסיר מהאש ומיד לצפות את העוגה יש לציין שהכנתי כמות כפולה, שהספיקה הן לבסיס והן לגלילים של "ספר התורה". קרם השוקולד פרווה (פנינה המקורית: תפוז) 300 גרם אבקת סוכר 200גרם מרגרינה 6 כפות אבקת קקאו כף תמצית וניל 6-7 כפות מים חמים להכניס למג'ימיקס את אבקת הסוכר והמרגרינה ולהפעיל את המגימיקס תוך כדי להכניס פנימה את התמצית וניל בקרעה קטנה לערבב את הקקאו עם המים החמים עד למרקם משחתי להוסיף למגימיקס ולעבד עד לאחוד החומרים. פנינה