לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1470014,700 עוקבים אודות עסקים

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

לצפיה ב-'שירשור - מתכונים כבד אווז'
שירשור - מתכונים כבד אווז
<< ההודעה הנוכחית
15/02/2004 | 11:08
10
112
אנא הוסיפו מתכונים מומלצים שנוסו .
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'נתחי כבד אווז ברוטב מדהים'
נתחי כבד אווז ברוטב מדהים
15/02/2004 | 16:07
9
4 נתכי כבד אווז למנה

ברוטב על בסיס ציר בשר, יין אדום יבש, יין אדום מתוק, דבש וסירופ מייפל מעובה לפני ההגשה בחמאה.

בהגשה לפזר טבעות בצל מקומחות ומטוגנות, כאשר לצד המנה טוסטים קטנים מלחם ג´בטה.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'כבד אווז ברוטב לואיזה ויין לבן'
כבד אווז ברוטב לואיזה ויין לבן
16/02/2004 | 17:02
5
7
חומרים:

נתח כבד אווז (במשקל 150 גר´)
פלפל שחור גרוס

לרוטב:
1/3 כוס יין לבן יבש
2 כפות סוכר חום דמררה
2 גרגירי פלפל אנגלי
3 ענפים טריים של לואיזה

אופן ההכנה:
במחבת קטנה מרתיחים את היין ומוסיפים את הפלפל האנגלי. מוסיפים את הסוכר החום עד להמסה,ומעבירים לאש בינונית.כאן באה ה"חליטה" של הלואיזה -את הענפים קושרים יחד ומוסיפים למחבת.  מצמצמים את הנוזלים עד לחצי מהנפח המקורי.
את הכבד מפלפלים בפלפל השחור וצולים על מחבת חריצים ,עד להשחמה שווה משני הצדדים.

בישול לילדים >>
לצפיה ב-'ואני אשמח'
ואני אשמח
16/02/2004 | 17:02
1
3
לראות כאן עוד מתכונים שלכם לכבד אווז...
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'איזה יופי,איפה היית כל כך הרבה זמן?'
איזה יופי,איפה היית כל כך הרבה זמן?
16/02/2004 | 17:38
2
איך שאני מתה על התמונות שלך!!!!!!!
ותודה לך על המתכון ועל התמונה
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'איזה מנה יפה - משו משו!'
איזה מנה יפה - משו משו!
16/02/2004 | 18:59
2
3
ממני אתה לא יכול לקבל מתכון לכבד אווז (לא אוכלת כבד אווז).

אבל בגלל שאתה מנהל פורום חלזונות חורף - קבל חילזון.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-''
16/02/2004 | 23:10
2
לצפיה ב-'מסכימה עם כל מילה שלך'
מסכימה עם כל מילה שלך
17/02/2004 | 20:55
3
רק ביגלל איך שנוצר הכבד
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'כבד אווז ללא תוספות'
כבד אווז ללא תוספות
16/02/2004 | 19:35
4
החומרים

1 כבד אווז
½ 1 כוסות קוניאק/יין שריר
מלח
פלפל אנגלי
גרגירי פלפל
300 גרם שומן אווזים

אופן ההכנה

רוחצים את כבד האווז. משרים אותו במעט קוניאק משובח, שאליו מוסיפים מעט מלח, גרגירי פלפל ופלפל אנגלי, למשך לילה.
למחרת, נותנים בסיר קטן ועמוק קצת שומן אווזים ומים, מוסיפים את הכבד המסונן ומבשלים על אש קטנה מ-7 עד 10 דקות, לפי גודל הכבד.
אחת הדרכים לבדוק אם הכבד עשוי היא לדקור אותו. אם הוא עשוי – ייצא נוזל ורדרד.
מצננים את הכבד בנוזל, עורכים בקדרת חרס, יוצקים מעט מהנוזל השמן ומצננים.
אפשר לכסות את הקדרה בחפץ כבד.
בישול לילדים >>
לצפיה ב-'כבד אווז עם לפת מקורמלת וחלמון ביצה'
כבד אווז עם לפת מקורמלת וחלמון ביצה
17/02/2004 | 13:23
4
כבד אווז עם לפת מקורמלת וחלמון ביצה

מקור המתכון: יניבניב

חומרים (4 מנות):
4 נתחים יפים של כבד אווז (80 – 100 גרם)
4 עלי מנגולד יפים
4 חלמוני ביצה
250 מ"ל דמי גלאס
60 גרם חמאה
3 לפתות חתוכות לשמיניות
1 כף סוכר
מלח ופלפל

ללפת: ממיסים את הסוכר לקרמל בהיר, מוסיפים את הלפת ומקפיצים קלות, מוסיפים 40 גרם חמאה ו- 150 מ"ל דמי גלאס ומבשלים כ- ¼ שעה, עד שפלחי הלפת רכים ומזוגגים.
למנגולד: מניחים במחבת רחבה עלי מנגולד, יתרת החמאה ויתרת הדמי גלאס ומבשלים ברתיחה עדינה 5 דקות.
מתבלים את כבדי האווז במלח ופלפל וצורבים על מחבת כבדה לוהטת ללא שומן כדקה וחצי מכל צד.
מבשלים את חלמוני הביצה במים עם מעט מלח על סף רתיחה 3 דקות.
להגשה: מסדרים בצלחת עלה מנגולד עם מעט מהנוזלים , מניחים מעל פלחי לפת מזוגגים, מניחים מעל נתח כבד אווז ומעל את חלמון הביצה הרך.

בישול לילדים >>
לצפיה ב-'תודה לכולם, השירשור עלה לטאגליינס'
תודה לכולם, השירשור עלה לטאגליינס
17/02/2004 | 19:45
2

הודעות אחרונות

20:44 | 14.07.20 timiהאחת
20:40 | 14.07.20 timiהאחת
18:01 | 11.07.20 timiהאחת
17:58 | 11.07.20 timiהאחת
17:56 | 11.07.20 timiהאחת
17:55 | 11.07.20 timiהאחת
17:54 | 11.07.20 timiהאחת
12:27 | 06.07.20 timiהאחת
12:23 | 06.07.20 timiהאחת
19:41 | 03.07.20 timiהאחת
19:38 | 03.07.20 timiהאחת

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ