כבדים

lilachh

New member
../images/Emo156.gif כבדים

אז אומנם אני לא משתתפת אבל צופה קבוע וגם נעזרת במתכונים הנפלאים
אני אשמח להסבר מה הדרך הכי קלה וטעימה לבשל כבדים
 

mikilk

Active member
יאממממיייי

אנחנו מכינים מטוגן במחבת עמוקה עם הרבה בצל מטוגן. חשוב מאוד לא לייבש.... פעם ניסיתי להוסיף לטיגון גם מעט יין אדום - ייצא לא רע בכלל.
 

mikilk

Active member
כעקרון - כן , כך אנחנו אוהבים, החשו

הוא לטגן קודם כל את הבצל לשקיפות ולהוסיף את חתיכות הכבד - על אש גדולה למס' דקות מועט על מנת שלא ייתייבש.
 

mikilk

Active member
וגם רולדת כבד בבצק עלים

הכי קל שבעולם... מטגנים רגיל בצל + כבד. במקביל - אני מכינה 2 ביצים קשות. אני טוחנת את הכבד + תבלינים אהובים למרקם גרגירי ולא עיסתי.. חותכת גס את הביצים ומערבבת יחד עם הכבד. לתוך בצק עלים ולתנור לכ - 20 דקות.
 

oisdvib

New member
אפשר גם בתנור או באובן.........

מלח, פלפל שחור וכמון. את התבנית אני משמנת טיפה. לשמור שלא יתייבש
 

wan

New member
ואצלי הבת הגדולה מתה על כבד

מטוגן עם הרבה בצל , יחד עם לבבות עוף. כמון פטרוזיליה. פלפל שחור. ולמלא בלחמניות. ולאפות. כשהייתי בארץ. השארתי לה פריזר מלא בלחמניות כאלה. לקחה כל יום לאוניברסיטה. עם ירקות. ממש ארוחה.
 
למעלה