עוף עם קישואים ותפוחי אדמה/נירהמ1
עוף עם קישואים ותפוחי אדמה/נירהמ1 עוף קטן במשקל של 1.5 ק"ג בערך מנוקה מהעור ומחולק לשמיניות 2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות 6-5 קישואים 1 פלפל אדום מתוק קצוץ לרצועות דקות 1 גזר גדול קצוץ לעיגולים או רצועות דקות (לא חשוב) 6-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות (אפשר יותר תלוי במספר הסועדים) 6-5 שיני שום קצוצות דק-דק 2 שיני שום שלמות שבורות 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה (לא חובה) 1 כפית פלפל שחור שמן קנולה לטיגון מים לבישול הכנה: שמים מעט שמן קנולה בסיר ומטגנים את העוף טיגון קל ומוציאים למסננת מוסיפים לשמן את שתי שיני השום השבורות מוסיפים את טבעות הבצל, את הפלפל ואת הגזר ומטגנים עד לריכוך מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן קלות – זמן קצר כדי שלא ייתפרקו מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה וממשיכים לטגן טיגון קל במשך דקה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואת העוף המטוגן קלות מוסיפים את הפלפל השחור, מוסיפים את שיני השום הקצוצות מוסיפים את המים ומבשלים עד שהירקות מתרככים והעוף מבושל ורך. מגישים על אורז לבן. תיהנו.
עוף עם קישואים ותפוחי אדמה/נירהמ1 עוף קטן במשקל של 1.5 ק"ג בערך מנוקה מהעור ומחולק לשמיניות 2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות 6-5 קישואים 1 פלפל אדום מתוק קצוץ לרצועות דקות 1 גזר גדול קצוץ לעיגולים או רצועות דקות (לא חשוב) 6-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות (אפשר יותר תלוי במספר הסועדים) 6-5 שיני שום קצוצות דק-דק 2 שיני שום שלמות שבורות 1 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה (לא חובה) 1 כפית פלפל שחור שמן קנולה לטיגון מים לבישול הכנה: שמים מעט שמן קנולה בסיר ומטגנים את העוף טיגון קל ומוציאים למסננת מוסיפים לשמן את שתי שיני השום השבורות מוסיפים את טבעות הבצל, את הפלפל ואת הגזר ומטגנים עד לריכוך מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן קלות – זמן קצר כדי שלא ייתפרקו מוסיפים את הפפריקה המתוקה והחריפה וממשיכים לטגן טיגון קל במשך דקה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואת העוף המטוגן קלות מוסיפים את הפלפל השחור, מוסיפים את שיני השום הקצוצות מוסיפים את המים ומבשלים עד שהירקות מתרככים והעוף מבושל ורך. מגישים על אורז לבן. תיהנו.