מי יתן לי מתכון מנצח לאנטריקוט?

שרון123

New member
מי יתן לי מתכון מנצח לאנטריקוט?

3 ק"ג אנטריקוט, מחכים במקרר, לארוחת החג מחר. קניתי גם שמנת מתוקה פרווה של קנור, ואשמח להשתמש גם בה...
 

m2s

New member
בדקת בכלל לאיזה מתכון את מפנה?

בשביל לחפש מתכונים בגוגל לא צריך פורום המתכון שנתת בכלל לא קשור לבקשה המקורית
 

big mama 2

New member
עזבי שרון...יש בינינו...עוכרת שמחה

ומחרחרת ריב..... לא נתייחס אליה.....
 
סטייק מפולפל

שרון, קבלי בבקשה מתכון מעולה. במקומך הייתי מוותרת על השמנת ריץ' שרק תגרע מהמתכון. מתכון: סטייק מפולפל רכיבים: 4 סטייקים מבשר בקר טרי מיושן (סינטה או שטייל) נקיים לגמרי, במשקל 250 גרם כל אחד. 3 כפות פלפל שחור גרוס. שמן רגיל או שמן זית לטיגון. רבע כוס ברנדי. מלח. אופן הכנה: מפזרים את הפלפל בצלחת שטוחה. מניחים בתוכה את הסטייק ובעזרת כף היד מהדקים את הפלפל לבשר משני צדדיו, עד שכל הסטייק מכוסה בפלפל הגרוס. במחבת כבדה ורחבה מחממים שמן ומטגנים את הבשר על להבה גבוהה, דקה מכל צד. מנמיכים את הלהבה ומטגנים כ- 4-3 דקות מכל צד (לדרגת עשוי למחצה). כדקה לפי גמר הטיגון יוצקים את הברנדי בזהירות רבה לתוך המחבת. אם הברנדי לא ניצת מיד, מטים מעט את המחבת. כאשר הלהבה במחבת גוועת, מעבירים את הסטייק לצלחת מחוממת וממליחים לפי הטעם. הערות: מקור המתכון: חני פרבר הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
ועוד משהו...

אמנם כתוב סינטה או שייטל, אך זה מתאים מאד גם לסטייק אנטריקוט. וכמובן אם אוהבים בשר עשוי היטב, פשוט מוסיפים עוד כמה דקות מכל צד.
 
סטייק בתנור

וגם זו אופציה מצוינת. אפשר להכין פרוס לפי המתכון הרשום למטה, או שלם. במידה ואת משאירה את הנתח שלם, צריך להוסיף עוד כ-25 דקות או יותר, לפי דרגת הצליה האהובה עליכם. מתכון: סטייק לתנור רכיבים: אופן הכנה: אני ממליץ לך על סטייק לתנור. יש חיה כזאת שנמכרת בסופר. משרים את הבשר במרינדה של שמן זית מעט יין אדום ורוזמרין פלפל מלח ומעט כמון. לפחות 4 שעות מבשלים תפ"א בגודל בינוני עם הקליפה במים עם מלח 25 דקות. מוציאים ומסננים.וחוצים לשניים. על תבנית מסדרים נייר פרגמנט . על הנייר מניחים את שורת הבשר ומשני הצדדים מסדרים את התפ"א עם החלק הפתוח כלפי מטה. מכניסים לתנור חם מראש על 200 מעלות ל-25 דקות. מרטיבים מידי פעם את הבשר עם המרינדה. מצננים 10 דקות לפני ההגשה בתנור חמים וכבוי הערות: מקור המתכון: eingedi הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

שרון123

New member
המון המון המון תודה

אני גם רואה שקובי חתום על זה, אז אני יודעת שאני הולכת על בטוח... זה המתכון שאעשה
 

שרון123

New member
רוצה שוב להודות לך../images/Emo25.gif

הכנתי את זה, ויצא מצוין, וגם זכה לתשבוחות. אז שוב המון תודה לך
 
למעלה