פילה יען ברוטב מוצרלה
פילה יען ברוטב מוצרלה מתכון של השף שבי בהר, מסעדת "היפופותם", תל אביב 800 גרם פילה יען, חתוך לקוביות של חצי ס"מ מעט פלפל לבן, טחון טרי מעט מלח גס קמח, לפי הצורך שמן זית, לטיגון לרוטב: 100 גרם חמאה 2 כפות שמן זית 1 בצל קטן, קצוץ דק 200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת עלי רוקט, קצוצים גס עלי בזיליקום, קצוצים 2 שיני שום, קצוצות 1. מכינים את הרוטב: בסיר קטן ממיסים את החמאה עם שתי כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד הזהבה. מוסיפים את המוצרלה ובוחשים. מוסיפים רוקט, בזיליקום ושום. ברגע שהרוטב מבעבע מכבים את האש ושומרים במקום חם. 2. מכינים את הבשר: מתבלים את הקוביות במלח גס ופלפל, ומקמחים. 3. מחממים מחבת ברזל עם שמן זית מעל להבה חזקה. מטגנים את הנתחים כדקה-דקה וחצי מכל צד. מניחים על צלחת ויוצקים את הרוטב בקצוות הנתחים.