מסביב לכל חלקי העוף, מניחים מעל פרוסות בצל ופרוסות תפוזים ועוד כמה פרוסות של תפוזים מעל העוף ומסביב תפו"א מתובל גם כן. להוסיף כוס-או שתיים, מים לסגור את התבנית עם נייר כסף ולאפות.
התכוונתי למתכון אחר שנתקלתי בו... אבל אנסה גם את זה... המתכון האחר למיטב זכרוני היה להכניס את התפוז לבטן העוף ולפזר מסביב תפו'א ...ולאפות ללא תוספות... אך יש לי תחושה שחסרים לי פרטים שאני לא זוכרת... ועוד שאלה... מה זה תיבול סטנדרטי? ושוב ים תודה
שרשמה oisdvib הוצאתי עוף שלם מהמקפיא. אני מנקה אותו היטב, מכניסה תפוז שלם עם הקליפה לתוך הבטן שלו. (מבקשת סליחה על הביטוי-זו שלימדה אותי ניסחה זאת כ:תפוז בתחת) . אין תבלינים אין כלום. מניחים בתבנית אפיה ומסביב רבעי תפוח אדמה. (לא ערמה כדי שכל תפוחי האדמה יקבלו השחמה ומיץ) יוצא מעדן. הבשר רך והתפוז עושה את שלו. אחר כך זורקים אותו. הילדים שלי טורפים את זה אורנה
אותו עיקרון - מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ בתערובת של תבלינים, כף שמן זית וכף מיץ לימון. דוקרים עם מזלג 2,3 לימונים ושמים בתוך העוף. מהדקים את השוקיים של העוף עם שיפוד מעץ ואופים.