לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1469914,699 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'חבריי היקרים.....מאתגרת אתכם...'
חבריי היקרים.....מאתגרת אתכם...
<< ההודעה הנוכחית
01/06/2004 | 12:46
14
16
חבר ביקש ממני מתכוני בשר יען.....ואין לי מושג אייך מבשלים את זה....האם למישהו יש רעיון ????
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'בפורום מתכונים פורסמו היום מתכוני'
בפורום מתכונים פורסמו היום מתכוני
01/06/2004 | 13:28
1
2
יען
  
            
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תודה יקירתי....'
תודה יקירתי....
01/06/2004 | 15:02
4
לצפיה ב-'פילה יען ברוטב מוצרלה'
פילה יען ברוטב מוצרלה
01/06/2004 | 13:30
2
פילה יען ברוטב מוצרלה


מתכון של השף שבי בהר, מסעדת "היפופותם", תל אביב

800 גרם פילה יען, חתוך לקוביות של חצי ס"מ
מעט פלפל לבן, טחון טרי
מעט מלח גס
קמח, לפי הצורך
שמן זית, לטיגון
לרוטב:
100 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
1 בצל קטן, קצוץ דק
200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
עלי רוקט, קצוצים גס
עלי בזיליקום, קצוצים
2 שיני שום, קצוצות


1. מכינים את הרוטב: בסיר קטן ממיסים את החמאה עם שתי כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד הזהבה. מוסיפים את המוצרלה ובוחשים. מוסיפים רוקט, בזיליקום ושום. ברגע שהרוטב מבעבע מכבים את האש ושומרים במקום חם.
2. מכינים את הבשר: מתבלים את הקוביות במלח גס ופלפל, ומקמחים.
3. מחממים מחבת ברזל עם שמן זית מעל להבה חזקה. מטגנים את הנתחים כדקה-דקה וחצי מכל צד. מניחים על צלחת ויוצקים את הרוטב בקצוות הנתחים.


בישול לילדים >>
לצפיה ב-'פילה יען בשמנת ובזיליקום'
פילה יען בשמנת ובזיליקום
01/06/2004 | 13:38
פילה יען בשמנת ובזיליקום

רכיבים:
שני נתחי פילה יען 125 ג´ כל אחד, חתוכים נגד כיוון הסיבים (חשוב!!)
50 ג´ חמאה הולנדית
כמה עלי בזיליקום חתוכים גס
100 מ"ל שמנת מתוקה
½ כפית שום כתוש
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
3-4 פלפלי שאטה שלמים יבשים

אופן הכנה:
1)  סוגרים את הנתחים של פילה היען במחבת עם החמאה למשך דקה או שתיים עד שהפילה נסגר על מכל הכיוונים, מעבירים את הנתחים לגריל.
2)  במקביל שמים במחבת את שאר החומרים עד שהשמנת מצטמצמת לרוטב, חוץ מפלפלי השאטה.
3)  לאחר שהפילה הגיע לדרגת העשייה הרצויה, מחזירים אותו למחבת עם הרוטב, מוסיפים את הפלפלים ומוזגים לצלחת.

מקור: אורי הבשלן
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'פילה יען עם עשבי תיבול'
פילה יען עם עשבי תיבול
01/06/2004 | 13:44
פילה יען עם עשבי תיבול

חומרים:
2 פרוסות פילה יען לאדם (100 גרם כל אחת)

מעט חמאה לטיגון

כוס פטרוזיליה קצוצה

1 כף מיורן יבש

1 כף אורגנו יבש

1 כף טימין יבש

מעט ריחן טרי

100 גרם חמאה

כוס פירורי לחם

כפית מלח

כפית חרדל

אופן ההכנה:
קוצצים את עשבי התיבול עם חמאה, מלח וחרדל למחית חלקה במעבד מזון בעל להב פלדה. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים. מקררים מעט במקרר.
מחממים את התנור לחום מקסימאלי או על גריל עליון. במחבת לוהטת מטגנים כל פרוסה של יען במעט חמאה 20 שניות מכל צד ומעבירים לתבנית אפייה.
מחלקים את ה"בצק" הירוק לפי מספר הפרוסות, משטחים בין כפות הידיים לגודל הפרוסה ומצמידים לצידה העליון. אופים בתנור חם מאד, בחלקו העליון, 5 דקות ומגישים.


מקור: טיב טעם
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'מתוקה שלי............'
מתוקה שלי............
01/06/2004 | 15:03
2
את פשוט גדולה מהחיים.......תודה , תודה , תודה.....



אוהבת אותך......
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'לאלה שלא יודעים'
לאלה שלא יודעים
01/06/2004 | 14:24
3
2
בשר יען הוא לא כשר.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'so... ולאלה שלא יודעים הוא דל שומן'
so... ולאלה שלא יודעים הוא דל שומן
01/06/2004 | 14:27
2
ונכנס חזק לתפריט דל קלוריות של הזקוקים לכך.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'נו אז ???? יודעים, יודעים....'
נו אז ???? יודעים, יודעים....
01/06/2004 | 15:01
1
2
אבל זה טעים......
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'יען?'
יען?
01/06/2004 | 16:43
2
לצפיה ב-'עלה לקישורים - בשר/............'
עלה לקישורים - בשר/............
01/06/2004 | 15:33
5

הודעות אחרונות

20:44 | 14.07.20 timiהאחת
20:40 | 14.07.20 timiהאחת
18:01 | 11.07.20 timiהאחת
17:58 | 11.07.20 timiהאחת
17:56 | 11.07.20 timiהאחת
17:55 | 11.07.20 timiהאחת
17:54 | 11.07.20 timiהאחת
12:27 | 06.07.20 timiהאחת
12:23 | 06.07.20 timiהאחת
19:41 | 03.07.20 timiהאחת
19:38 | 03.07.20 timiהאחת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ